11-08-04

Too far gone

Voor jullie zit een gebroken vrouw. Ik heb alles om gelukkig te worden en toch verknoei ik het telkens weer. Wat gisteren gebeurd is, valt niet goed te praten. Ik weet niet of ik nog op een normale manier Lisbeth onder ogen kan komen, ook al doet zij alsof er niks aan de hand is. Weet je, misschien vind ik dat wel het ergste...
 
Gisteren met veel twijfels naar huis gereden. Toen schatje voor me stond, ben ik beginnen flippen. Ze had haar haar rood gevervd en dat was er op dat moment net iets te veel aan. Ik wil me niet goed praten, maar als ik zeg dat ik een ander kleurtje wil of een tattoo of een nieuwe piercing, dan is het altijd njet... en nu dit.
 
Heb haar heel wat verwijten gemaakt, maar die ga ik hier niet herhalen. Toen ze begon te wenen, werd ik nog kwader. Uiteindelijk heeft ze heel wat moeten incasseren, zowel figuurlijk als letterlijk. Het eindigde toen ze ineengedoken in de slaapkamer zat.  Handen boven haar hoofd, klaar voor de volgende reeks slagen. Toen ik de angst in haar ogen zag, besefte ik pas waarmee ik bezig was.
 
Heb mijn verlovingsring afgedaan, op het nachtkastje gelegd en me huilend teruggetrokken in de keuken. Ik durfde Lisbeth niet meer aan te kijken. Na een tijdje kwam ze naast me zitten. "Gaat het", vroeg ze. Ik knikte "nee". "Hier, doe maar terug aan..." en ze gaf me mijn ring terug. Toen ik stotterend begon te praten, zei ze, "sttt, laat het maar effe rusten" en begon ze me teder te zoenen.
 
Weet je, ik begrijp die meid niet. Ik doe haar zoveel pijn en toch staat ze nog altijd klaar voor mij. Ze minimaliseert wat er gebeurt is en .... Ze is veel te goed voor deze wereld. Ik verdien haar niet... Ik voel me zo schuldig.

09:57 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

??? Meid, wat heb je nu weer gedaan? Je moet je inderdaad diep schamen ! Lisbeth verdient dit niet. Ze heeft het beste met je voor. Dus een beetje respect voor haar ! Foei meid !

Gepost door: Els | 11-08-04

Lisbeth is iemand met "Engelengeduld". Ze moet enorm veel van je houden, anders was ze al lang vertrokken. Koester haar, meid. Ze verdraagt heel veel van je en ze begrijpt je ontzettend goed. Maar ga niet te ver. Alles heeft een grens.
Dikke knuf,
Myst

Gepost door: Myst | 11-08-04

Lisbeth Ik heb enorm veel respect voor Lisbeth. Ga niet nog een keer te ver ! Alles heeft inderdaad zijn grens.

Gepost door: Andre | 11-08-04

hmmz weet niet goed of ik je nu moet troosten of je bekritiseren... je beseft blijkbaar goed genoeg dat je fout zat, echter een beetje te laat, maar zolang Lisbeth je vergeeft kan je nog steeds leren het foute op tijd in te zien. It seems like an amazing girl, don't make her run away!

Gepost door: g*lover | 11-08-04

Te ver Inderdaad, indien ik het allemaal goed begrijp en goed interpreteer ben je deze keer niet één maar drie bruggen te ver gegaan. Leen, slagen (en ik lees "een volgende reeks slagen") doe je niet en verdient niemand. Dit kan niet, zelfs niet bij ontrouw....En zeker Liesbeth niet die je uit de te diepe put gehaald heeft.... Ze verdient veel meer respect dan wat je gisteren hebt uitgespookt.... Vlug uitbabbelen zou ik zeggen en "je staat in het krijt vind ik....

alvast heel veel sterkte gewenst en moed om je schuild te bekennen....

Gepost door: Luc van het moerhofke | 11-08-04

De commentaren zijn gesloten.