10-08-04

I need a job !!!!

Der is hier een hele troep Indiers komen neerstrijken. Ze komen een maandje meelopen met de mensen hier. Uiteindelijke bedoeling : verhuis van al het werk naar India en iedereen hier die zijn ontslag gaat krijgen. Het lijkt onomkeerbaar en dat maakt me pissig. Vooral nu de kwartaalresultaten bekend zijn gemaakt : 4 miljard dollar winst op drie maanden tijd ofte 500 dollar per seconde. Blijkbaar niet genoeg, want er gaat fors bespaard moeten worden.  WAAROM ? Het gaat toch goed? Onbegrijpelijk. Ik weet 1 ding : het wordt tijd om uit te kijken naar een andere baan... Misschien ergens in ons belgenlandje ?

11:26 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

felicitations ! hello,
heb uw blog toevallig deze morgen tegengekomen... en heb alles uitgelezen (van recent naar oud, is wel raar)! Sinds deze morgen 9 uur heb ik dus niks gedaan op mijn werk, zal tempo deze middag moeten opdrijven.
Alvast proficiat met je blog ! Ik heb precies een roman gelezen die mijn dagen/wekenlang heeft geboeid, zo'n boek waar je na het lezen blijft over denken (is eigenlijk moeilijk uit te drukken) !

Ik wens jullie echt veel geluk in de toekomst ! :)

groeten vanuit franstalig belgie !!
;-)

Gepost door: Fabien | 10-08-04

@Fabien Om eerlijk te zijn, weet ik niet of ik hier blij mee moet zijn. Weet je, het doet me beseffen dat ik mijn gevoelens zo maar te grabbel heb gegooid. Heb dit blogje begonnen als ideale manier om mijn miserie van me af te schrijven. De commentaren van de medebloggers waren een ideale steun. Maar ik besef steeds meer dat er heel wat ramptoeristen op mijn site zijn terechtkomen, en dan heb ik het niet over jou hoor... Ik denk dan vooral aan de vele perverse search-criteria van sommigen onder jullie. Misschien toch wat meer op mijn taalgebruik moeten letten.

Gepost door: Leentje | 10-08-04

Indiers Leuk om te zien hoe de Indiers hier tegengewerkt worden... Denk dat ze met heel wat verkeerde informatie terug naar hun land gaan. Dat wordt leuk als het hele informaticagedeelte naar daar verhuist. LOL.

Gepost door: Leentje | 10-08-04

re hmmm ok ik begrijp je standpunt. Bah, nevermind wat de andere denken, doe gewoon je zin en ga verder ! Zoals superman, vuist vooruit en rechtdoor lopen/vliegen.
En sorry, misschien heb ik mij verkeerd uitgedrukt (int frans gaat alles beter ;)

Gepost door: Fabien | 10-08-04

De commentaren zijn gesloten.