24-08-04

Pukkelpop: Donderdag - deel 2

The Offspring: het was al vrij vroeg drummen voor het podium, maar uiteindelijk wisten we een tof plaatsje te bemachtigen op de twintigste rij of zoiets. Ideaal dus om mee te hotsen. Het was tijdens het optreden van The Offspring dat ik merkte dat ik oud aan het worden ben. Weet je, alle oude nummers zong ik vrij enthousiast mee. Resultaat: al dat jong tuig dat me verbaasd aanstaarde. Zo van: waar kent die dat van? Herinner me nog dat ik vroeger ooit eens op de keukentafel stond op en neer te springen en te brullen op "self esteem", net op het moment ma en pa binnen kwamen. Resultaat: heel kwade blik van ma en pa die in de lach schoot. Een typisch beeld voor de situatie thuis. Pa die alles goed vond, zolang zijn kleine meid zich maar amuseerde. (sorry voor mijn traantjes).

Goed, het concert van The Offspring zelf was geweldig, hoe kon het ook anders? Ik had wel de indruk dat ze op automatische piloot speelden en echt verrassen deed het niet meer, maar wat wil je als je ze al vijf keer gezien hebt?
( Onze beoordeling : 9/10)
 
Faithless kon me na vier optredens op korte tijd niet echt meer boeien. De nieuwe nummers haalden het ritme uit het concert. Bovendien was het reeds laat (al na 1 uur) en waren we nog vrij moe van het vorige concert. Verder leek de nieuwe co-zanger me een arrogante kerel, ik kan er niet aan doen. Maxi Jazz vervangen zal ie nooit kunnen, dat is onmogelijk. De klassiekers (Insomnia, tarantula, we come 1 en God is a DJ) zorgden zoals verwacht voor een orgastisch hoogtepunt, maar toch had ik het gevoel: dit hoeft voor mij niet meer. Trop is teveel. Gelukkig was er Sister Blizz nog waarnaar ik kon kijken. Weet je, ben tot de conclusie gekomen dat ze enorm veel op Lisbeth lijkt. hihi. Waar ik wel van genoten heb: een vrij harde versie van Mass destruction. Oh ja, voor de liefhebbers: op 5 december zijn ze te zien in het Sportpaleis. Ik sta meteen voor een dilemma: schatje wil er zo graag naar toe, ik zelf heb al genoeg Faithless gehad voor de rest van mijn korte leventje.
(Onze beoordeling : 7/10)

17:51 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

initmistisch heb ik het deze middag gehouden o "boterhammen in de stad" in brussel... Eva deroovere en Bart Peeters! just great! hopelijk vind ik een manier om mijn foto's online met jullie te delen! ;-)
iedereen heeft tijd voor zichzelf nodig, zelfs al verlang je op de momenten dat je alleen bent toch naar de ander, echt eens op je eentje wat tijd doorbrengen is een must,
allez hou je goed hé! en loop niet zo rond! :p
cms

Gepost door: cms | 24-08-04

. Misschien ga ik de 5e december der wel naartoe - het lijkt me wat! Maar ik heb ze dan ook wel nog niet zo vaak live gezien natuurlijk, om niet te zeggen geen enkele keer sinds ik pukkelpop moest missen...

Gepost door: Twinkeltje | 26-08-04

De commentaren zijn gesloten.