06-08-04

Weekend - The matrix - Nick Cave

On a still sea full of manly rage,

where everything explodes in my face

I might be able to say :

I finally see things all your way

Hebben afgesproken om het dit weekend rustig aan te doen. Gewoon met zijn tweetjes zaaalig niksen. Heb de drie dvds van the Matrix gekocht en gaan er deze avond/nacht naar kijken. Samen met wat lekkere hapjes. Heb er nu al zin in (nog tot zes uur werken en dan vlieg ik naar huis).
 
Nooit vermoed dat ik ooit zo over mijn leventje zou denken. Weet je, vroeger was ik miss hyperactief zelve en holde ik van het een naar het ander. Had toen het gevoel dat ik alles snel snel moest meepikken voor het te laat was. Ook Lisbeth had in de begin maanden de indruk met een wervelwind samen te leven. Die storm is momenteel onder bedwang. Nog een paar maandjes en ik ben een echte bomma die niks anders doet dan koffie drinken met gebak.
 
Weet je, was dat van vanochtend een jaartje eerder gebeurd, dan had ik die vent letterlijk van de baan gereden. Crash boom bang. En dan maakte het me niet uit of mijn wagentje tot schroot was herleid. Brrr, moet er niet aan denken.
 
Leuker nieuws: net tickets besteld voor het concert van Nick Cave in Vorst (24 Nov 04)... Jullie zijn gewaarschuwd !!!
 
Prettig weekend !
Leen
 


17:22 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

ook... prettig weekend, en tot binnen een dag of 10 - ja 10 dagen rust :-) -
Ikke een weekje weg!!

Gepost door: karlo | 06-08-04

rustig ... Zo een rustig weekendje kan ook heerlijk zijn :D Ik wou weg dit weekend maar weet niet wie met me mee wil en kheb geen vervoer dus ook voor mij een rustig weekendje ==> leren onder andere! :(

Ja kheb al redelijk wat gedaan : theorie van cova, oefeningen van wiskunde, prehistorie van geschiedenis, biologie helemaal en 7 blz van LO :D
Wat is nog moet doen? : woordenschat van cova, theorie wiskunde, middeleeuwen en nieuwe tijd van geschiedenis, zo een 30 blz LO en aardrijkskunde ...

Tis nog te doen dus! :)

Gepost door: Saartje19 | 06-08-04

ik ben ondertussen al... thuis van een drukke werkweek en en denk nu ook al volop aan genieten van het komende langen hete weekend!
Veel plezier met the Matrix
groet
MJ

Gepost door: MJ | 06-08-04

ha ons bomma! mag ik dan ook koekjes komen eten bij u? meestal zijn da bij ons bomma zo van die zelf gebakkene en die zijn lekker mmmm
zalig genieten, niks doen met twee... ik zelf kan me niks mooier voorstellen, moet ik mezelf ook bomma voelen???
dikke kus

Gepost door: g*lover | 06-08-04

Lang leve mijn Twingootje! Ik kan ook meespreken van zulke bestuurders. En als ze dan ambetant doen, ga ik nog trager rijden ook. Maar zulk een gedrag heb ik nog niet meegemaakt. Hollanders zijn sowieso agressiever in het verkeer, vind ik, en dan nog met nen mercedes...ieks!!!!!
Gewoonlijk zijn het de mercedessen, BMW's, de Breaks en de camionnettekes die zo kloterig rijden.

P.S.: breng maar voluit verslag uit van Nick Cave. Die is gewoon geweldig!!!
Enjoy the weekend

Gepost door: Myst | 07-08-04

kalmah een kalm leentje...hmm ja die mag dan wel eens gebak komen eten bij mij met koffei! dan ben ik zeker da tik heelhuids blijf ;-)
haha

Gepost door: cms | 07-08-04

De commentaren zijn gesloten.