09-08-04

Waterworld

Gisteren ons ma nog eens lastig gaan vallen en de tuin op stelten gezet. Al kloeg ze wel dat we haar gazon aan het ruineren waren. In de ochtend een oud plastieken zwembadje van zolder gehald en gevuld met water. Bikini-tje aan en stoeien maar. Niets is er zo leuk als een heus watergevecht. Het begon met enkele waterpistooltjes, al spoedig werd het een emmer water en het eindigde met de tuinslang. Luid gillend achter elkaar aan aan het rennen... Toen plots nonkeltje voor me stond. Had net de tuinslang veroverd van schatje. Ik keek hem even aan. Hij had nog net de kans om "riskeer het niet of ik..." te zeggen. Flush !!!! en nat was ie. Heb toen wel moeten rennen voor mijn leven. Is ook zijn eigen schuld. Had me ooit beloofd dat ik samen met hem in zijn politiewagen door Genk zou mogen scheuren, maar dat is er nooit van gekomen.
 
's Avonds naar Antwerpen gereden voor Les Arts Sauts (in het kader van de zomer van antwerpen). Het is een groep trapezisten die begeleid door live-muziek door de lucht zoeven. De show werd opgevoerd in een bolvormige tent. Ook de metalen constructie binnenin oogde best indrukwekkend. Het leuke: we mochten allemaal achterover liggend plaast nemen, terwijl boven ons de artiesten als bavianen heen en weer slingerden. Lisbeth genoot er zichtbaar van. Ik had na tien minuten zo iets van: nu heb ik het wel gezien, kunnen we naar huis gaan? Misschien een beetje ondankbaar, maar veel geduld heb ik nog nooit gehad. Hou meer van afwisseling. Living on the fast lane.  Bovendien werden er heel wat fouten gemaakt. Jammer dat er een net onder de artiesten hing.... lol.
Link : http://www.arts-sauts.org/ .
 
Goed, vandaag weer aan het werk. Morgenavond weer richting Gent want woensdag en donderdag zit ik in Brussel. Vrijdag wil ik een dagje vrij om een verrassing voor Lisbeth voor te bereiden. Zaterdag is haar laatste werkdag en daar wil ik iets speciaals van maken. Meer kan ik je niet vertellen, want ze leest af en toe dit blogje. Vanaf volgende week heb ik haar helemaal voor mij alleen. Ze komt dan tot het begin van het schooljaar hier in Scheveningen bij me wonen (ze gaat haar laatste jaar verpleegkunde afmaken) . John en Susan zijn met vakantie, dus hebben we het appartement voor ons alleen... Hihi, volgend jaar een echt verpleegsterke in huis. Moet direct denken aan korte strakke witte pakjes. "Oh dokter wat doe je nu weer?" "Ik knoop je pakje open, lieve zuster." lol.
 
Veel tijd om naar de Matrix te kijken hebben we niet gehad. Hebben slechts 1 film gezien (de eerste). Vond het best een geweldige film. Kwam misschien wat traag op gang, maar wat een special effects !!! Enne... Carrie-Ann Moss is een lekker wijf. Hou wel van strakke lederen pakjes. Een braaf meisje is bij mij aan het verkeerde adres.
 
 
Ons huwelijk is zo goed als geregeld. Lisbeth heeft haar een witte jurk besteld, ik mij een zwarte. Ook de ringen zijn gekocht. We gaan alles spreiden over twee dagen. De eerste dag voor het stadhuis, de foto's  (zouden onze foto's naakt willen laten nemen, maar dan wel op een manier dat er niets te zien is. Alles bedekken met een bloemetje, handje, ... Je kent dat wel he) en 's avonds een etentje voor naaste familie. De dag erna komt er een informeel gedeelte. Over de juiste invulling zijn we het nog niet eens, maar we zouden willen afsluiten met een fuifje. Huwelijksreis komt er twee weken voor onze trouwdag, zodat we nog eventjes kunnen genieten van onze vrijgezellenstatus. Bestemming : Cancun (Mexico).
 

14:25 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

nice ja zulke plagende watergevechtjes zijn enorm leuk, love them too... en wauw wat een fijn idee om je trouwfotos naakt te nemen, desnoods eerst een reeksje met de chique kleren (je hebt ze toch gekocht voor iets of eum enkel om daarna van elkaars lijf te "rukken???")

Gepost door: g*lover | 09-08-04

nog veel plezier met de voorbereidingen van het huwelijk en natuurlijk tijdens het huwelijk, 't ziet er allemaal erg leuk uit...
Succes met de trouwpartij en de liefde!

Gepost door: MJ | 09-08-04

toch een mooi leven Als we dat zo lezen heb je toch maar een fijn gelukkig leventje Leentje. Je mag niet klagen, al zijn er soms van die momenten dat het tegenslaat. Maar dat is toch bij iedereen zo. Wij wensen je dat het zo voor altijd mag blijven, leef gelukkig.

U.

Gepost door: urbain | 09-08-04

trouwfoto O ja, ik wil ook wel zo'n trouwfoto hebben. ;)

U.

Gepost door: urbain | 09-08-04

Wild Je lijkt me wel een wilde meid. Hou ik van.

Gepost door: Rob | 09-08-04

trouwen ooh zweijmelzwijmel wat roantisch allemaal en een leuk idee om jou in een zwarte en zij in een witte jurk te trouwen ennuh die foto's das wel een heel origineel idee wel heeeeel spannend hihi knuffel Merel

Gepost door: merel | 09-08-04

delen ik wil je gerust delen...hmm ik denk dat mijn voorkeur uitgaat naar je ogen, je benen en je maybe je borsten...en misschien ook je hersenen... de rest mag die ander hebben ;-) hoh en je kleine teen mag er ook bij
wow dat worden leuke foto's hopelijk vind je een goeie fotograaf anders zal 'teruit zien gelijk foto's van dieren in national geographic! ;-)

Gepost door: cms | 09-08-04

Foto's Er moet zeker en vast een fotootje van jullie (in je trouwkleed natuurlijk) op je blogje komen he.

Gepost door: Myst | 09-08-04

De commentaren zijn gesloten.