05-07-04

Rock Werchter - Eerste indrukken

Hier zijn we weer, meer dood dan levend na een lang Werchter-weekend. Ik vraag me af hoe iedereen dat doet, zo vier dagen festival. Zelf was ik al na twee dagen bekaf. Kon amper mijn bed nog uit, mijn benen deden zeer en mijn hoofd stond op springen. Nu nog trouwens. Ik weet het, ik word oud.

Werchter was gewoon geweldig, al vond ik het jammer dat alles over vier dagen uitgesmeerd was. Zondag was er eigenlijk teveel aan. Niet echt veel groepen die me toen nog konden boeien. In feite leek het wel TW classic.
Absoluut hoogtepunt : Lenny Kravitz. Hij stak met kop en schouder boven de rest uit. Subliem gewoon !!! Later meer daarover.
Toch was het vooral vrijdag dat me enorm boeide. Loeiende en hakkende gitaren, zo hoort het. Vandaar dat mijn voorkeur uitging naar Korn en ook Metallica deed wat het moest doen: scoren. Al moet ik zeggen dat hun optreden wel heel voorspelbaar was.

Voor Lisbeth was het het de eerste keer. Ik was er aanvankelijk bang voor, want Werchter is niet zomaar een festival he. Al bij al viel het heel goed meer voor haar. Zelf hou ik niet van die drukte. Weet je, 80000 mensen samen op 1 weide, het is een beetje teveel van het goede. Uitkijken waar je je voeten zet, zoeken naar een vierkante meter vrije ruimte, ... niet echt plezant. Geef me dan maar Pukkelpop. Ruimte zat enne veel plaats vlak voor het podium.

Schatje zelf trok er zich niet veel van aan. Integendeel. Ze huppelde als een dartel veulen over de weide. Haar enthousiasme werkte aanstekelijk. Weet je, haar gelukkig zien, haar vrolijke gezichtje, die glimlach... daar doen we het toch voor. Vond het zalig haar zo bezig te zien. Ik ben er super gelukkig door. Dat is mijn schatje. Daarom hou ik zoveel van haar... maar het maakt me ook bang, bang omdat ik niet meer zonder haar kan. Bang om haar te verliezen...10:55 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

love Gaat echte liefde niet steeds gepaard met de angst om je geliefde te verliezen?

Gepost door: gstarlover | 05-07-04

hmm allez toch iemand die zich daar amuseert tussen al dat gejoel ;-)
cms

Gepost door: cms | 05-07-04

en nu.. maar verder genieten van de vakantie

Gepost door: willy | 05-07-04

@Bremst Vakantie ?

Gepost door: Leen | 05-07-04

Metallica Ik wou toch effe kwijt dat voor mij de grootste verrassing Korn was, maar dat Metallica toch weer het beste van Werchter was, voor mij dan toch ;-) Volgend jaar meer van dat! 5 dagen Werchter! Haha.

Gepost door: Argus | 05-07-04

De commentaren zijn gesloten.