06-07-04

Werchter Vrijdag (deel 2) : Kill em all

Voor wie er aan mocht twijfelen : Korn staat er weer. Metal zoals het hoort te zijn: beukende en hakkende gitaren:  een sound om U tegen te zeggen. Ik mag dan wel van rock chick naar dance queen zijn ge-evolueerd, nu weet ik weer waar mijn roots liggen: muziek met ballen. Zo hoort het!!!  Het hele optreden fanatiek mee staan springen enne met open mond naar Jonathan Davis gestaard ... Wat een prachtig lijf heeft die vent. Een hele resem tattoos, piercings en lange wapperende haren. Je zou voor minder hetero worden. Effe terug naar de muziek: het hele concert was 1 groot hoogtepunt. Perfect gewoon !!! "Another brick in the wall" deed wel raar aan en op het einde viel het geluid een paar keer weg. Jammer...  
( Onze beoordeling : 8,5/10 )
 
Metallica legde de lat nog een stukje hoger. Het werd net als in het Sportpaleis (zie bespreking verderop in mijn blogje) een greatest-hits concert. Heel wat nummers uit de beginjaren zoals "Creeping death" (mijn favoriete Metallica nummer), "blackened",  "the 4 horsemen", "master of puppets" en "seek and destroy" tilden het concert naar een hoger - maar voorspelbaar - niveau.  "Sad but true" en "enter sandman" klonken nog steeds geweldig en deden het publiek uit zijn dak gaan. Het vuurwerk en de knallen als introductie bij "one" zorgden voor de kers op de taart. Conclusie : al bij al een schitterend concert, maar toch had ik niet - zoals in het sportpaleis - het gevoel dat de boel op springen stond en dat hoort toch bij een rockconcert. Weinig nieuw werk ook (enkel "St Anger" en "Frantic") waardoor het geheel nogal deja-vu overkwam.
Oh ja, James zag er nogal gladjes uit. Het haar kort en met gel naar achter gekamd. Het deed hem nogal oellie-achtig overkomen. Jammer, want die lange manen uit de beginjaren stonden hem fantastisch.
( Onze beoordeling : 9/10 )


12:45 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Haha LOL... zie je wel... ook jij kan de andere sexe waarderen!
(zie je allereerste reactie bij mij gniffel gniffel)

Gepost door: Barbara | 06-07-04

20 000 Ik ben je 20 000 ste bezoeker !!! Waar moet ik mijn geschenk afhalen?

Gepost door: Els | 07-07-04

gladde janus ja gisterne op beozek geweest bij enkele werchtergangers en die vonden ook dat james er nogal "gladjes" uitzag...ja die mannen verdienen teveel geld om nog een echte "rock-attitude" te hebben hé...
en idd het was een greatest hits-concert....wat wil je voor die tienduizenden man die hen enkel kennen van de radiohitjes?
a pity my bomb didn't explode...
enne merci voor je complimentje omtrent mijn "moerasverhaaltje". Het is de eerte keer da tik zo iets "duisters" schreef...ik aarzelde zelfs wa tom het te publiceren. Heb het niet te vunzig gemaakt. de fantasie van de lezer moet zelf beelden creëren hé ;-)
allez take care girl!!!
cms

Gepost door: CMS | 07-07-04

De commentaren zijn gesloten.