24-08-04

Orkaan

Zitten weer eens in het wondermooie Nederland. Vanochtend kwam schatje vragen of ik geen zin had om dan al te vertrekken en als ze zo lief kijkt, kan ik moeilijk weigeren. Weet je, als ik in haar ogen kijk, ben ik verloren...  Denk dat Lisbeth hier graag is. Rustig met een boekje op het terras zitten, uitkijkend op de zee... wat wil je nog meer? Bovendien zijn John en Susan met vakantie, dus hebben we het appartement voor ons alleen.
 
Goed, af en toe heb ik wel eens het gevoel dat het te veel wordt. Waar ik ook ben, is er Lisbeth en dat ben ik niet gewoon. Weet je, hoe vreemd het ook klinkt, maar af en toe wil ik wel eens wat alleen zijn. Gewoon doen waar ik zin in heb, zonder dat er iemand me vragend aankijkt...
 
Vanochtend Lisbeth laten rijden, hoezeer ze het ook haat om hier in Nederland rond te toeren. Mijn rugje doet nu altijd pijn en dus durfde ik het niet aan. Hoewel ik de commentaar nu al achterwege laat (waarom rij je hier niet harder, nee niet opzij gaan, hee waarom doe je dat nou?), kan ze nog altijd heel nerveus worden van mijn gedrag. Meestal zit ik aan de radio te prutsen : zappen, cdtje wisselen, harder of stiller zetten, nummers terugspoelen als ik een intro nog eens wil horen... Soms kijk ik gewoon wat rond, staar ik mensen in de auto naast mij aan en als ze terugkijken krijgen ze een middenvinger te zien. Maar omdat schatje zo rustig en voorzichtig rijdt, val ik meestal na een half uurtje in slaap, duim in de mond en glimlach op mijn gezicht.
 
Schatje zegt dat ik een beetje hyperactief ben. Ik hol meestal van het ene naar het andere, raas als een orkaan door het huis, kan me dikwijls niet echt op 1 specifiek iets concentreren en probeer steeds van alles iets mee te pikken. Vooral de manier waarop ik een boek lees, kan er bij haar niet in: meestal is ie op een viertal uur uit, blader ik van voor naar achter en terug, lees ik steeds het einde al zodat ik weet of het de moeite is om nog verder te lezen. Het resultaat: ik kan perfect het verhaal navertellen, maar vraag me niet naar de naam van het hoofdpersonage...

15:28 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

he lieverd ik ben ook graag alleen soms...
komt dnek ik omdat ik enigskind ben en gewent dat ik vaak alleen was ik had noit broers of zussen om me heen en die stilte... heerlijk.. daven en ik zien elkaar ook heel vaak en als ik dan ff alleen ben geniet ik er ook van dus er is nik sgekas aan om ff alleen te zijn hoor meis heeeeeeerlijk!

Dikke knuf ennuh Welkom he! ( je weet wel wat ik bedoel)
Merel

Gepost door: Merel | 25-08-04

De commentaren zijn gesloten.