10-05-04

Zuid-Afrika

VRIJDAGAVOND - Hoe langer je elkaar niet ziet, des te heviger het weerzien. En als je weet dat die drie dagen een eeuwigheid leken, dan...  Zijn begonnen met elkaar heel braafjes en voorzichtig te kussen. Het eindigde naakt op bed, elkaar hevig zoenend. Verder dan kussen zijn we niet gegaan. Dat zou op dat moment verkeerd aangevoeld hebben. Daarna de zetel in, elkaar hapjes voederen en samen de reisbrochures doornemen (Lisbeth was er een aantal gaan halen). Uiteindelijk is het dus Zuid-Afrika geworden. Ben zaterdag de vlucht gaan boeken, want erg lang tijd hebben we niet meer. Oh ja, heb nog een cadeautje van schatje gekregen : een cdtje van Armand van Helden. Vond het zo lief van haar... Die nacht in bed afgemaakt wat we vroeger op de avond begonnen waren.
 
ZATERDAG - Zaterdag wat gelummeld. Een beetje moe na de hevige nacht. Samen met schatje naar haar werk gegaan en me twee uur lang wat kleertjes gepast. Lisbeth vond dat ik eens wat enge topjes moest proberen ipv de gebruikelijke vestjes. Heb er vandaag zo eentje aangedaan en ik moet zeggen, heel wat geile blikken in mijn richting. De sukkels. :) 's Avonds richting Genk gereden. Gewoon vroeg ons bedje ingedoken. Zoals je weet zijn lesbiennes geile perverselingen.
 
ZONDAG - Ik moet zeggen, ik vind het jammer dat ik Bobo niet wat meer kan zien. De weinige keren dat ik me met hem kan bezighouden, probeer ik er dan ook zoveel mogelijk van te profiteren. 's Ochtends een lange wandeling gemaakt en daarna wat samen gevoetbald. Maw ons lekker vuil gemaakt... 

14:10 Gepost door leentje in Dagboek | Permalink | Commentaren (0) | Tags: dagboek, zuid-afrika, bobo |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.