07-07-04

Werchter Zaterdag (deel 1) : Fell in love

Niets is er zo vervelend als een moeder die om tien uur doodleuk je kamer komt inwandelen met de vraag: "Wanneer vertrekken jullie naar Werchter?". Niet echt leuk omdat je op dat moment nog volop slaap aan het inhalen bent. Niet echt leuk ook omdat je op dat moment naakt bovenop je liefste ligt. Vandaar dat ik haar ook geergerd heb weggestuurd. Ze bedoelt het goed, maar ze mag niet zomaar mijn kamer inkomen... In ieder geval voelden we ons zaterdagochtend doodop. Alles deed pijn... en we hadden nog twee festivaldagen voor de boeg.
 
's Middags rustig thuis nog wat mosselen gegeten (daar heb je moeders voor he) en misschien wel iets te laat vertrokken. Het was verdomd lang zoeken naar een parkingplaatsje. Daardoor ook pas rond zes uur op de weide toegekomen.
 
Net op tijd voor de Wu-Tang clan. We hebben er tien minuten naar staan kijken en dat waren er 8 teveel. Leuk om effe aan te staren, maar het begint al snel te vervelen he. Vandaar dat we al snel richting Marquee afzakken waar op dat moment Joss Stone bezig is. Eigenlijk had ik een zwarte moemmoe verwacht. Niet dus... Joss is een wondermooi blond tienertje. Ik werd er zowaar warm van. Misschien bijzaak : ze zingt wondermooi !!! Wat een stem... Jammer genoeg kende ik slecht 1 nummer van haar : "Fell in love".
( Onze beoordeling : Wu-Tang clan : 2/10  - Joss Stone: 7/10 )
 
Terug naar het hoofdpodium voor Moloko.  Niet echt mijn favoriete soort muziek. Meer zelfs, als ik Moloko op de radio hoor, dan draai ik steevast de knop om. Toch heb ik enorm genoten van dit optreden. Roisin Murphy is een podiumbeest die zich voor de volle honderd procent laat gaan. Ze kronkelde als een krolse kat die na tien jaar droog te hebben gestaan weer de geneugtes van sex heeft herontdekt. Roisin kroop letterlijk over het podium, ging wijdbeens op haar rug liggen en gunde ons een blik onder haar strakke rode kleedje (waaronder ze een zwart broekje droeg). Te hoerig ? denk het niet, dit is klasse !!! Ook vocaal gezien was dit de top. Dit werd pas echt duidelijk toen de computers het begaven net voor de afsluiter "Sing it back" en Roisin het solo verder moest doen. Ik verbaasde me erover dat Moloko zoveel bekende nummers heeft. Alleen jammer dat het publiek niet echt meewilde.
( Onze beoordeling : 8/10 )
 
Wordt vervolgd ...

14:20 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.