22-07-04

Wat ik Lisbeth te bieden heb

Gisteren de hele ochtend en middag in de tuin gelegen. Geluierd, wat gelezen (Ben bezig met "dood in de woestijn" van J.Kersten, maar daar vertel ik jullie later wel wat meer over), geknuffeld en heel wat gepraat. Weet je, dat vind ik net zo fijn aan onze relatie. Alles is bespreekbaar en we proberen elkaar alles te vertellen.
 
We hebben het ondermeer gehad over hetgeen ik in een vorig berichtje reeds heb aangehaald : het gevoel dat ik Lisbeth niks te bieden heb. Door het antwoord van mijn schatje besef ik nu pas, wat ik voor haar beteken. Beter laat dan nooit zeker? Het beeld van haar leventje van voor ze me leerde kennen, zal me nog lang bijblijven: "hard werken, centjes bijeenschrapen om de lening te kunnen aflossen, kuisen, de hele avond alleen zitten en als enig tijdsverdrijf het wekelijkse cafebezoek met vrienden." Vond het leuk te horen dat ze in de voorbije negen maanden meer leuke dingen heeft gedaan dan in de laatste 10 jaar en dat haar leventje nu vol leuke verrassingen zit. Mijn depressies neemt ze er graag bij omdat ze weet dat er diep in mij een klein lief meisje zit en omdat ze me elke dag steeds meer in de goede richting ziet evolueren. Ook het feit dat ze nu weer kan gaan studeren (schatje heeft vorige maand ontslag genomen en gaat haar studies afmaken), is voor haar blijkbaar heel belangrijk. Weet je, had het nooit zo bekeken en om eerlijk te zijn, ik vind het fantastisch dat ik toch iets te betekenen heb. Je schatje gelukkig maken, daar doen we het toch voor? Voel me al iets minder schuldig.
 
'k besef elke dag meer hoe waardevol mijn schatje is, ik hou van haar, wat er ook gebeurt. En sinds gisteren weet ik nu zeker : omgekeerd ook. Hou me tegen voor ik begin te zweven. lol.

11:38 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Niks daarvan... ... zweef jij maar lekker!

Gepost door: Barbara | 22-07-04

mail euh heb ikje dit niet gezegd lieverd????
ikwist het wel alleen zie je het op dat moment zelf niet... ben blij dat jullie hebben gesproken met elkaar je bent een toppertje hoor!

xxx Merel

Gepost door: merel | 22-07-04

af en toe ne keer zweven kan geen kwaad!!
Geniet zou ik zeggen!

Gepost door: lucky | 22-07-04

De commentaren zijn gesloten.