19-08-04

Format c:

Godver de godver. Net een format c: op mijn laptopje moeten doen. Stond vol virussen en wou niks meer doen. Kan dus alles opnieuw installeren... maw, ben mijn persoonlijke documenten kwijt.
 
Wou dat ik mijn hoofdje ook kon formatten en opnieuw programmeren....

11:49 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

mail hoi meis sorry dat ik je nog niet heb gemailt gaat zo snel mogelijk gebeuren maar heb het zo druk en ben heel weinig thuis op het moment ik zit bij mijn eigen schatje hihi

dikke kus Merel

Gepost door: merel | 19-08-04

Euhm ... ... da's nu het voordeel om regelmatig back-ups te maken of copietjes op een CD-RW ;-)

Bloggroetjes,

Gepost door: Pliske | 19-08-04

hoofdje formateren klinkt leuk, maar onthou dat je bent wat je bent door wat er op die harde schijf in je hoofdje staat... en that's the way lisbeth loves you xxx

Gepost door: g*lover | 20-08-04

vier russen zijn natuurlijk een fataal gegeven voor de informaticasystemen. Daarvoor zijn er antiv-virusprogrammaatjes.
Voor je eigen hoofdje is er geen format leentje nodig...
Je beschikt over een schitterend antivirus voor dit probleempje :
en het kan niet gekopieerd worden : liesbeth.prg.
Dit programma lost al je problemen op....

Fijne Pukkelpop gewenst.

Gepost door: Luc van het Moerhofke | 20-08-04

Succes Hey, af en toe passeer ik eens op deze site en lees flarden van uw leven op deze wereldbol.
Het is inderdaad raar . Het ene moment leef je in een paradijs, het andere ga je met je rollercoaster terug bergaf, en diep zo lijkt.
Maar je hebt heel veel steun aan uw schatje, gelukkig maar.
Ik hoop dat je ooit een balans zal kunnen vinden, en het lieve gezellige leventje samen kan leiden met uw schat.
Ik wens je alvast veel sterkte!

Groetjes

Mister B

Gepost door: kadeeke | 20-08-04

Hey Hallo, ik ben op je site terecht gekomen via die van Twinkeltje. Ik ben een naamgenootje. Vele blogs kunnen me niet lang boeien, maar bij deze blog ben ik echt wel blijven hangen. 'k Heb al verschillende berichten van vroeger ook gelezen, want ik vroeg me af of je al psychologische hulp gezocht had en 'k ben eens gaan rondneuzen. Ik heb natuurlijk niet alles kunnen lezen, dus misschien ben ik fout, maar ik heb de indruk dat het geen succes was. Ik kan niet anders dan zeggen (ik ben psychologe in spé) dat je misschien toch moet overwegen om zoiets te doen en vol te houden. Als andere mensen (Liese dan vooral) het slachtoffer gaan worden van jouw slechte dagen, dan is er een grens overschreden en dan vind ik dat je tegenover die mensen verplicht bent iets te doen, ook al is dat tegen jouw zin. En eerlijk gezegd, als je dat niet zou doen, zou ik als partner mijn valies maken... maar mensen verschillen. Ja, je spreekt van je verleden. Ik weet niet juist wat je daarin hebt meegemaakt, maar geen enkele reden kan goed genoeg zijn voor het slaan van iemand anders. Ja, je voelt je schuldig achteraf, maar die blauwe plekken gaan daardoor niet weg. Ik vrees, dat als je er niets mee doet of er niet actief aan gaat werken, dat dit gaat blijven slepen en dat er ups & downs gaan blijven komen. Een psycholoog kan helpen, niet op 123 en je moet ook niet bij de eerste die je tegenkomt blijven gaan, het is zeer belangrijk dat het in zekere mate klikt met die psycholoog. Als je ondertss bij een psycholoog in behandeling bent (ik kon het niet echt opmaken uit de nieuwste berichten) dan moogt ge mijn betoog negeren.

Gepost door: lena | 22-08-04

De commentaren zijn gesloten.