27-05-04

Zuid Afrika (Week 1)

Eventjes een snelle update...  Mogen voor een uurtje de pc van ons gastgezin gebruiken. Schatje zit nu naast me. Moet dus opletten wat ik schrijf. (mep) Auw... snif snif, sta vol blauwe plekken...

Goed, waar moet ik beginnen ? Het klinkt als een cliche, maar geloof me, Zuid-Afrika is fantastisch! Een echt paradijs! 1 ding weet ik : hier zou ik de rest van mijn dagen kunnen slijten. (der zit er hier een naast mij hevig ja te knikken). Ondanks het feit dat we hier nu putje winter zijn, is het behoorlijk warm. Hier toch (grens met Swaziland), want in Cape Town, onze eindbestemming, is het zo'n 16 graden. 

Ik moet zeggen, we vallen op. Twee lesbische meisjes alleen, rondtoerend met een wagen. Schatje luchtig gekleed, haar tattoos bloot en sandaaltjes. Bibi met lange broek, strakke topjes en buffalo's. Bovendien kunnen we niet van elkaars lijf blijven, dus heel wat negatieve reakties. Maandagavond zijn we daarin misschien wel iets te ver gegaan. Weet je, telkens ik Lisbeth in haar klein bikinitje zie, moet ik haar bespringen. En vermits we toen toch alleen aan het zwembad lagen, zijn we maar all the way gegaan. Elkaar uitgekleed en naakt het water ingedoken. Net op dat moment kwam er een koppeltje aan. Ons wat in het water verscholen, maar uiteindelijk moesten we er wel uit. Gevolg : een geile man die ons met open mond aankeek en een kwade echtgenoot... zucht.

We touren hier rond met een VW polo met koffer. Net groot genoeg voor al onze koffers (en dat is voornamelijk Lisbeth haar schuld). AUW. Had moeite met wegrijden bij de verhuurfirma. Probeer maar eens met je links hand te schakelen (zat aanvankelijk constant in derde ipv in eerste) en als je dan nog eens een diesel gewoon zijt. Het moet geen zicht geweest zijn, want de verantwoordelijke van avis kwam snel naar buiten gelopen om te zien wat er aan de hand was. Links rijden is op zich niet moeilijk. Alleen een straat in rijden, loop wel eens verkeerd af : bocht te kort nemen en op het tegengesteld rijvak terechtkomen. Ook een straat oversteken is vrij lastig. Je hebt de gewoonte eerst naar links te kijken, te vertrekken en dan naar rechts. Nu moet het net andersom. En als je dit dan vergeet, heb je af en toe een bijna-ongeval.

We zijn nu 1 week ver, wat vliegt de tijd. Een overzicht (ik schrijf nu Lisbeth haar notities over): 

DAG 1 -  Vrijdag 21 mei :  Vertrek vanuit Parijs. Aankomst Johannesburg zaterdagochtend.

DAG 2 -  Zaterdag 22 mei :
Huurwagen afhalen en snel richting Pretoria. J'burg is veel te gevaarlijk en dus mochten we daar niet blijven. Hebben dagje uitgerust in de tuin van ons guesthouse (Colbyn in Pretoria). Oh ja, de uitbater vergeleek ons met een wervelwind. Had de tuinslang genomen en was achter schatje aangerend, tot verbazing van het personeel. :)

DAG 3 - Zondag 23 mei :
Bezoek aan Pretoria met oa het voortrekkersmonument (een vierkante blok) en het parlement. De hot dog die we er kochten zag er roze uit. Hebben hem maar weggekegeld en wat chips verorberd.

In de late namiddag vertrokken naar Sabie. Het is een lange rit. ( De benzinetank is zo volgetankt dat het wijzertje de eerste tweehonderd km niet beweegt... )  De autostrades zijn provinciewegen met aan elke kant een pechstrook voor de voetgangers en het trage verkeer. Inhalen gebeurt vrij roekeloos (heb ik al vrij snel geleerd). Het komt erop aan dat je de tegenliggers opzij drumt. 's Avonds laat aangekomen in Sabie (Timamoon Lodge - http://www.timamoonlodge.co.za). De eigenaars waren al vrij ongerust. Hadden bovendien de route via de "gevaarlijke" bergpas genomen en het was toen hevig aan het onweren + reeds donker.  "Oh dear, you're so late and it's already dark." Hier twee nachten gebleven.

DAG 4 - Maandag 24 mei :
Het guesthouse valt enorm mee. Ruime kamers met hemelbed, open haard en eigen zwembadje. Lekker eten, prachtig uitzicht, rustig gelegen middenin een groot woud. Bovendien wordt 's ochtends de auto gewassen door het zwarte personeel. De apartheid mag dan wel afgeschaft zijn, de negertjes leven nog altijd apart en zijn nog heel onderdanig. 

Vandaag een bezoekje gebracht aan blyde river canyon met de vele vergezichten op het Krugerpark (God's window, the 3 rondavels, the potholes) en verder het oude mijnstadje Pilgrims rest. 

DAG 5 - Dinsdag 25 mei :
Wat aan het zwembad gezeten en in de namiddag vertrokken naar het Kruger park. Een eerste safari gemaakt : tegen 40 per uur het park door en geduldig de bosjes in turen op zoek naar iets exotisch. Veel meer dan hertjes, zebras en wat wrattenzwijnen zien we vandaag niet.

We verblijven in Skukuza, een van de grootse "kampen". Het is 's avonds op tijd binnen zijn, want de poorten van het kamp gaan onherroepelijk dicht. Dus geen olifantjes in de buurt van ons hutje. Vrij primitief hier, maar het restaurant had wel champagne :). Geen tv en dus is het 's avonds elkaar pesten geblazen.

DAG 6 - Woensdag 26 mei :
Kruger park. We doorkruisen het park van Noord naar Zuid en West naar Oost en zien bijna alles : Zebra's, Giraffen, Neushoorns, Buffels, Slangen, ... Alleen de olifanten laten zich niet van nabij bekijken. Lisbeth beweerd een leeuw te zien te hebben, maar daar ben ik niet zeker van. Pas Donderdagochtend gebeurt het onverwachte. Het struikgewas voor ons kraakt hevig en voor we het beseffen zijn we omringd door een kudde olifanten. Akkelig zo'n metertje voor en naast je wagen. Langzaam trekt de kudde langs de wagen door, zonder ons ook maar 1 blik te gunnen...

DAG 7 - Donderdag 27 mei :
Deze namiddag toegekomen nabij de grens met Swawiland. Die gaan we morgen oversteken. Ons guesthouse : the rest in Nelspruit (http://www.therest.co.za ) .

Tot zover.
Veel groetjes,
Leen en Lisbeth.


22:23 Gepost door leentje in reizen | Permalink | Commentaren (9) | Tags: reizen, zuid-afrika, dagboek |  Facebook |

19-05-04

Laatste berichtje

Snif snif, mijn laatste berichtje voor mijn vakantie. Ik ga jullie missen hoor !!! Ik was eerst van plan mijn laptopje mee te nemen naar Zuid-Afrika, maar ik denk niet dat Liesje dit zal apprecieren. lol. Goed, ik weet niet of ik daar de tijd gaat vinden om in te loggen en het een en 't ander te updaten, maar ik beloof dat ik jullie daarna een uitgebreid verslag zal sturen... ok?
 
De voorbije dagen het heel rustig aan gedaan. Gisteren op het balkon naar de zee zitten staren. Tot diep in de nacht. Vandaag mijn mailbox wat aan het opruimen en mij wat aan het opgeilen met leuke verhaaltjes. Liesje, hou je maar klaar vanavond !
 
Allez, vertrek nu richting Gent...
Tot gauw !
 
 

16:34 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

18-05-04

Voetbal (2)

Zoals ik reeds verteld heb, had ik vorige week een enorme ruzie op het werk nav van mijn inschrijving voor een voetbaltornooi. Wel, ben niet in een hoekje weggekropen zoals ik anders zou gedaan hebben, maar heb zelf maar een voetbalploegje opgericht. Heb twee leuke voetballende meiden kunnen strikken en verder nog enkele mannen doen overlopen vanuit andere teams. Waarschijnlijk het vooruitzicht om achteraf samen onder de douche te kruipen. lol. Zolang ze me maar niet aanraken en/of foto's nemen, heb ik geen probleem om me naakt aan hen te tonen en als ik ze daar blij mee kan maken... We zien wel wat het wordt na mijn vakantie.

16:38 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Ik mis je !!!

Ik lijk wel een verliefd pubertje. Amper een dag van huis en al hevig verlangen naar mijn schatje. Weet je, zal ook wel met het weer te maken hebben. Ik word zo enorm geil van dat warme zonnetje en de daarbij horende korte rokjes (al loop ik zelf steeds met lange broek rond). Deze middag me op een terrasje genesteld met een boekje (backpack van Emily Barr). Had helemaal geen zin om terug te gaan werken. In ieder geval, nog anderhalf dag en bibi heeft vakantie !!!!
 
Gisteren met Susan naar het strand in Scheveningen geweest. Wat rondgelopen, iets gedronken en heel veel gepraat. Weet je, zij stelt me zo op mijn gemak, dat ik onbewust een hele boel vertel over alles en nog wat. De voorbije twee weken zijn we zo close geworden, dat ik echt het gevoel heb dat ze een tweede moeder voor me is. Omgekeerd ook heb ik al gemerkt : gisteren noemde ze me ineens Sarah. Een beetje pijnlijk want haar overleden dochter noemde zo...

14:00 Gepost door leentje in Lisbeth | Permalink | Commentaren (0) | Tags: liefde, lisbeth, ik mis je, sarah, scheveningen |  Facebook |

Geschokt

Ben geschokt door volgend berichtje op de stubru site :
 
Julie Volkova, één van de twee zangeressen van TATU, is zwanger. Vader van het kind is Pasha Sidorov, die al een tijdje haar vriend is. Daarmee is het lesbische imago van TATU meteen ook weggeblazen. Volkova is inmiddels 19 jaar oud en zei een tijdje terug nog dat ze graag zou trouwen met Lena Katina, het andere lid van TATU. Nu dat kan nog altijd, want een huwelijk met de toekomstige vader zit er niet in. Haar vriend Siporov heeft immers al een vrouw en een dochter.
 
Op zich niks biezonders, zou je zo zeggen. Maar voor mij is het pijnlijk herkenbaar. En meer wil ik daar voorlopig niet over kwijt...

10:42 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-05-04

Weekend

Weekend met mijn schatje was zaaaaaalig. Weet je, ik ben verliefder dan ooit. Als ik bij haar ben vergeet ik gewoon alles problemen. Het enige wat ik dan nog wil is knuffelen en zoenen...
 
Vrijdagavond gaan squashen. De eerste keer sinds de dood van mijn pa. Met hem ging ik ook elke vrijdag en om de herinnering daaraan te verdringen, had ik mijn racketjes netjes opgeborgen. Tot vrijdag dus. Goed he ? Was een beetje bang voor mijn emoties, de herinneringen aan vroeger, maar veel tijd om na te denken heb je niet als je aan het meppen bent he. We zijn er letterlijk ingevlogen. Mij een paar keer goed pijn gedaan door met volle snelheid tegen de zijmuur aan te botsen en door de duikvlucht naar een kort gespeeld balletje. Waren nadien bekaf. Nadien nog even samen een douche genomen, elkaar een beetje gestreeld en daarna braafjes ons bedje in en in elkaars armpjes in slaap gevallen...
 
Zaterdag wat gaan shoppen : nog gauw een bikini-tje gekocht en een sexy hemdje (bustier) en bijpassend heupbroekje. Wou Lisbeth eens verrassen, want meestal draag ik gewoon simpele dingen (zolang het maar zwart is)... Hou er niet van met mijn lijf te pronken, daarvoor vind ik mezelf niet mooi genoeg. Maar zolang het voor schatje is, wil ik wel eens een uitzondering maken.
 
's Avonds snel wat spaghetti gemaakt en daarna richting cinema : Kill Bill Vol 2.  Een leuk vervolg op het eerste deel. Totaal anders ook. Dit keer niet echt een gigantische slachtpartij, maar een echt liefdesverhaal. Allez ja, bijna toch. De scene waarbij Uma levend begraven werd, was indrukwekkend gefilmd en ook de confrontatie met Bill viel anders uit dan verwacht. De muziek was weer grandioos en Uma's voeten nog altijd even lelijk. Er zijn nog zekerheden.
 
Daarna nog eventjes op cafe met Liesje haar vrienden. Alles ging goed tot haar ex erbij wou komen. Wat een lef ! Heb toen Lisbeth duidelijk gemaakt dat ze ervoor moest zorgen dat ze weg ging, of dat ik het anders op mijn manier zou doen. Er volgde een hele discussie enne schatje heeft dat uiteindelijk prima opgelost. Was ik echt blij mee. Me zelf buiten de discussie gehouden, want ik vond dat het aan Lisbeth was om duidelijk te maken dat ze niet meer welkom is en dat heeft ze echt op een schitterende manier gedaan. Ze heeft me hier echt blij mee gemaakt !!!
 
Zondag het rustig aan gedaan. Samen wat in de tuin gelegen. Geknuffeld, wat gesext (best wel spannend buiten) en onze reis wat voorbereid. Lisbeth wil zo veel mogelijk op voorhand geregeld hebben en dus hebben we wat guesthouses proberen reserveren via email. Schatje begint steeds nerveuzer te worden. Ze is zelfs al begonnen met het inpakken van haar koffers. Een hele boel kleren sleurt ze mee. tss tss tss. Ik zal ze weer mogen dragen. lol.  's Avonds heb ik voor het eten gezorgd. De hele keuken versiert met honderden kaarsjes. Lekker romantisch. Daarna samen wat op de bank gelegen. Elkaar zachtjes wat kusjes geven, Liesje die mijn haar streelt en intussen wat vertellen over vroeger: voor mij de ideale avond.
 
Nu ik erover nadenk... Eigenlijk zijn we wel heel snel gegaan in onze relatie. Na 5 seconden de eerste kus, een week later de eerste nacht samen en een maandje later trok ik reeds bij haar in. De eerste nacht samen was een afknapper. Was zelf heel moe omdat ik voordien heel wat had gewerkt. Ben dan ook in slaap gevallen nog voor Liesje bij me kroop...

16:46 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

14-05-04

Ruzie (2)

Net een meeting gehad met John. Vertelde me dat hij mijn "voetbal"-collega onder handen had genomen en dat ie voortaan altijd achter me zou staan (maar dan moest ik wel meer mijn verstand gebruiken). Maar nog belangrijker : hij vertelde me dat ik voortaan elke dinsdag vrij kreeg (om bij Lisbeth te zijn), maar dat ik dan wel zaterdags meer moest doen. Op zich geen probleem, want schatje moet dan ook werken. Vind het wel leuk dat ik elke week twee volledige dagen bij mijn schatje kan zijn. Was John bijna rond zijn hals gevlogen van blijdschap. Maar dan zouden de roddels pas echt goed begonnen zijn hier op het werk.
 
Weekend : Allez, ga nu naar Gent. Seffens nog wat squashen (mijn woede afreageren), morgen wat werken en dan 's avonds waarschijnlijk naar de film (Kill Bill) of iets drinken met Liesje haar vrienden. Zondag samen wat luieren en reis voorbereiden vermoed ik, tenzij schatje iets beters weet...
 
Wat Zuid Afrika betreft : volgende week vrijdag (avond) vertrekken we. Eerst met de Thalys naar Parijs en dan rechtstreekse vlucht via Air France naar Johannesburg. Daar huurwagen afhalen en direct richting Pretoria. Johannesburg is namelijk te gevaarlijk. Heb van collega boekje met guesthouses gekregen. Het eerste in Pretoria ligt al vast (houden er niet van direct na aankomst op zoek te moeten gaan naar verblijfplaats). Verder ook al logies geboekt in Kruger Park (hadden ze ons aangeraden) en in Cape Town. De rest zien we ter plaatse wel. Best spannend. Maar ik kijk er al naar uit hoor !

17:27 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Ruzie

Gisteren naar huis gestuurd geweest met de boodschap dat ik beter volgende week ook al vrij nam... Thuis ben ik onmiddellijk mijn koffers beginnen pakken. Susan begreep niet goed wat er aan de hand was en toen ik iets mompelde over ontslag nemen, schoot ze in actie. Ze heeft toen kwaad naar John gebeld met de boodschap dat ie binnen een half uur thuis werd verwacht of dat er anders... En toen ie pas binnen was, schoot ze in een koleire. Heb haar nog nooit zo kwaad gezien. Ben toen maar stilletjes naar mijn kamer gegaan. Haat het als anderen ruzie maken over mij.
 
Na een uurtje vond ik het welletjes en heb me wenend in Susan haar armen gestort. Ze zei toen dat ze eens goed met ons beidjes wou praten. Toen ik antwoordde dat ik daar geen zin in had, keek ze me aan met een blik die geen tegenspraak duldde.
 
Ze had een heel eisenpakket klaar :
- Ik moest beloven dat ik terug therapie zou volgen. Verder wou ze dat ik wat meer over mijn gevoelens praatte ipv alles op te kroppen.
- John moest zijn excuses aanbieden. Verder moest ie beloven dat ie me wat meer zou steunen en me zeker niet in het bijzijn van anderen zou afbreken. Als hij iets aan te merken heeft, zou hij dat onder vier ogen moeten doen. (vond ik allemaal een beetje vervelend, hij is nog altijd mijn baas he)
 
Goed, in ieder geval vandaag braafjes aan het werk gegaan. Deze ochtend van thuis uit (rapportjes schrijven), nu terug op kantoor. Ben maar stilletjes achter mijn burootje gekropen en ik denk dat ik vandaag daar maar blijf.
 

13:16 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

13-05-04

Voetbal

Ik ben net uit mijn dak gegaan. Had me vorige week bij een collega ingeschreven voor een voetbaltornooi en kreeg vandaag een mailtje terug dat ik geweigerd ben omdat voetbal niks voor vrouwen is. Ben kwaad naar de bureau van die collega gegaan. Als ie niet zo groot was, had ik hem letterlijk vanachter zijn bureau gesleurd. Weet je, heb jaren voetbal gespeeld en dan moeten ze niet gaan vertellen dat ik niet goed genoeg ben. In ieder geval eindigde het met een enorme scheldpartij. Het was zo erg dat er heel wat mensen kwamen kijken wat er aan de hand was. John heeft me proberen kalmeren, maar dat lukte niet al te best. Hij heeft me net naar huis willen sturen omdat volgens hem mijn gedrag niet aanvaardbaar is. Fuck, ik voelde me al niet al te best en nu dit nog.

15:19 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Fucked up and wasted

Mijn leven is zo'n sleur en als ik iets haat, dan is het dat wel. De hele week je kapot werken en maar een dagje per week met je schatje bezig kunnen zijn. Moeten we het daarvoor doen ? Dat heeft toch geen zin ? Fuck, waarom moet ik leven met die depressies. 't Wordt  me allemaal te veel...
 
Weet je, het liefst zou ik gewoon huisvrouwtje zijn. Samen een nestje hebben en dan kindjes krijgen. Alleen, bij mij zal dat niet meer lukken. Ik kan sinds mijn ongeluk geen kinderen meer krijgen. Ik heb mijn kans gehad. Ik was zwanger, maar heb mijn babietje vermoord door tegen die boom te rijden.
 
 

11:59 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

12-05-04

Everything is fucked up

Ik zal jullie maar laten... 'k voel me klote. 't Zal wel overwaaien...
 
It's just one of those days
when you don't wanna wake up,
evrythin is fucked
everybody sucks
You don't really know why
but you wanna justify rippin someones head off

 
No human contact and if you interact
your life is on contract
your best bet is to stay away mutha fuka
it's just one of those days
I feel like shit...

My suggestion is to keep your distance
Cos right now I'm dangerous
We've all felt like shit
And been treated like shit
All those motherfuckers, they want to step up

I hope ya know
I pack a chainsaw
I'll skin your ass raw
And if my day keeps going this way
I just might break something tonight
Give me something to break

I pack a chainsaw
I'll skin your ass raw
And if my day keeps going this way
I just might break your fuckin' face tonight
Give me something to break
Just give me something to break
How 'bout your fuckin' face?

I hope you know I pack a chainsaw, WHAT?
I hope you know I pack a chainsaw, a mutherfuckin' chainsaw, what?
come and get it
 
It's all about the he said she said bullshit.
I think you better quit lettin shit slip
Or you'll be leavin with a fat lip
It's all about the he said she said bullshit
I think you better quit talkin that shit
So come and get it

19:41 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

11-05-04

Money money money (2)

Het lijkt alsof ik alleen maar over geld ruzie kan maken. Gisteren had ik Susan gevraagd hoeveel ik haar moet betalen nu ik bij hen ben ingetrokken en guess what... ze werd zowaar kwaad. Dat ze hier helemaal niks voor moest hebben en dat ze blij was dat ik haar wat gezelschap hield. Vond het allemaal nogal vervelend. Ik krijg nl een hotel vergoeding uitbetaald door mijn werk en het lijkt me dan ook niet meer dan logisch dat ik die aan hun geef.
 
Goed, vandaag nog eens dezelfde vraag gesteld aan John. Ook van hem een gelijkaardig antwoord. Dat ze toch niet wisten wat ze met hun geld moesten doen en nu hun dochter dood is, hebben ze toch niemand om voor te zorgen. En weet je wat ? hij wou zelfs onze reis naar Zuid-Afrika betalen !  Nou moe...
 

 

17:45 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Bloody bastards

Deze nacht door onze amerikaanse vrienden uit bed gebeld geweest omdat de netwerk link tussen Houston en WTC het niet deed. Aangezien ik dergelijke "wake up calls" veracht, reageer ik meestal heel humeurig.
Dit keer : "They burned it down." 
Reaktie :  "What do you mean ?"
"Don't you know they drove a plane in it 2 years ago."
Hij kon er niet echt mee lachen... maar wie noemt er nu een chemische plant WTC ? Dit brengt bepaalde mensen alleen maar op verkeerde ideeen.
 
Weet je, ik zeg dikwijls van die dingen, omdat ik meestal iets zeg zonder daarbij na te denken. Zo ben ik ooit eens na het begin van de golfoorlog begonnen over "black hawk down, we have a black hawk down..."  Was toen effe vergeten dat ik een amerikaanse bezoeker had...
 
 

13:17 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

10-05-04

Trots

Schatje is heel trots op mij. En ikke ook. Zondag iets gedaan wat ik al veel langer had moeten doen : ik ben gaan praten met mijn nonkel. Hij heeft mijn auto-ongeluk van op de eerste rij meegemaakt (hij werkt nl bij de politie en was toen van dienst), heeft mijn ma op de hoogte gebracht/gesteund en heeft mij nadien met ijzeren hand weer op het juiste spoor gekregen.
 
Het heeft me veel moeite gekost en ik heb heel wat traantjes gelaten, maar ik heb tenminste antwoord op volgende vragen gekregen :
- Wat is er juist gebeurd na het ongeluk ?
- Wat weet mijn moeder over mijn zelfmoordpoging ?
- Wat weet ze over mijn kindje ?
- Hoe hebben anderen mijn lompigheden ervaren ?
Verder ben ik ook heel wat te weten gekomen over de dood van mijn pa... Veel ga ik er nu niet over vertellen, want dan begin ik weer te bleiten en dat wil ik nu niet.
 
 
 

16:45 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Zuid-Afrika

VRIJDAGAVOND - Hoe langer je elkaar niet ziet, des te heviger het weerzien. En als je weet dat die drie dagen een eeuwigheid leken, dan...  Zijn begonnen met elkaar heel braafjes en voorzichtig te kussen. Het eindigde naakt op bed, elkaar hevig zoenend. Verder dan kussen zijn we niet gegaan. Dat zou op dat moment verkeerd aangevoeld hebben. Daarna de zetel in, elkaar hapjes voederen en samen de reisbrochures doornemen (Lisbeth was er een aantal gaan halen). Uiteindelijk is het dus Zuid-Afrika geworden. Ben zaterdag de vlucht gaan boeken, want erg lang tijd hebben we niet meer. Oh ja, heb nog een cadeautje van schatje gekregen : een cdtje van Armand van Helden. Vond het zo lief van haar... Die nacht in bed afgemaakt wat we vroeger op de avond begonnen waren.
 
ZATERDAG - Zaterdag wat gelummeld. Een beetje moe na de hevige nacht. Samen met schatje naar haar werk gegaan en me twee uur lang wat kleertjes gepast. Lisbeth vond dat ik eens wat enge topjes moest proberen ipv de gebruikelijke vestjes. Heb er vandaag zo eentje aangedaan en ik moet zeggen, heel wat geile blikken in mijn richting. De sukkels. :) 's Avonds richting Genk gereden. Gewoon vroeg ons bedje ingedoken. Zoals je weet zijn lesbiennes geile perverselingen.
 
ZONDAG - Ik moet zeggen, ik vind het jammer dat ik Bobo niet wat meer kan zien. De weinige keren dat ik me met hem kan bezighouden, probeer ik er dan ook zoveel mogelijk van te profiteren. 's Ochtends een lange wandeling gemaakt en daarna wat samen gevoetbald. Maw ons lekker vuil gemaakt... 

14:10 Gepost door leentje in Dagboek | Permalink | Commentaren (0) | Tags: dagboek, zuid-afrika, bobo |  Facebook |

07-05-04

Depri (2)

Nog een paar uurtjes en bibi is er weer eens vandoor. De voorbije dagen enorme problemen gehad hier op het werk. Ons computersysteem zit tegen de maximum capaciteit aan en moet dan ook dringend vervangen worden (ook al is ie nog maar een jaartje oud). Tot dan is het behelpen. Heb een aantal dingen tot een goed eind gebracht, tegen verwachtingen in.
 
Toen ik gisterenavond thuis kwam (bij John en Susan), maar direct naar mijn kamer gegaan. Gelukkig hadden ze begrepen dat ze me met rust moesten laten, want ik stond op ontploffen. Vanmorgen heb ik het wel moeten horen. John is iemand die direct zegt wat ie denkt... Ach, hij zal wel gelijk hebben. Wat hem vooral opviel was dat ik professioneel alles prima afhandel, maar dat ik prive een ramp ben. Weet ook niet hoe dat komt, maar het overkomt me gewoon.
 
Gisteren ook een ongerust telefoontje van Lisbeth gehad. Had nl niks van me laten horen. Ze begon heel geinteresseerd te praten over Zuid-Afrika (dus ik vermoed dat dat onze bestemming gaat worden), maar zelf had ik iets van "mens, laat me toch met rust." Heb haar dus afgeblaft en opgehangen... Zal haar seffens maar eens bellen, want ik heb geen zin in ruzie vanavond.
 
Allez, meer nieuws is er voorlopig niet. Ga jullie laten.
XXX
Leen

14:21 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

06-05-04

Depri

Deze nacht gedroomd over mijn auto-ongeluk. Was er zo in de war door dat ik de rest van de nacht heb liggen huilen. Allemaal klote. Dacht dat ik verlost was van mijn buien, Niet dus...
 
Vanochtend iets te snel een bocht genomen en achterste voren gegaan. En net zei John nog dat ik beter naar huis kan gaan. Hij zal me wel een loser vinden. En inderdaad: ik ben niks waard. Benieuwd wat voor shit er vandaag nog allemaal gaat gebeuren...

10:16 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

05-05-04

Vakantie

Nog een dikke twee weken en we hebben drie weekjes vrij. Alleen... nog altijd niks gaan boeken. In ieder geval leek het me leuk een nieuw blogje te starten waar ik alle troep ivm vakantie kan droppen... We zien wel wel of het iets wordt.

De link :  http://leentje-travelling.skynetblogs.be
 

17:04 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Money money money

Gisteren weer heel wat centjes uitgegeven en Lisbeth deed voor een keertje vrolijk mee. Dacht ik toch... Begonnen in de Fnac met een paar cdtjes van Stijn en Novastar. Verder ook de Quentin Tarantino DVD box. Daarna dus Ikea. Hebben ons twee gemakkelijke zeteltjes gekocht, een langharig tapijt (lekker om op te stoeien), een nieuwe salontafel, een boekenrek en een hele resem rekken voor in de "vestiaire-kamer". Verder nog wat planten en andere prul.
 
Goed, toen we thuis kwamen begon het. Meisje wou de helft van alles betalen. Om eerlijk te zijn kan ik daar niet tegen. Mijn geld is haar geld en dan wil ik niet dat ze alles door twee gaat delen. Weet je, het liefst zou ik haar 500 euro geven zodat ze eens leuk kan gaan winkelen, maar als ik haar dit voorstel voelt ze zich beledigd.
 
Weet je, de hele avond over geld gediscussieerd en dan hebben we het nog niet eens over volgend jaar gehad. Dan wil ze nl opnieuw naar school en moet ze zowieso op mijn kosten leven. Kijk, zolang ik genoeg opzij heb staan om twee jaartjes zonder zorgen te kunnen leven, is dit voor mij voldoende. De rest dient om op te maken en het liefst wil ik dat delen met mijn schatje. Maar eer ik haar hiervan heb kunnen overtuigen... Vond het niet meer plezant. Uiteindelijk heb ik haar zover gekregen dat het "huishoudgeld" (wat haat ik dat woord) van mij komt en dat zij instaat voor het beheer ervan. Pff, klinkt allemaal serieus he, terwijl het mij allemaal geen zak kan schelen. 
 
 

 

13:19 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

04-05-04

Weekendje - Vallei van de Somme

Goeiemorgen allemaal. Gelukkig heb ik nu geen webcam voor me staan, of ik kon direct een pay-site beginnen... Lisbeth zit nu in de badkamer zich klaar te maken, dus heb ik wel even tijd. Allebei enorme hoofdpijn. Hebben gisteren wat te veel gedronken en veel te laat gaan slapen. Hadden dan ook nog heel wat bij te praten...
 
Het weekend zelf was fantastisch. Lisbeth heeft me op meerdere vlakken verrast. Weet je ze had nav 1 mei een weekendje vrij. Waren vrijdag wat aan het keuvelen en ik had voor de grap gezegd: "Nou, we hadden beter een tripje geboekt." Totaal tegen mijn verwachting in pikte schatje hierop in en de volgende ochtend waren we reeds onderweg richting Frankrijk. Ik had zelf het liefst naar Munchen gereden (lekker doorscheuren op de autostrade), maar dat vond mijn lieveke te ver, terwijl je er toch op minder dan 5 uur kunt geraken.
 
Goed, terwijl Liesje reed, heb ik een aantal hotelletjes opgebeld. Het is "Les Tourelles" geworden, een hotel naast de baai van de Somme. Heel romantisch en sprookjesachtig allemaal (zie http://www.lestourelles.com ). We hebben ons twee dagen beziggehouden met wandelen, elkaar en gezellig tafelen. Hebben een vissersdorpje bezocht, de kathedraal van Amien gezien en zijn bovenop de krijtrotsen gaan staan : een fantastisch uitzicht op Engeland en de vele boten die het kanaal door varen. In ieder geval, dit weekend was gewoon geweldig enne ik weet zeker dat schatje er ook enorm van genoten heeft...
 
En nu ga ik de douche in. Direct naar de Ikea, wat shoppen...

13:24 Gepost door leentje in Reizen | Permalink | Commentaren (6) | Tags: reizen, weekendje, somme, les tourelles |  Facebook |