14-05-04

Ruzie (2)

Net een meeting gehad met John. Vertelde me dat hij mijn "voetbal"-collega onder handen had genomen en dat ie voortaan altijd achter me zou staan (maar dan moest ik wel meer mijn verstand gebruiken). Maar nog belangrijker : hij vertelde me dat ik voortaan elke dinsdag vrij kreeg (om bij Lisbeth te zijn), maar dat ik dan wel zaterdags meer moest doen. Op zich geen probleem, want schatje moet dan ook werken. Vind het wel leuk dat ik elke week twee volledige dagen bij mijn schatje kan zijn. Was John bijna rond zijn hals gevlogen van blijdschap. Maar dan zouden de roddels pas echt goed begonnen zijn hier op het werk.
 
Weekend : Allez, ga nu naar Gent. Seffens nog wat squashen (mijn woede afreageren), morgen wat werken en dan 's avonds waarschijnlijk naar de film (Kill Bill) of iets drinken met Liesje haar vrienden. Zondag samen wat luieren en reis voorbereiden vermoed ik, tenzij schatje iets beters weet...
 
Wat Zuid Afrika betreft : volgende week vrijdag (avond) vertrekken we. Eerst met de Thalys naar Parijs en dan rechtstreekse vlucht via Air France naar Johannesburg. Daar huurwagen afhalen en direct richting Pretoria. Johannesburg is namelijk te gevaarlijk. Heb van collega boekje met guesthouses gekregen. Het eerste in Pretoria ligt al vast (houden er niet van direct na aankomst op zoek te moeten gaan naar verblijfplaats). Verder ook al logies geboekt in Kruger Park (hadden ze ons aangeraden) en in Cape Town. De rest zien we ter plaatse wel. Best spannend. Maar ik kijk er al naar uit hoor !

17:27 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Baas Goh, ik wil ook wel zo nen baas. Dienen zet tenminste iets in met de persoon zelf. En behandelt je niet als één of ander mechanisch tuig.
Amuseer je dit weekend Leentje en squash die woede maar eens goed van je af. Dikke knuffel!

Gepost door: Myst | 14-05-04

... een prettig, zonnig weekend!!!

Gepost door: lucky | 14-05-04

have fun Leentje en Liesje Amezeer jullie en have fun
Dikke kus
Wendy

Gepost door: wendy | 15-05-04

De commentaren zijn gesloten.