23-07-04

Gentse feesten

Gentse feesten... het is de eerste keer dat ik ze meemaak en om eerlijk te zijn: ik vind het wel best gezellig. Lisbeth en haar vrienden maken er elk jaar de gewoonte van om er stevig in te vliegen en dat de volle tien dagen lang. Best vermoeiend, maar mij hoor je niet klagen. Het is moeilijk uit te leggen, maar het gaat niet om het meepikken van zo veel mogelijk optredens. Die zijn slechts bijzaak. Vooral de sfeer is belangrijk. Rondlopen door een overvolle binnenstad, je volproppen met vanalles en nog wat (mosselen !!!), de geur van hamburgers opsnuiven, mensen bekijken en als het al wat later wordt: op een houten bankje een biertje drinken uit plastieke bekertjes. Het is leuk om tot een stuk in de nacht te keuvelen over vanalles en nog wat. Hoe later het wordt, hoe onnozeler of gewaagder de onderwerpen. Hoe meer dronken je wordt, des te meer ga je met elkaar frullen. Je gewoon niks van de commentaar van anderen aantrekken en doen waar je zin in hebt. Freedom !!! hm hm.
 
Goed, ondertussen ook begonnen met de voorbereiding van volgende week. Heb me in de lounge gezet, juke-box op Robbie Williams en druk doende met het voorbereiden van presentaties en meetings (fyi, zit momenteel effe in Den Haag). Volgende week moet ik een weekje naar Houston: kennisuitwisseling. John heeft dit keer voor opvang gezorgd, dus toestanden zoals vorige week zouden zich niet mogen voordoen. Weet je, die Amerikanen werken alles tot in de puntjes uit. Zo hebben ze al een heel avondprogramma klaar en heb ik moeten specifieren wat ik graag zou doen daar kwa ontspanning (eerlijk gezegd: gewoon in mijn bikinitje aan het zwembad liggen, dat lijkt me het tofste). Het zal wel meevallen denk ik / hoop ik, maar het liefste zat ik gewoon thuis bij mijn schatje.
 
Intussen ook een mail gestuurd naar de firma die het congres organiseerde vorige week. De gebeurtenissen uitgelegd en ermee gedreigd de samenwerking stop te zetten. Benieuwd naar de reaktie.
 
Allez, denk dat ik maar eens ga inpakken, mijn vliegtuigtickets afhalen en nog even gedag zeggen aan Susan. Werk voorbereiden kan ik thuis ook he. Als ik jullie niet meer mocht horen, dan is mijn vliegtuig neergestort op een of ander overheidsgebouw in de vs. Kunnen we beter maar geen grapjes over maken zeker?
 
Dikke knuffel,
Leen.

12:41 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

... Ik wens je succes daar in Houston. Het is Amerika dus als iemand al naar je wijst kun je hem aanklagen. Doen ze dus niet. He he, waren wij maar zo.
Dikke zoen, Barbara.

Gepost door: Barbara | 23-07-04

Feesten!!! Hehe, ik vind net de optredens het meest belangrijke, vind het zalig om zoveel dingen te zien, maar aan de andere kant is de sfeer zoals je zegt toch ook heel belangrijk. Ik vind het zelf ook zalig om ergens op een bankje te zitten keuvelen, iets te eten of te drinken (wel geen vettigheid, brrrr!), door de volle straten gevuld met mensen die je anders nooit lijkt te zien te struinen, van de nacht te proeven,...
Wie weet zijn we elkaar al een paar keer gekruist zonder het te beseffen, lol...
En, doe het goed daar in Houston he!

Gepost door: Josie | 23-07-04

fjieste gelik de bjieste! Im' a beast...ik ga om met beesten...
mareh idd ik geniet van de sfeer vollop! en ook van enkele muzikale intermezzo's...helaas ben ik er nog niet toegekomen mosselen te eten!!! mss moet ik dat eens in de groep werpen! ;-)
if we had crossed I would have noticed and you too...ik heb een neus voor die dingen en jij zou me zeker opgevallen zijn...
but maybe i did notice you...ne eik was niet dgene in wiens blik je zag dat hij al klaar kwam van naar je topje te kijken. I you eyes cross mine,you simply die ;-)
culinaire mossel sjacheraar

Gepost door: cms | 23-07-04

bijgelezen hey leentje,
had tijdens het lezen van je vorige berichtjes al schrik dat je met je blogje ging stoppen! Gelukkig volgden daarna nog wat meer berichtjes! Misschien als je alles verwerkt hebt en denkt dit blogje niet echt meer nodig te hebben, kan je een ander openen... want we blijven zeker geïntresseerd in jou en in je schatje! Je zal veel meer voor haar betekenen dan ze je ooit zal kunnen uitleggen dus twijfel maar niet zo hard aan jezelf... en geniet nog veel van elkaar. Dikke kus X

Gepost door: g*lover | 24-07-04

bon voyage goeie reis Leentje. We horen je nog wel. Mss uit de states.

Gepost door: urbain | 25-07-04

Veel plezier in de VS meisje. Hate it or love it there is no other country in the world like the USA. Vooral de oppervlakkigheid valt op (wie zou er anders stemmen op Bush al is die natuurlijk allesbehalve rechtmatig verkozen) maar het is ook een land van vele mogelijkheid (mens, wat een cliché) én prachtige natuur al weet ik niet of je daar wat van zal kunnen meepikken. In elk geval: enjoy!

Gepost door: Godess A | 25-07-04

De commentaren zijn gesloten.