14-06-04

Zuid - Afrika (slot)

De voorbije drie weken waren zalig. Als ik Zuid-Afrika moet omschrijven dan kan ik alleen maar zeggen dat het een echt paradijs is. Komt misschien wat cliche-achtig over, maar beter kan ik het op dit moment niet zeggen.
 
Niet alleen de omgeving en de lokale mensen waren prachtig. Heb de voorbije weken mijn schatje beter leren kennen en ze bevalt me steeds meer. De muur tussen ons in is gesloopt en eindelijk kan ik weer zonder blozen praten over mijn gevoelens. We weten nu wat we aan elkaar hebben en voelen elkaar zonder al te veel woorden perfect aan. Wat moet je nog meer hebben ?
 
Ook op seksueel vlak (volgens flair een van de belangrijkste peilers van een relatie) zijn we ver gegaan. Misschien wat te ver.  Meer ga ik daar niet over vertellen.
 
Of er dan niks negatiefs was : tuurlijk, sta vol blauwe plekken. Een gevolg van onze voorliefde voor een robbertje knokken. Slechts twee regels gelden daarbij : niet in het gezicht kloppen en geen nagels gebruiken... :-)  Effe serieus : het enige negatieve is dat het de voorbije weken zo goed ging, dat het nu alleen maar bergaf kan gaan. Weet dat ik de komende dagen een emotionele uppercut zal krijgen, maar op dit moment wil ik daar nog niet aan denken.
 
Waar jullie op wachtten : het verslag van de laatste dagen. Effe kort dan, want daarna vertrekken we naar Scheveningen / Den Haag. John en Susan hebben ons uitgenodigd voor twee daagjes en vermits het nu toch mooi weer is, een perfecte afsluiter voor onze vakantie... het lijkt wel alsof ik Lisbeth ga voorstellen aan mijn ouders. Zo voelt het in ieder geval aan...
 
DAG 18 : maandag 7 juni :
We maken een uitstapje per mountainbike. Lisbeth gaat tegen de vlakte en staat vol schrammen. Oei, het zag er heel spectaculair uit !!!

Vertrek naar ons guesthouse in Franschhoek. We krijgen een kamer met open haard en een eigen veranda / terras. Vanuit het zwembad hebben we een prachtig zicht op de omgeving.  Oh ja, het restaurant dat hier gevestigd is, zou een van de tien beste van Zuid Afrika zijn. Wat ik wel weet :  het was in ieder geval heel lekker !!!

DAG 19 : dinsdag 8 juni :
Nog even wat wijn proeven in enkele wijnboerderijen en dan ons laatste ritje.  We komen aan in Cape Town.
Jammer…  We touren wat rond, bezoeken het Waterfront en gaan er eten in den anker, een belgisch restaurant. 

We vertrekken naar ons laatste guesthouse : bayview in Camps bay (nabij Cape town) . We krijgen een penthouse dat heel luxueus is ingericht. En nog belangrijker : het zwembad is verwarmd !!!  Hoewel het hier putje winter is, dus toch bikini tijd !!!!

DAG 20 : woensdag 9 juni :
We rijden langs de kust via Houtbay naar de Boulders. Wat we hier te zien krijgen is uniek : een kolonie pnguins en dat op het Afrikaanse vasteland !!! Nog even naar the Botanical gardens op de oostflank van de tafelberg. Voor de tafelberg zelf is het te bewolkt…

DAG 21 :  donderdag 10 juni :
Voorlaatste dag alweer.  Weiheihei !!!

We bezoeken kaap de goede hoop en maken een tochtje over het schiereiland. In de verte zwemt een…. Walvis !!! Via de Chapman’s peak drive, een van de mooiste kustwegen ter wereld, gaat het weer naar ons guesthouse.
Omdat het nu wat beter weer is, besluiten we de tafelberg op te gaan. Nee niet te voet, maar met de kabellift…
’s Avonds naar het BMW imax theater voor een 3D filmpje over… olifanten.

DAG 22 : vrijdag 11 juni:
Bezoekje aan  de beruchte gevangenis van Nelson mandela en daarna wat shoppen aan the waterfront.
’s Avonds richting luchthaven en terug naar ons klotelandje. Ik wil niet terug !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Einde...
Leen10:07 Gepost door leentje in Reizen | Permalink | Commentaren (6) | Tags: reizen, zuid-afrika, rondrit, dagboek, reisverslag |  Facebook |

Commentaren

welcom back blij dat jullie terug zijn... maar ja, ik begrijp dat het natuurlijk leuker was geweest als de reis nog iets langer had geduurd. en 't is altijd weer even aanpassen aan "the real life", vind ik. maar dat lukt wel! take care. sine.

Gepost door: Sine Metu | 14-06-04

back welcome back !!!
vraagje : wat doet een lesbisch meisje met een xxx in haar mond ?
geert

Gepost door: Geert | 14-06-04

terug kom maar gauw weer werken !!!
Heel wat gebeurd de voorbije weken, bel je nog wel hierover...
Kris

Gepost door: Kris | 14-06-04

Zuid Afrika Je had bij mij gereageerd (Borsten) en daarom kijk ik nu even bij jou.
Ik zie dat je in Zuid Afrika was, ik was daar 3 weken geleden, op mijn site zie je de foto's dat ik van de tafelberg abseil. Wat is het prachtig daar he?

http:Barbara.skynetblogs.be

Gepost door: Barbara | 14-06-04

back in town gij kunt het soms toch heel romantisch verwoorden hoor :s
sjonge, moet wel een onvergetelijke reis geweest zijn als ik dit hier allemaal zo lees ;-) ben jaloers! :p
cms
enjoy the good ole Flemish way of life!

Gepost door: cms | 14-06-04

hooooooooooooooi blij dat je er weer bent meis hebbie erg gemist hoor in blogland maar gelukkig konden we genieten van jullie verhaaltjes

tot snel meis xx Merel

Gepost door: merel | 14-06-04

De commentaren zijn gesloten.