24-08-04

Pukkelpop : Donderdag Deel 1

Donderdag was hoogdag (Papa Roach, The Offspring en Faithless). Rond vijf uur afgezakt naar de weide. Later dan gepland (ik had de Distillers nog willen zien), maar bomma wou dat we nog even binnen kwamen en meteen werden we overladen met gebakjes, koffie en nog meer lekkers. Limburgse gastvrijheid noemen ze dat. lol. Alleen begrijpt ze nog niet goed dat ik met een meisje ga trouwen. Want een paar keer vroeg ze waarom mijn vriend er niet bij was.
 
Eerste constatering: aan de ingang van de weide werd er niet gefouilleerd en ook onze rugzak vol plastiek werd ongemoeid gelaten. Geweldig, want ik had geen zin om meer dan anderhalf euro voor een bekertje kraantjeswater te betalen en uit principe drink ik geen bier op een festival. (ook wel om die vuile toiletten zo weinig mogelijk te moeten opzoeken)
 
Goed, net op tijd aangekomen voor Within Temptation. Niet echt een verrassend optreden, want al dikwijls te zien op een festival. Het is wel elke keer afvragen wat Sharon dit keer zou aanhebben. Ik moet zeggen, haar kleed had iets weg van mijn trouwkleed, alleen het corset is bij mij niet in het leder. Muzikaal niet echt een verrassing...
( Onze beoordeling : 7/10 )
 
Hollen naar het andere eind van de weide (dat zouden we die dag nog enkele keren moeten doen) voor de Freestylers. Leuke dansnummertjes, misschien teveel hetzelfde, maar uiteindelijk toch nog uit de bol kunnen gaan op hun recente hit : "Push up".  Hou er nog steeds van om Lisbeth te zien dansen. Sensueel en sexy.
(Onze beoordeling : 6/10)
 
Tijd voor Papa Roach, een groep waar ik naar had uitgekeken. Ze stelde niet teleur, want ze gooiden er meteen de beuk in. Het was zalig op en neer springen op nummers als She loves me not, Broken home, Gettin away with murder (een nieuwe) en het nog altijd even schitterende Last resort. Ze zijn al een tijdje niet meer op de radio te horen, maar hun nummers klonken nog altijd vrij bekend in mijn oortjes. Coby Dick (zou dat zijn echte naam zijn?) zag er indrukwekkend uit met tattoos, stekelhaar en lekker gespierd lijf, maar wat deed die schmink rond zijn ogen? aaaaaarg, dat kan ie toch niet menen?
( Onze beoordeling: 9/10)
 
Nog maar eens naar het andere uiteinde? Schatje haar handje vastgrijpen en hollen maar. Het moet een leuk gezicht geweest zijn, want we zagen heel wat mensen hun hoofd draaien. Misschien volgende keer toch maar een sportbh-tje aandoen... Scissor Sisters dit keer. In hun typische falset ofte Bee Gees-stijl wisten ze de tent uit zijn dak te doen gaan. Hoogtepunt: het "comfortably numb" (hun Pink Floyd cover) en Ana Matronic. Wat zag die er lekker uit !!!!
( Onze beoordeling: 7,5/10)
 
Hollen naar de mainstage voor Velvet Revolver. Na de split van Guns and Roses vragen velen zich af wie nu de echte opvolgers zijn: Axl Rose en de zijnen ofte Slash/Duff en Matt met hun Velvet Revolver. Na het zien van het optreden voorbije donderdag weet ik het zeker: geef ons maar Axl Rose, die twee jaar voordien de weide ondanks de modder en ondanks het lange wachten in vuur en vlam zette. Velvet Revolver bracht er niks van terecht. De muziek zelf kon nog net door de beugel, maar op het moment dat Scot Weiland zijn bek opentrok was het huilen... Bovendien kronkelde ie in ontbloot bovenlijf als een mislukte Freddy Mercury immitator over het podium. Als dit rock en roll is, dan haak ik af. Lisbeth haar commentaar was duidelijk: te janetterig! Gelukkig was Slash er nog. Hij stond net als vroeger met sigaret in de mond gitaar te spelen, haar voor de ogen en voorovergebogen (hij kon bijna de grond raken met zijn hoofd). Vroeger had ik net als elk pubertje een levensgrote poster van hem op mijn kamertje hangen. Het doet goed je idool nog eens terug te zien, maar wat is ie oud geworden !!!
( Onze beoordeling : 3/10)
 
Dan maar afgezakt naar de Boiler room voor de DJ set van Jan van Biesen en Magnus. Uit de bol gegaan op opzwepende techno-deunen. Maar wat was het bloedheet in de tent! Lisbeth had er iets leuks op gevonden: t-shirtje uittrekken en in bikini-tje wat staan rondhuppelen. Het kwijl druipte uit mijn mond bij het zien van zoiets lekkers. En niet alleen bij mij. Maar zolang het maar bij kijken blijft, vind ik het best ok. Want dat lekker stuk is all mine!!!


Commentaren

fatal attraction ik heb zo de indruk dat jullie een attractie op jullie eigen zijn! ;-)
cms

Gepost door: cms | 24-08-04

Plastuit Leentje, heb je nog nooit van de plastuit gehoord? Kun je piesen als een kerel, waar je maar wil! 7 voor 2,50 euro!

Gepost door: Barbara | 24-08-04

@Barbara Hey babs,
ben je terug ?
xxx
Leen

Gepost door: Leen | 24-08-04

Hoi Ach, wel terug, nog niet begonnen...
Alles in mijn lijf protesteerd!

Gepost door: Barbara | 25-08-04

Do You Pukkel? Check it out http://zomerfestivals.skynetblogs.be

Gepost door: Alexander de Grote | 16-08-06

De commentaren zijn gesloten.