19-07-04

Cannes - de feiten

Twee daagjes Cannes, wie droomt daar niet van? Zon, zee, strand, feestjes, lekker eten en tussendoor een paar meetings. Zo had ik het me voorgesteld en zo had het moeten worden. Maar al na een paar uur voelde ik me heel eenzaam en onwennig tussen al dat "deftig" en oud volk. Een kleed had ik niet zoals de andere vrouwen, wel een wijde broek en daarop een fatsoenlijk topje dat mijn schouders bloot liet. Opvallen deed ik vooral door mijn leeftijd. Een paar mensen durfden het zelfs aan om daarover een opmerking te maken: "Wat doet die peuter hier" of "ben je niet te jong hiervoor?". Vandaar dat ik me wat afzijdig hield. Tussen de meetings door op mijn plaats blijven zitten en een beetje gelezen in de vele documentatie die we gekregen hadden.
 
Het ging redelijk goed tot de party 's avonds. Het was een echte zuippartij. Al die venten die me met hun ogen uitkleedden, een aantal sexistische opmerkingen en uiteindelijk zelfs losse handjes. Walgelijk gewoon. Vandaar dat ik maar besloot terug naar mijn hotelkamer te gaan. En net op dat moment komt er zo'n dik varken waggelend op me af. "Ik wil je neuken", zei ie. Heb hem vrij kortaf geantwoord dat ie kon oplazeren, maar blijkbaar zonder resultaat. Hij bood me geld aan en begon me te betasten. Heb toen pissig gezegd dat ik niet wanhopig was en zeker niet op gore zwijnen viel en ben er toen vandaar gegaan naar mijn kamer. Een tijdje later was ie er weer. Hij begon hevig op de deur te bonken en te dreigen dat hij me ging laten ontslaan. Het werd me allemaal teveel en ben toen ineengestort.
 
Heb de hele nacht liggen wenen. Al de herinneringen aan vroeger kwamen weer in alle hevigheid naar boven. Heb me vroeger al genoeg laten gebruiken met als dieptepunt mijn zwangerschap (de rest van het verhaal kennen jullie al). Heb me de dag erna op mijn kamer opgesloten en heb toen een vlucht naar Amsterdam geregeld... Ze hebben me kleingekregen.
 
Heb denk ik 1 grote fout gemaakt : ik had veel eerder naar Lisbeth moeten bellen. Dan had ik me misschien nog in de hand kunnen houden. Weet je, die meid weet me perfect te kalmeren... Maar ja, met als... als... als.... zijn we niet veel he. Wat me het meest verwonderde: toen ik op Schiphol landde stond schatje me op te wachten. Zomaar... Verdomme, waarom is ze zo fantastisch? Zomaar weglopen van haar werk, alleen maar om er te zijn voor mij. Schatje is veel te goed... en ik voel me er zo schuldig door. 

11:21 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Leentje, Ik kan niets ontdekken waar jij je voor zou moeten schamen. Helemaal niets. Volgens mij heb je je alleen maar proberen aan te passen of ontzichtbaar te maken, en dat laatste, daar zou je je voor moeten schamen. Want jij mag toch gezien worden? Kin omhoog en ga voor niemand opzij. Nooit.

Gepost door: Barbara | 19-07-04

zwijn lieverd wat verschrikelijk... maar wet je ik had die vent een klap in het gezicht gegeven en een trap in zn kloten zeg gatver damme met de poten van je afblijven hoor!
Dat jou nou zoiets weer moet overkomen meissie vind ik zo klote.. maar voel je niet schuldig over lies, ze is je vriendin jullie gaan trouwen! ze doet het uit liefde en wees eerlijk jij had hetzelfde gedaan voor haar! geef haar een extrra knuf! maak het jezelf niet zo moelijk met peikeren meis...

en als je ff je verhaal kwijt wilt mnmailboxje staat open vor je.
Maar als mensen jou ergens de schuld van gaan geven omdat je een grote mond heb dan lazeren maar op meis je staat in je recht!!! dubbel en dwars. En vertel het ze wat er is gebeurd als ze je niet begrijpen zegt dat m,eer over hun als over jou want dan zijn het ook zwijnen!

Meis ik wou dat ik bij je kon zijn om je ff een vriendschapsknuf kon geven vind het zo erg voor je....

dus nu maar een vitirueel knuffie xxx Merel

Gepost door: merel | 19-07-04

Leen Jou valt niks te verwijten ! Ik vind het erg dat het net jou weer overkomt. Dikke knuffel, Els.

Gepost door: Els | 19-07-04

Aanstellerij Je weer belachelijk aan het maken ?

Gepost door: Geert | 19-07-04

@Geert Als er iemand zich belachelijk maakt, dan ben jij het wel !!!

Gepost door: Els | 19-07-04

Hoe chiquer het volk Hoe groter de zwijnen als ze wat gedronken hebben.
Dit is geen regel hoor maar ik al een paar van die feestjes meegemaakt en kan je zeggen er zitten grote varkens bij.
Hou je taai ...
Greetz,
De Phille

Gepost door: Philip Van Daele | 20-07-04

De commentaren zijn gesloten.