04-08-04

Houston - Jihaaaaaa

Effe een snelle update. Zit momenteel in ons tuintje te tokkelen. Een paar oude cdtjes van onder het stof gehaald (Garbage, Magna Pop en Nirvana), drankje bij de hand... Maw, wou het vandaag rustig aandoen, gewoon thuis mijn maandelijkse service reviews afwerken.
 
Goed, de laatste twee dagen in Houston (vrijdag en zaterdag) waren best gezellig. Op vrijdag een bezoekje gebracht aan het Nasa Space Center. Best leuk, al voelde ik me nogal silly tijdens de rondrit met het treintje. Mijn eerste gedachten waren toen: "What the hell am I doing here?" (spreek het uit terwijl je je neus dichtknijpt) , zo tussen die echte vette Amerikanen die alles fabulous, interesting, spectacular en nog meer van dat vonden. Wat we te zien kregen: de oude controleruimte, een paar space vehicles en een hele boel afgedankte raketten.
Die avond nog wat gaan shoppen en een cowboyhoed, boots en wat reisboeken gekocht.
 
Zaterdag was dus vrije dag. Ben met Joni, een collega, meegegaan. Die had me uitgenodigd om een bezoekje te brengen aan haar familie op het platteland. Een heel eind rijden tussen uitgestrekte katoen en graanvelden. Gezellige mensen, net als de meeste amerikanen. Spectaculair was het veedrijven in de vooravond. Een enorme kudde die tegen een vrij hoge snelheid over de velden raast, het gedaver van de hoeven, de enorme stofwolk ... indrukwekkend !

11:53 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Indrukwekkend idd dat moet toch echt wel *wonderful* en al de rest geweest zijn dat kuddedrijven, eventjes te mogen deel uit maken van die oerkracht door het trillen van de aarde en die geluiden.
Bedankt voor je berichtje op mijn blog en wat je zei over dat lastig vallen, dat pik ik niet hoor. Als je er ooit over wilt praten, stuur me dan maar een mailtje hoor. Niks geen lastigvallen. Take care

Gepost door: Godess A | 04-08-04

foto Wanneer een foto van Leentje met cowboyhoed?
amusement in je tuin.
Groetjes

U.

Gepost door: urbain | 04-08-04

Kudde Let the beast go ! 't Is te merken dat je terug in Gent zit, want de grond is hier ook aan het daveren. :-)

Gepost door: Els | 04-08-04

joni hmm, euh, hoe zal ik het zeggen.
Is joni ook niet een woord dat gebruikt wordt in verband met vruchtbaarheid in oudere culturen??

Gepost door: karlo | 04-08-04

De commentaren zijn gesloten.