25-06-04

Nieuw wagentje

Bijna weekend en nog altijd niet over woensdag verteld. Misschien eerst het goede nieuws. Zijn mijn nieuw wagentje gaan afhalen. We, want Lisbeth wou perse meegaan. Goed, echt veel verschil met mijn vorige is er niet (zelfde kleur, zelfde model, ...), alleen ruikt ie nu wat nieuwer en heb ik een paar extra opties gekregen.
 
Ook leuk : schatje is naar de kapper geweest en haar haar is nu weer wit gevervd. Alleen is het nu een stuk langer dan toen ik haar voor het eerst heb leren kennen. Een beetje meer vrouwelijker zal ik maar zeggen en daar hou ik wel van.
 
Woensdag ook babysit gespeeld. Luna, het tweejarige dochtertje van Lisbeth haar collega, is een paar uurtjes bij ons geweest. Heb haar geleerd hoe ze met een vliegemepper op haar ma moet meppen. Benieuwd of ze het gaat doen. Lisbeth vond het niet zo leuk en zei dat ik me als een klein kind had gedragen. hihi.
 
Mijn afspraak met mijn psychiater verliep vrij gewoontjes. Ga er niet veel over zeggen, dat is te persoonlijk, maar Myriam vond dat ik heel wat veranderd was tov een tweetal maand geleden. Volgens haar ben ik zachter en menselijker geworden. Vroeger kon ik echt bitchig reageren en hield ik geen rekening met gevoelens van anderen. Volgens haar toch...
 
Voor het weekend nog niet echt plannen gemaakt. Zaterdag city parade, dat staat nu al vast. Zondag blijven we wellicht in Gent. De tuin heeft dringend een onderhoudsbeurt nodig... Zou zelf eens naar de westhoek willen gaan. Ieper bezoeken en daarna iets gaan eten, maar dat moet ik nog met schatje bespreken.
 
Allez, iedereen een prettig weekend en tot schrijft !!!! 

15:06 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Lekker Lekkere stukjes geschreven... hmmm.
Jij ook een fijn weekend.

Gepost door: Barbara | 25-06-04

ja, ook van mij een prettig weekend voor jullie beiden!!!

Gepost door: lucky | 26-06-04

De commentaren zijn gesloten.