27-07-04

Houston, ground control to ...

Goeiemorgen menskes (tien uur bijna),
 
Eerste indrukken hier: wow. Verdere indrukken: wow. Ik ben onder de indruk en dat gebeurt niet gauw. lol. Houston is een geweldige stad vol wolkenkrabbers. Momenteel zit ik in zo eentje en kijk ik uit over de hele binnenstad.
 
De mensen hier zijn overdreven vriendelijk. Op zijn Amerikaans. How nice, great, fantastic, wonderful, lovely, ... Heel oppervlakkig misschien maar het heeft toch iets. Ook hier vragen over mijn leeftijd, maar daarna alleen positieve commentaren daarop. Blijkbaar vinden ze het daar fantastisch dat je zo jong al zo ver gekomen zijt. In Europa zien ze dat eerder als bedreiging.
 
Wel een preuts boeltje. Gisteren nog eventjes a h zwembad gaan zitten. Toen ik mijn bovenstukje uit deed, kwam er meteen een hotelbediende op me af met het vriendelijk verzoek me terug aan te kleden. seeeeeg, moet ik de hele zomer met witte borsten rondlopen? Heb ook maar niks gezegd over mijn lesbisch zijn. Leek me geen goed idee in homohatend Bush-land.
 
Het eten is hier lekker vettig. Chicken wings, hamburgers, spare ribs, T-bones en noem maar op in mega-porties, cola a volonte, maar dan wel zonder ijs want dat smaakt naar chloor. Oh ja, de cheesecake is geweldig! Mjam mjam.
 
Vraag me wel af waarom ze me een auto hebben gegeven, niet echt handig om in een stad rond te bollen. Weet je, toen ik 's namiddags effe te voet de stad was ingetrokken (tussen twee meetings door), keken ze me aan met een blik van: "is ze nu gek geworden?" Te voet door een stad gaan is not done...
 
Ben verder ook onder de indruk van de grondigheid waarmee alles voorbereid is. Heb een heel uurschema opgesteld gekregen en zelfs mijn vrije tijd is al ingedeeld. Zo zou ik deze namiddag een bezoek moeten brengen aan het vliegtuigmuseum... samen met nog een paar andere visitors. Bijna vergeten te vertellen: de kantoorgebouwen en winkels hier zijn ondergronds verbonden via een ingenieus tunnelsysteem. Zie kaartje hiernaast. FYI, ik zit in Shell plaza 1. De kantoren zelf zijn streng bewaakt. Moet elke dag een metaaldetector passeren.
 
Allez, direct weer presentatie...
nog gauw een laatste boodschap : schatje, ik mis je !!! ( beloofd trouwens een dure telefoonrekening te worden, hihi)

Knuffels,
Leen


17:00 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

aaaaaaah de cheesecake... had ff gelezen dat de spacecake goe was :-) in ieder geval mag je voor ons wel wat van dat vettigs meebrengen dat gaat er echt altijd in njammie njammie

Gepost door: g*lover | 27-07-04

De commentaren zijn gesloten.