18-05-04

Voetbal (2)

Zoals ik reeds verteld heb, had ik vorige week een enorme ruzie op het werk nav van mijn inschrijving voor een voetbaltornooi. Wel, ben niet in een hoekje weggekropen zoals ik anders zou gedaan hebben, maar heb zelf maar een voetbalploegje opgericht. Heb twee leuke voetballende meiden kunnen strikken en verder nog enkele mannen doen overlopen vanuit andere teams. Waarschijnlijk het vooruitzicht om achteraf samen onder de douche te kruipen. lol. Zolang ze me maar niet aanraken en/of foto's nemen, heb ik geen probleem om me naakt aan hen te tonen en als ik ze daar blij mee kan maken... We zien wel wat het wordt na mijn vakantie.

16:38 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

nieuwe blog hoi meissie
kom je eens op mn nieuwe blogje kijken als je goed leest weet je wie ik ben... een goede vriendin van je ( ik blog al langer hoe wat en waar lees maar op : http://mysecretdiary.skynetblogs.be )
liefs xxx Lady x

Gepost door: Lady X | 18-05-04

paal tjah inderdaad, maar ik loop sowieso al tegen palen zefls als ik niet naar borsten staar...en samen onder de douche;..wie weet stoten ze hun paal dan wel kneuzend tegen de douchewand??? loool
weet me te zeggen waar je stript! :)
enne, nee ik lees de P-magazine niet...heb dus dat artikel over de noorse blackmetalscene nog niet gelezen...staat er echt iets nieuws in? of is het weer interessant doen en alles afschilderen als een bende crapuleuze psychopatiosche duivelsaanbidders? en nee ik ben nog geen 30!!!! bijlange niet!!! :p
doei
cms

Gepost door: cms | 18-05-04

@CMS Alleen mensen van dertig worden toch opgeroepen om te gaan zitten ?
Wil wel je reaktie eens zien als ik je mijn borsten toon. lol. Moet grappig zijn. :)
Dat artikel : over brandstichtingen in kerk, moorden, etc... heel authentiek dus. Heb zelf nog niet de tijd gehad om alles door te lezen.

Gepost door: Leen | 18-05-04

De commentaren zijn gesloten.