06-08-04

We leven nog ...

Still alive and kicking, maar het heeft niet veel gescheeld of ik lag bont en blauw met mijn hoofd omlaag in een greppel. Vanochtend vanuit Scheveningen rustig op weg naar het werk, toen er plots een hollandse bullebak in een Mercedes achter me kwam opdagen. Hij begon ongeduldig met zijn lichten te knipperen, terwijl ie toch duidelijk zag dat ik zelf iemand aan het inhalen was. Effe mijn remmen aangeraakt om de lampjes achteraan te laten branden en toen ontplofte ie. Schoot langs de busstrook een hele rij auto's voorbij en ging toen naast me hangen. Je kent dat wel, hevig zwaaiend met zijn vuist. Ben niet op zijn provocaties ingegaan. Had zo iets van Leen hou je rustig want anders loopt het fout af. Toen probeerde hij me in de kant te drummen en me klem te rijden. Ben kunnen ontsnappen en zat daardoor weer voor hem.  Goed, die vent bleef me maar achtervolgen en de meest idiote acties ondernemen om me voorbij te gaan. Kon hem met moeite achter me houden. Ben toen de autostrade opgeschoten en plankgas gegeven. Zo'n 200 per uur gereden op een stuk waar je maar 90 moogt. Gelukkig reed er op een gegeven moment politie voor me. Luid beginnen toeteren en zo van die &%*& afgeraakt.... Jeeeesus... PV laten opmaken, maar door al die troep al een hele ochtend uit mijn doen. Net nu ik de maandrapportages moet binnenleveren. zucht.

12:34 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

sterker Ik bewonder je dat je zo kalm bent gebleven. Leentje is sterker geworden. Proficiat

U.

Gepost door: urbain | 06-08-04

Wow hier krijg IK dan weer kille rillingen, leentje. Wat goed dat je de situatie zo goed mogelijk naar je hand gezet hebt, maar wat moet dat akelig geweest zijn. Ik mag er niet aan denken, zulke nutteloze agressie!
bedankt voor je berichtjes en liefs

Gepost door: Godess A | 06-08-04

Mannen in mercedessen/bmw's denken altijd dat ze god zijn op de wegen, en gedragen zich doorgaans als echte stinkers, maar dit heb ik nog nooit gehoord. Ik kan goed aannemen dat je uit je doen bent! Je zou voor minder zeg, wat een creep... Niettemin vind ik dat je het goed hebt aangepakt!!! Echt!
Ook een goei weekend he, try not to melt...

Gepost door: Josie | 06-08-04

BMW Geen kwaad woord over bmw he. lol.

Achteraf nog een paar uurtjes zitten beven... maar nu eigenlijk al zo goed als vergeten. Aan het verlangen naar mijn schatje. Nog twee uur en een half eer ik thuis ben.

xxx
Leen

Gepost door: Leentje | 06-08-04

good girl! dat heb je goed gedaan!
altijd proberen gewoon te blijven rijden en zeker niet tegen agrreseif doen want dan komt er dikke schade van...gelukkig heb je de politie tegengekomen...nice work!!!
200km per uur? dat kan mijn sprtbolide niet...volgens de catalogus kan ie maar 190...heb dat nog niet getest...

Gepost door: cms | 06-08-04

De commentaren zijn gesloten.