26-07-04

Houston, de eerste indrukken

Vanmorgen de hele tijd klaarwakker gelegen. Die verdomde jet-lag he. Ben maar opgestaan en wat op mijn laptopje aan het tokkelen geweest. Net een mailtje naar mijn schatje gestuurd en nu zijn jullie even aan de beurt : GOOOOOOODMORNING allemaal !!!
 
De dagen voor mijn trip nog even van elkaars aanwezigheid genoten. Hebben Lisbeth haar jarenlange Gentse feesten-traditie doorbroken, zeer tegen de zin in van haar collega's/vrienden. Wilden de laaste uren gewoon saampjes zijn... Het rustig aan gedaan en vrijdagavond voor de tv gekropen met wat hapjes en drankjes. Gekeken naar Shrek II (een dvd'tje dat ik via via heb kunnen bemachtigen)... Zaterdag ingepakt en 's avonds richting Genk voor een barbecuetje. Nog lang buiten gezeten, voor ons uitstarend met een biertje en sigaretje in de hand. Niet veel gesproken... hoefde ook niet. Daarna in bed elkaar wat geknuffeld. Weet je, bij elke aanraking en aai ging er een hele siddering door mijn lijf. Het was net constant kortsluiting in mijn hoofdje. Had de indruk dat schatje het ook zo aanvoelde. Het was allemaal zo intens...
 
Goed en nu zit ik dus hier. Zondag voor de middag vertrokken naar Zaventem. En heel wat later via Atlanta op de George Bush-luchthaven in Houston aangekomen. AAAArg. Die naam alleen al. Welkom in cowboyland. jiiiiihaaaa! De ondervraging bij inchecken leek een gans verhoor. De meest idiote vragen heb ik moeten beantwoorden. Wat voor nut heeft het dat die Amerikanen weten dat ik graag kip eet? En ik denk dat ze hier beter dan ik weten hoeveel er juist op mijn bankrekening staat. Belangrijke vraag : was die geldtransactie naar Lisbeth haar rekening vorige week geen criminele daad?
 
Alles is prima geregeld, een beetje maniakaal zelfs. Heb bij aankomst een huurwagen gekregen. Hadden eerst een Bmw Z3 voorzien, maar die heb ik maar gauw omgewisseld voor een echte amerikaanse bak. Ik hoef die prul niet! Het heeft mij moeite gekost het hotel in hartje Houston te vinden (Crowne Plaza). Direct mijn koffertje op mijn kamer gegooid en ondanks het late uur nog een plons gemaakt in het zwembad. Het is hier zaaalig warm!
 
Over een halfuurtje komen ze me hier oppikken. Ben benieuwd. Moet enkele presentaties houden, zij ook en verder beloofden ze me enkele uitstapjes. Hoop het vliegtuigmuseum te zien en six flags lijkt me ook heel tof, maar dat zal er wel niet bijhoren...
 
En nu ga ik jullie laten. Wil mijn schatje nog eventjes opbellen. Wil haar stem horen, want eerlijk gezegd, mis ik haar al enorm.
 
De foto hiernaast : 1 van de twee torens van ons kantoor hier.

14:37 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

werk? wat doe jij eigenlijk voor werk?
misschien heb je dat hier ooit al geschreven, maar dat moet ik dan gemist hebben!
blijkbaar zit je af en toe in het buitenland! klinkt boeiend, al merk ik dat je precies wat meer tijd in Gent wil doorbrengen! ;-))

Gepost door: Sine Metu | 26-07-04

Houston Hopelijk valt het daar goed mee. Hou ons maar op de hoogte. Dat zou ik heel tof vinden !
knuffel,
Els

Gepost door: Els | 26-07-04

Houston Zullen we ruilen ? Jij Gent, ik USA ?

Gepost door: Geert | 26-07-04

wow wow kijk eens aan meis zo maak je nog eesn wat mee.. volgende keer maar vragen of je schatje meemag ;-)
knuffie en als ik je niet meer spreek nog een fijn verblijf in houston ikke ga vrijdag naar kroatie xxx Merel

Gepost door: merel | 26-07-04

houston we have a problem jaja want sebiet word ik nog een beetje jaloers... zwembadje, lekker warm, bmw z3 (voor mij mag die prul wel hihi) groetjes en veel plezier daar!
ps: mmm kip eet ik ook graag hoor ha ha

Gepost door: g*lover | 26-07-04

hi ik wil hier weg. 2 dagen terug in Brussel, 36 u te veel.
als reactie op "laatste berichtje": take care...

Gepost door: karlo | 26-07-04

a hell of job! sjonge wat voor job heb jij zeg! ;-)
overl nar toe vliegen ok, ge hebt heel veel voordelen maar tis prcies wel hard werken...allijkt me dat ok wel eits te zeggen..alleen ik alleen mijn weg vinden in zo'n stad?? ik zou denkik al lang ergens in een sloppenwijk beland zijn...of huilend gebeld hebben naar mama dat ik verdwaald ben :p:p:p

Gepost door: cms | 26-07-04

Hey meid! Ik heb je ook enorm gemist hoor, maar nu ben ik er weer!
Dikke knuf,

Myst

Gepost door: Myst | 27-07-04

have fun Hey lieverd,
Geef ze daar maar eens goed van katoen.
Hopelijk tot snel.
Dikke kus
Wendy

Gepost door: wendy | 27-07-04

De commentaren zijn gesloten.