29-08-04

Bruidsklokken

Dit weekend heel wat heen en weer gependeld tussen Genk / Antwerpen en Gent. Veel leuke dingen meegemaakt, maar ook enkele klotemomenten. Vrijdagavond en zaterdag ons in de watten laten leggen door ma.
 
Vrijdag op mijn kamertje naar “Wrong turn” gekeken. Denk niet dat Lisbeth zou gekeken hebben als ze wist dat ie over een troep kannibalen ging. De helft van de film had ze haar handen voor haar ogen. Zelf vond ik het vrij leuk. Wel voorspelbaar voor wie ooit “the chainsaw massacre” gezien heeft. Je kent dat wel he: een troep tieners die verdwalen. Ze ontdekken een verlaten huis vol lijken in the middle of nowhere en dan begint het. Leuke meiden met lekkere tieten die in stukken gehakt worden: that’s the way I like it !
 
Waren zaterdagochtend Genk in getrokken om te shoppen. Net op dat moment kwam er een bruidskoppeltje uit de kerk. Lisbeth natuurlijk heel geinteresseerd aan het kijken en me aan het aanstoten. Zelf had ik zoiets van: bweik, moet ik binnenkort ook zo lopen? Al die mensen die je aanstaren en dan al die commentaar: kijk, twee vrouwen… Weet je, je steekt al die tijd in de voorbereidingen en waarom? Voor 1 vodje papier en een dagje waar je zogezegd moet gaan schitteren. Om eerlijk te zijn, ik gruwel van trouwfeesten. Ach, zolang schatje maar gelukkig is, daar is het mij allemaal voor te doen, maar tegenwoordig praten we over niks anders: trouwen trouwen trouwen, ik wou dat het al voorbij was.
 
Zaterdagmiddag aan het wandelen langs het kanaal met Bobo. Komt daar zo een eikel van een vent commentaar geven zo van  “Jullie gaan zeker met je hond naar bed als je een lul nodig hebben?” Heb geantwoord : "Liever een hond, dan een vent zoals jij." en daarna Bobo losgemaakt en het commando "klaar" gegeven. Het beestje begint dan te grommen en houdt zich klaar tot je "pak ze" zegt. Lisbeth bekende achteraf dat ze bang was dat ik domme dingen ging doen, maar zoiets zou ik nooit riskeren. Zou niet willen dat het beestje afgemaakt moet worden omdat ie iemand gebeten heeft. Daarvoor zie ik hem te graag.
 
's Avonds met mijn collega K. en zijn vrouwtje B. naar een voorstelling geweest van de zomer van Antwerpen (Violetstraat). Keitof en best wel spannend. Daarna wat gaan eten in een provencaals restaurant (A la ville). Maar daar moet schatje maar meer over vertellen (http://quepasa.skynetblogs.be). Veel gepraat over onze trouw (hoe kan het ook anders?). Toen B. vroeg of we en wanneer we kinderen wilden, had ik voor de grap geantwoord: "Als je je ventje een weekje kunt missen..." Ze pikte er meteen serieus op in. Het kwam er op neer dat ze geen bezwaren had, zolang er maar duidelijke afspraken waren. Zelf zie ik het ook wel zitten omdat K. een gelijkaardig karakter als ik heb en bovendien vrij knap is... Goed, veel gezeverd erover, vooral omdat we ook reeds aardig dronken waren, dus we zien wel...
 
Vandaag wat gekuist, de was gedaan en daarna een tochtje met de fiets gemaakt langs de leie. Samen iets gaan drinken, veel gepraat en geknuffeld. Maw een typische zondag. Nu mijn cv'tje aan het opstellen. Omdat mijn toekomst onzeker is, besloten om te gaan solliciteren. Zou leuk zijn als ik iets in de buurt zou vinden. Weet je, schatje constant in mijn buurt hebben, daar verlang ik steeds meer naar...

22:46 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

doggy style just bite the bastard! :)
enjoy your week!

Gepost door: cms | 30-08-04

you go girl zet die ambetante zielige mannen maar eens op hun plaats! wat denken ze wel... waar ze hun vunzige opmerkingen steeds blijven halen ik zou het niet willen weten!
enneu een beetje meer enthousiasme voor je trouw zou je er toch in mogen krijgen! tis maar nen tip natuurlijk :-)
groetjes

Gepost door: g*lover | 30-08-04

ggrrr zooooooooo ik had die vent in zn zak getrapt joh dat ie week niet normaal kon p*ssen

kussie en ik mail snel
liefs Merel

Gepost door: merel | 30-08-04

De commentaren zijn gesloten.