17-08-04

Fear of living on

Zondagmiddag... Autootje volgepakt een nieuwe toekomst tegemoet. Lisbeth met haar typisch fonkelende blauwe ogen en stralende glimlach aan het stuur en bibi haar zalig wegdromend aanstarend, voeten op het dashboard. God wat is ze mooi !
 
Heel even, heel even... had ik het gevoel dat we op weg waren naar het paradijs, maar jammer genoeg was het Scheveningen maar. We hebben ons oude leventje achter ons gelaten. Zaterdag was schatje haar laatste werkdag. Vanaf nu ben ik de enige kostwinner. De komende weken verblijft ze samen met mij in Scheveningen. Daarna mag ze weer de schoolbanken opzoeken en als alles goed gaat, heb ik volgend jaar een leuk sexy verpleegstertje om me te verzorgen.
 
Hoe het met me gaat? Ik weet het niet. Ik word heen en weer geslingerd tussen gevoelens van wanhoop en opperste euforie. Elke keer probeer ik ertegen te vechten, uit dat dal te kruipen. Maar om eerlijk te zijn: het put me uit. Elke keer opnieuw voel ik me leger en leger. Elke keer word ik steeds wanhopiger, wanhopiger omdat ik weet dat er weer een volgende keer gaat komen. Weer een hele reeks gebeurtenissen waar ik geen vat op heb. En daar gruwel ik van.
 
Gelukkig zie ik elke keer ook een mooi meisje met fonkelende oogjes voor me. Zij heeft me nodig, net zoals ik haar nodig heb, dat besef ik nu meer dan ooit. En dat heb ik te danken aan Sabine, een collega van haar... maar dat vertel ik jullie later wel.

13:28 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

oef niet verdwenen van de aardbol dus... merci om me een beetje gerust te stellen
elkaar nodig hebben en er voor elkaar willen zijn, mooi is dat. Het komt wel goed meid... daarom niet meteen, maar later zal je kunnen terugkijken en bedenken dat je het toch allemaal hebt kunnen overwinnen... later... lijkt je dat nog te ver weg? Nog geen al te grote troost dan
Xje

Gepost door: g*lover | 17-08-04

x Het leven bestaat nu eenmaal uit ups en downs, spijtig genoeg. Maar je komt er wel! Lees je eigen intro nog maar eens en dan specifiek dat laatste regeltje. Hou je vast aan de steun en de liefde die je schatje je geeft! Volhouden meid!

Gepost door: julleke | 17-08-04

nog even dit Als het pijn doet om terug te kijken, en je bent bang om vooruit te kijken, kan je naast je kijken, en je beste vriend(in) zal er voor je zijn... Alles komt goed aan het eind, zo niet, dan is dat niet het eind!
Sterkte!

Gepost door: julleke | 17-08-04

Wat Meid, wat er allemaal in dat hoofdje van je omgaat... ik weet het niet. Wat ik wel weet: je bent een vechter, je komt er wel !

Gepost door: Els | 17-08-04

vechten moet je niet altijd doen als je je slecht voelt, je kan het doen, maar je kan het ook eens proberen te ondergaan...

Gepost door: Myst | 17-08-04

vechten ik wil gewoon gelukkig zijn, net als iedereen

Gepost door: Leen | 17-08-04

De commentaren zijn gesloten.