12-08-04

Superwoman

Wat me het meest opvalt aan Lisbeth is haar vermogen om alles te relativeren en haar vergevingsgezindheid. Ze doet het voorval van eergisteren af als voorbij en voor haar onbelangrijk. Eerlijk gezegd begrijp ik dit niet zo goed. Weet je, ik heb haar bont en blauw gemept. Ben veel te ver gegaan en toch zijn er geen consequenties aan verbonden. Schatje vind dat ik door mijn eigen schuldgevoel al genoeg gestraft ben.  Nou moe. Bovendien vindt ze dat ze zelf ook wel schuld hieraan heeft, maar dat de reaktie daarop "wat" overdreven was.
 
Mijn leven is - vrees ik - nog een beetje teveel zwart/wit. Ofwel heel euforisch en happy, ofwel depri en klote. Een tussenweg lijkt niet te bestaan. Goed, schatje kijkt nog altijd met fonkelende oogjes naar mij, maar elke keer ik naar haar kijk, heb ik zo'n shit gevoel. Hoe heb ik zo'n schitterend vrouwtje ooit kunnen slaan? Schatje is zo super lief en geweldig, en toch doe ik haar dit aan.
 
Gisteren ook. Toen ik thuiskwam, had ze een heel feestmaal klaar. Op de bank komt ze lekker dicht tegen me aan gekropen en begint ze me liefdevol te aaien en te knuffelen. In bed nestelt ze zich in mijn armen en fluistert ze dat ze niet meer zonder me kan. Zucht, ze is zo'n super fantastisch vrouwtje, dat besef ik nu meer dan ooit, en ze is van mij van mij van mij!!!!! Onbegrijpelijk, maar overheerlijk!!! Ik ben verliefd, elke dag meer en meer.

14:23 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

gevoel Hou dat prachtige gevoel bij je
Het is het beste wat je kan overkomen
op deze wereld

Gepost door: wendy | 12-08-04

hopelijk leest ze ook je blogje zodat ze er nog eens van verzekerd kan worden dat je haar ook heel graag ziet... en als ze dit leest: Lisbeth ik denk dat je iets harder mag zijn voor Leentje hoor, ze zou dat wel aankunnen! Hoop dat Lisbeth niet met een hoop "opgekropte" gevoelens blijft zitten, maar als ze niet dat type is dan kan je inderdaad het vooral aan de kant schuiven en verder gaan zonder zoiets nog eens tegen te willen komen... wish you the best

Gepost door: g*lover | 12-08-04

Hey meid Je zegt dat je de ene moment happy en euforisch bent, en de andere depri. Het is heel moeilijk om hiertussen een evenwicht te vinden. Probeer eens als je je heel happy voelt, dat niet ten volle tot uiting te laten komen, maar er langzaamaan gebruik van te maken, zo voorkom je dat je van heel happy, naar mega depri zakt. Het is moeilijk, ik heb hetzelfde meegemaakt (en nu soms nog), maar je leert je daaraan aan te passen.
Dikke knuf

Gepost door: Myst | 12-08-04

De commentaren zijn gesloten.