15-06-04

Scheveningen (1)

Effe een mailtje vanuit een stralend Scheveningen. Samen met schatje gisteren hiernaartoe gereden om nog twee daagjes van de zon te genieten en haar te gaan voorstellen aan John en Susan. Niet echt officieel hoor, want wat anderen van Liesje denken, interesseert me niet. Ik heb mijn keuze namelijk al een tijdje geleden gemaakt en dat is het enige wat telt he.
 
Schatje was wel redelijk nerveus en was overbluft door de grote mond van John. Het gevolg : ze leek wel een heel verlegen en braaf meisje. Vond ik wel grappig. hihi. Denk dat ze ook vrij onwennig was omdat John een tafeltje had gereserveerd in een vrij chique restaurantje vlak nabij de jachthaven hier. Goed, in de namiddag nog wat op het strand gaan liggen, maar dit keer braafjes onze bikini aangehouden. :)  Verder nog wat gaan shoppen enne... een piercing laten zetten. Zo'n kleintje op de zijkant van mijn neus. Mooi hoor !!! Wou er nog een op mijn kin, maar dat stuitte op het veto van Lisbeth. Ook een tattoo mag ik nog niet laten zetten. snif snif. Ik overtuig haar nog wel...
 
Zaterdag wat gaan shoppen in Gent enne nog een paar cdtjes gaan kopen :
- Switch 4
- De maxx 6
- Lenny Kravitz "Greatest hits"
- Lenny Kravitz "Baptism"
- enne de nieuwe van Lamb, cadeautje voor schatje.
Daarna wat geluierd, waren nl nog moe van de vlucht.
 
Zondagochtend is Liesje eerst in Gent gaan stemmen, daarna auto in richting Genk en daar was het mijn beurt. Mocht het je interesseren, ben een aanhangster van de NVA. Voor het Vlaams parlement voor Johan Sauwens en Vera Jans gestemd, voor het Europees parlement Jean-Luc, Geert Bourgois en Frieda Brepoels. Interessante verkiezingsuitslag, alleen jammer dat er met het Vlaams Blok niet wordt gepraat. Niet dat ik ze in de regering wil, maar af en toe met elkaar praten en een paar goeie ideeen overnemen, kan echt geen kwaad. Zolang we maar ons gezond verstand gebruiken he.
 
In de namiddag wat gaan wandelen met Bobo en 's avonds via Antwerpen weer richting Gent. Zijn naar de Sinksefoor geweest. Der stonden een paar leuke attracties (oa de Eclips), alleen jammer dat schatje er niet op durfde en alleen gaan is ook niet echt plezant he. Hebben het dus maar gehouden bij wat wandelen en een heleboel lekkers : wafeltjes, frietjes en natuurlijk een echte kermis-hamburger.   
 
Goed, nu dus Scheveningen. Schatje zit zich in de badkamer op te maken. Snap het niet echt, want gaan direct weer op het strand liggen. Vrouwen he. Deze ochtend met John nog even mijn werk overlopen. Voor ie naar het werk vertrok, zei ie dat hij vanavond een verrassing voor mij / ons had. Ben benieuwd. Oh ja, ikke heb ook een verrassing voor jullie, maar mag het nu nog niet vertellen. Eerst onze kennissen en vrienden. Okido ?
 
xxx
Leen

10:13 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

mm Het Blok heeft géén goeie ideeën. En als ze dan één hebben, moeten ze 't zo extreem mogelijk aan de mensen communiceren.

Gepost door: casper | 15-06-04

@ Casper Ik begrijp Leen wel. Bespreek een aantal problemen met hen en
1 ) je duwt ze niet meer in een hoekje (dit levert toch alleen maar extra stemmen op) en
2 ) je ziet onmiddellijk dat ze niet echt een oplossing kunnen bieden.
Probleem opgelost, niet ?

Gepost door: Kris | 15-06-04

... en ikke curieus ... ;)

Gepost door: lucky2behappy | 15-06-04

Verrassing Ik ben ook nieuwsgierig hoor. Groot nieuws ?

Gepost door: Els | 15-06-04

curieus ben ook heel curieus.

Gepost door: urbain | 15-06-04

vrienden??? euh mag ikhet nog niet weten danmeis????
ik ben heeeeeeeeeeeeeeeel nieuwschierig meisje..... hint hint hiih
veel plezier nog daar
liefs Merel

Gepost door: merel | 15-06-04

nu geen tijd... ...om alles te lezen, maar blij dat je terug in 't land bent/was/zal zijn. Whatever.

Gepost door: karlo | 15-06-04

De commentaren zijn gesloten.