30-08-04

Sorry, we're closed !!!!

Voila se, het zat er aan te komen. Het einde van mijn blogje. Weet je, voel niet echt de behoefte meer om verder te schrijven. De doorslag is het feit dat Lisbeth erover is aangesproken geweest door een paar directe vrienden. Zo in de trend van: met wat voor iemand leef jij samen? Hoe meer je erover nadenkt, hoe meer ik het gevoel heb van: "Wat voor zin heeft het dat ik iedereen laat << meegenieten >> van alles wat er met mij gebeurd?". Leuk als leedvermaak, maar de toegevoegde waarde voor mij is momenteel nihil. Om het met de woorden van ome Neil te zeggen: "It's better to burn out, then to fade away." 
 
Weet je, ben de laatste tijd al zo druk bezig met mijn werk;  schatje is nu elke avond bij me, dus doe ik liever iets met haar 's avonds dan zo maar voor mijn pctje te zitten en last but not least: we zullen de komende week nog veel moeten voorbereiden voor ons reisje naar Senegal volgende week en de trouw vlak erna.
 
Wat er op de agenda staat:
- Reisje Senegal (Club Aldiana in de buurt van Dakar).
- Huwelijk op 17 september.
- Schatje weer naar school (20 september).
en dan hopelijk als ze afgestudeerd is een kindje ...
- Begin volgend jaar: een nieuwe job dichtbij huis (hopelijk, anders wordt het bedelen).
 
Goodbye !!!!!!!
Het gaat jullie goed,
Leen.

17:48 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

29-08-04

Bruidsklokken

Dit weekend heel wat heen en weer gependeld tussen Genk / Antwerpen en Gent. Veel leuke dingen meegemaakt, maar ook enkele klotemomenten. Vrijdagavond en zaterdag ons in de watten laten leggen door ma.
 
Vrijdag op mijn kamertje naar “Wrong turn” gekeken. Denk niet dat Lisbeth zou gekeken hebben als ze wist dat ie over een troep kannibalen ging. De helft van de film had ze haar handen voor haar ogen. Zelf vond ik het vrij leuk. Wel voorspelbaar voor wie ooit “the chainsaw massacre” gezien heeft. Je kent dat wel he: een troep tieners die verdwalen. Ze ontdekken een verlaten huis vol lijken in the middle of nowhere en dan begint het. Leuke meiden met lekkere tieten die in stukken gehakt worden: that’s the way I like it !
 
Waren zaterdagochtend Genk in getrokken om te shoppen. Net op dat moment kwam er een bruidskoppeltje uit de kerk. Lisbeth natuurlijk heel geinteresseerd aan het kijken en me aan het aanstoten. Zelf had ik zoiets van: bweik, moet ik binnenkort ook zo lopen? Al die mensen die je aanstaren en dan al die commentaar: kijk, twee vrouwen… Weet je, je steekt al die tijd in de voorbereidingen en waarom? Voor 1 vodje papier en een dagje waar je zogezegd moet gaan schitteren. Om eerlijk te zijn, ik gruwel van trouwfeesten. Ach, zolang schatje maar gelukkig is, daar is het mij allemaal voor te doen, maar tegenwoordig praten we over niks anders: trouwen trouwen trouwen, ik wou dat het al voorbij was.
 
Zaterdagmiddag aan het wandelen langs het kanaal met Bobo. Komt daar zo een eikel van een vent commentaar geven zo van  “Jullie gaan zeker met je hond naar bed als je een lul nodig hebben?” Heb geantwoord : "Liever een hond, dan een vent zoals jij." en daarna Bobo losgemaakt en het commando "klaar" gegeven. Het beestje begint dan te grommen en houdt zich klaar tot je "pak ze" zegt. Lisbeth bekende achteraf dat ze bang was dat ik domme dingen ging doen, maar zoiets zou ik nooit riskeren. Zou niet willen dat het beestje afgemaakt moet worden omdat ie iemand gebeten heeft. Daarvoor zie ik hem te graag.
 
's Avonds met mijn collega K. en zijn vrouwtje B. naar een voorstelling geweest van de zomer van Antwerpen (Violetstraat). Keitof en best wel spannend. Daarna wat gaan eten in een provencaals restaurant (A la ville). Maar daar moet schatje maar meer over vertellen (http://quepasa.skynetblogs.be). Veel gepraat over onze trouw (hoe kan het ook anders?). Toen B. vroeg of we en wanneer we kinderen wilden, had ik voor de grap geantwoord: "Als je je ventje een weekje kunt missen..." Ze pikte er meteen serieus op in. Het kwam er op neer dat ze geen bezwaren had, zolang er maar duidelijke afspraken waren. Zelf zie ik het ook wel zitten omdat K. een gelijkaardig karakter als ik heb en bovendien vrij knap is... Goed, veel gezeverd erover, vooral omdat we ook reeds aardig dronken waren, dus we zien wel...
 
Vandaag wat gekuist, de was gedaan en daarna een tochtje met de fiets gemaakt langs de leie. Samen iets gaan drinken, veel gepraat en geknuffeld. Maw een typische zondag. Nu mijn cv'tje aan het opstellen. Omdat mijn toekomst onzeker is, besloten om te gaan solliciteren. Zou leuk zijn als ik iets in de buurt zou vinden. Weet je, schatje constant in mijn buurt hebben, daar verlang ik steeds meer naar...

22:46 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

27-08-04

MUZIEK - Top 5

Lisbeth haar favoriete nummers. Is een keer iets anders he...
 
STREETS Dry your eyes
A BRAND Riding your ghost
FREESTYLERS Push up
ARRESTED DEVELOPMENT Honeymoon day (nog eventjes wachten, schatje)
   =>  lyrics : http://quepasa.skynetblogs.be
ROBOTS IN DISGUISE DJ's Got a Gun 

19:51 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

26-08-04

Pukkelpop - Vrijdag

Zaterdag wakker geworden met een enorme hoofdpijn. Wat wil je als je pas om vier uur in je bed ligt? Schatje wou nog effe wat knuffelen... begrijp niet waar ze die energie vandaan haalt, want zelf lag ik zo goed als strike.
 
Beginnen deden we die dag met Mylo. Het was een schitterend optreden en ondanks het vroege uur was het dansen van begin tot einde. Afsluiter was het prachtige "Drop the pressure". Conclusie: een van mijn meest favoriete optredens op Pukkelpop!
(Beoordeling : 9/10)
 
Een aangename verrassing : The bloodhound gang. Een bende vetzakken die het kaka/pipi stadium nog niet ontgroeid zijn, maar dat hebben we graag he. Goed, van begin tot einde kregen we een heleboel oude hits te horen, afgewisseld met enkele leuke intermezzo's (lees blote konten met als commentaar: zou dit strafbaar zijn in Belgie). Toppers waren The bad touch, Heya (cover van outcast) en fire water burn. Burn motherfucker burn!!!
(Beoordeling : 8,5/10) 
 
Onderweg naar Zornik overkwam me iets leuks. Ik keek in de ogen van een ander meisje, ze toverde een immense glimlach op haar gezicht en bwam... ik was verkocht. Verbaasd blijven staan, stond op het punt naar haar toe te gaan, toen Lisbeth me wegtrok. Liefde op het eerste gezicht, en dat is me eerder nog maar 1 keer overkomen: het moment dat ik schatje de eerste keer zag.
Zornik dus... een schitterend concert, maar jammer genoeg stond de Marquee bomvol. We hebben ons op het gras buiten neergenesteld en geinteresseerd geluisterd naar een hele reeks geweldige nummers: Unreal en Goodbye om er maar twee te noemen. 1 minpunt: al die gillende tienertrutjes. Jeeesus, wat een kutpubliek !!!
(Beoordeling : 8/10) 
 
Daarna een beetje op de dool. Melissa auf der Mauer was niet echt ons ding, voor het optreden van Stijn waren we te laat, Mundo generator was prachtig, maar net toen we de lege Marquee binnenwandelden, viel de klank uit... Terug naar het hoofdpodium dan maar en wachten op The Streets.
 
Eerste ding dat opviel: Mike Skinner ziet er uit als een snotneus die cool wat heen en weer slenterde op het podium. Ik had veel verwacht van hun concert, maar echt overtuigen deden ze niet. De bass stond veel te luid (of kwam dat door mijn hoofdpijn) en echt veel bekende nummers hebben ze nog niet. Het was maw wachten op "Dry your eyes". Nog mooier was "Fit but you know it".
(Beoordeling: 6,5/10)
 
Tijd voor The Darkness. Niet echt een verrassend concert voor wie ze reeds in Werchter aan het werk heeft gezien. Maar dat geeft niet. Beter kon moeilijk. We kregen dus nu ook weer een Justin Hawkins te zien in belachelijke outfit. Hij zingt nog altijd hoger dan hoog en iedereen deed ook nu weer vrolijk mee.
(Beoordeling: 8/10)
 
Tom Barman vind ik een arrogante klootzak. Dat Antwerps accent! alsjeblieft niet op een podium! Maar wat een mooie muziek maakt ie! Hoewel ik niet echt veel van dEUS verwacht had, werd het een van de mooiste optredens van het weekend. Nieuwe nummers wisselden oude toppers als Worst case scenario, fell off the floor en Suds and soda af. Het geheel klonk heel stevig en het concert verveelde geen moment. Muziek met een hoofdletter M.
(Beoordeling: 10/10)
 
Spurt spurt naar de Dance site voor wat een heuse overrompeling zou worden. Tiesto krijg je niet elke dag te zien he. Alleen jammer dat hij niet op het hoofdpodium te zien was. Nu was het drummen en dat is niet bevorderlijk voor de sfeer. Weet je, als er constant mensen op en af lopen, luid pratend en lachend en bekertje bier in de hand, dan kan je niet echt dansen. Ik werd er zo zenuwachtig van dat ik af en toe een voetje heb laten hangen. Met succes, want twee passanten gingen pardoes op hun bek liggen. Moeten ze maar beter uitkijken he. hihi.
Goed, de set kwam slechts traag op gang, maar uiteindelijk werd het een heus dansfeest. Raar om te zien was de Hollandse zangeres. Ze zong niet slecht, maar de manier waarop ze danste, deed me mijn wenkbrouwen fronsen. Ook haar commentaar tussendoor was best beschamend: "vinden jullie het nog gesjellig?" , hallo !!!! Achteraf gehoord dat het publiek door de houten vloer is gegaan....
(Beoordeling : 7/10)
 
Afsluiter die dag waren the Chemical Brothers. Ik zag ze voor de tweede keer op pukkelpop en ook dit keer brachten ze een hele reeks aan special effects mee. Reuzegrote schermen en heel wat lichteffecten. Tot ver op de weide werd er meegedanst. Wij ook, waarschijnlijk iets te hevig (zoals altijd), want na een tijdje stond er een cirkeltje mensen rond ons ons aan te staren. aaaarg.

18:25 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

24-08-04

Pukkelpop: Donderdag - deel 2

The Offspring: het was al vrij vroeg drummen voor het podium, maar uiteindelijk wisten we een tof plaatsje te bemachtigen op de twintigste rij of zoiets. Ideaal dus om mee te hotsen. Het was tijdens het optreden van The Offspring dat ik merkte dat ik oud aan het worden ben. Weet je, alle oude nummers zong ik vrij enthousiast mee. Resultaat: al dat jong tuig dat me verbaasd aanstaarde. Zo van: waar kent die dat van? Herinner me nog dat ik vroeger ooit eens op de keukentafel stond op en neer te springen en te brullen op "self esteem", net op het moment ma en pa binnen kwamen. Resultaat: heel kwade blik van ma en pa die in de lach schoot. Een typisch beeld voor de situatie thuis. Pa die alles goed vond, zolang zijn kleine meid zich maar amuseerde. (sorry voor mijn traantjes).

Goed, het concert van The Offspring zelf was geweldig, hoe kon het ook anders? Ik had wel de indruk dat ze op automatische piloot speelden en echt verrassen deed het niet meer, maar wat wil je als je ze al vijf keer gezien hebt?
( Onze beoordeling : 9/10)
 
Faithless kon me na vier optredens op korte tijd niet echt meer boeien. De nieuwe nummers haalden het ritme uit het concert. Bovendien was het reeds laat (al na 1 uur) en waren we nog vrij moe van het vorige concert. Verder leek de nieuwe co-zanger me een arrogante kerel, ik kan er niet aan doen. Maxi Jazz vervangen zal ie nooit kunnen, dat is onmogelijk. De klassiekers (Insomnia, tarantula, we come 1 en God is a DJ) zorgden zoals verwacht voor een orgastisch hoogtepunt, maar toch had ik het gevoel: dit hoeft voor mij niet meer. Trop is teveel. Gelukkig was er Sister Blizz nog waarnaar ik kon kijken. Weet je, ben tot de conclusie gekomen dat ze enorm veel op Lisbeth lijkt. hihi. Waar ik wel van genoten heb: een vrij harde versie van Mass destruction. Oh ja, voor de liefhebbers: op 5 december zijn ze te zien in het Sportpaleis. Ik sta meteen voor een dilemma: schatje wil er zo graag naar toe, ik zelf heb al genoeg Faithless gehad voor de rest van mijn korte leventje.
(Onze beoordeling : 7/10)

17:51 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Orkaan

Zitten weer eens in het wondermooie Nederland. Vanochtend kwam schatje vragen of ik geen zin had om dan al te vertrekken en als ze zo lief kijkt, kan ik moeilijk weigeren. Weet je, als ik in haar ogen kijk, ben ik verloren...  Denk dat Lisbeth hier graag is. Rustig met een boekje op het terras zitten, uitkijkend op de zee... wat wil je nog meer? Bovendien zijn John en Susan met vakantie, dus hebben we het appartement voor ons alleen.
 
Goed, af en toe heb ik wel eens het gevoel dat het te veel wordt. Waar ik ook ben, is er Lisbeth en dat ben ik niet gewoon. Weet je, hoe vreemd het ook klinkt, maar af en toe wil ik wel eens wat alleen zijn. Gewoon doen waar ik zin in heb, zonder dat er iemand me vragend aankijkt...
 
Vanochtend Lisbeth laten rijden, hoezeer ze het ook haat om hier in Nederland rond te toeren. Mijn rugje doet nu altijd pijn en dus durfde ik het niet aan. Hoewel ik de commentaar nu al achterwege laat (waarom rij je hier niet harder, nee niet opzij gaan, hee waarom doe je dat nou?), kan ze nog altijd heel nerveus worden van mijn gedrag. Meestal zit ik aan de radio te prutsen : zappen, cdtje wisselen, harder of stiller zetten, nummers terugspoelen als ik een intro nog eens wil horen... Soms kijk ik gewoon wat rond, staar ik mensen in de auto naast mij aan en als ze terugkijken krijgen ze een middenvinger te zien. Maar omdat schatje zo rustig en voorzichtig rijdt, val ik meestal na een half uurtje in slaap, duim in de mond en glimlach op mijn gezicht.
 
Schatje zegt dat ik een beetje hyperactief ben. Ik hol meestal van het ene naar het andere, raas als een orkaan door het huis, kan me dikwijls niet echt op 1 specifiek iets concentreren en probeer steeds van alles iets mee te pikken. Vooral de manier waarop ik een boek lees, kan er bij haar niet in: meestal is ie op een viertal uur uit, blader ik van voor naar achter en terug, lees ik steeds het einde al zodat ik weet of het de moeite is om nog verder te lezen. Het resultaat: ik kan perfect het verhaal navertellen, maar vraag me niet naar de naam van het hoofdpersonage...

15:28 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Pukkelpop : Donderdag Deel 1

Donderdag was hoogdag (Papa Roach, The Offspring en Faithless). Rond vijf uur afgezakt naar de weide. Later dan gepland (ik had de Distillers nog willen zien), maar bomma wou dat we nog even binnen kwamen en meteen werden we overladen met gebakjes, koffie en nog meer lekkers. Limburgse gastvrijheid noemen ze dat. lol. Alleen begrijpt ze nog niet goed dat ik met een meisje ga trouwen. Want een paar keer vroeg ze waarom mijn vriend er niet bij was.
 
Eerste constatering: aan de ingang van de weide werd er niet gefouilleerd en ook onze rugzak vol plastiek werd ongemoeid gelaten. Geweldig, want ik had geen zin om meer dan anderhalf euro voor een bekertje kraantjeswater te betalen en uit principe drink ik geen bier op een festival. (ook wel om die vuile toiletten zo weinig mogelijk te moeten opzoeken)
 
Goed, net op tijd aangekomen voor Within Temptation. Niet echt een verrassend optreden, want al dikwijls te zien op een festival. Het is wel elke keer afvragen wat Sharon dit keer zou aanhebben. Ik moet zeggen, haar kleed had iets weg van mijn trouwkleed, alleen het corset is bij mij niet in het leder. Muzikaal niet echt een verrassing...
( Onze beoordeling : 7/10 )
 
Hollen naar het andere eind van de weide (dat zouden we die dag nog enkele keren moeten doen) voor de Freestylers. Leuke dansnummertjes, misschien teveel hetzelfde, maar uiteindelijk toch nog uit de bol kunnen gaan op hun recente hit : "Push up".  Hou er nog steeds van om Lisbeth te zien dansen. Sensueel en sexy.
(Onze beoordeling : 6/10)
 
Tijd voor Papa Roach, een groep waar ik naar had uitgekeken. Ze stelde niet teleur, want ze gooiden er meteen de beuk in. Het was zalig op en neer springen op nummers als She loves me not, Broken home, Gettin away with murder (een nieuwe) en het nog altijd even schitterende Last resort. Ze zijn al een tijdje niet meer op de radio te horen, maar hun nummers klonken nog altijd vrij bekend in mijn oortjes. Coby Dick (zou dat zijn echte naam zijn?) zag er indrukwekkend uit met tattoos, stekelhaar en lekker gespierd lijf, maar wat deed die schmink rond zijn ogen? aaaaaarg, dat kan ie toch niet menen?
( Onze beoordeling: 9/10)
 
Nog maar eens naar het andere uiteinde? Schatje haar handje vastgrijpen en hollen maar. Het moet een leuk gezicht geweest zijn, want we zagen heel wat mensen hun hoofd draaien. Misschien volgende keer toch maar een sportbh-tje aandoen... Scissor Sisters dit keer. In hun typische falset ofte Bee Gees-stijl wisten ze de tent uit zijn dak te doen gaan. Hoogtepunt: het "comfortably numb" (hun Pink Floyd cover) en Ana Matronic. Wat zag die er lekker uit !!!!
( Onze beoordeling: 7,5/10)
 
Hollen naar de mainstage voor Velvet Revolver. Na de split van Guns and Roses vragen velen zich af wie nu de echte opvolgers zijn: Axl Rose en de zijnen ofte Slash/Duff en Matt met hun Velvet Revolver. Na het zien van het optreden voorbije donderdag weet ik het zeker: geef ons maar Axl Rose, die twee jaar voordien de weide ondanks de modder en ondanks het lange wachten in vuur en vlam zette. Velvet Revolver bracht er niks van terecht. De muziek zelf kon nog net door de beugel, maar op het moment dat Scot Weiland zijn bek opentrok was het huilen... Bovendien kronkelde ie in ontbloot bovenlijf als een mislukte Freddy Mercury immitator over het podium. Als dit rock en roll is, dan haak ik af. Lisbeth haar commentaar was duidelijk: te janetterig! Gelukkig was Slash er nog. Hij stond net als vroeger met sigaret in de mond gitaar te spelen, haar voor de ogen en voorovergebogen (hij kon bijna de grond raken met zijn hoofd). Vroeger had ik net als elk pubertje een levensgrote poster van hem op mijn kamertje hangen. Het doet goed je idool nog eens terug te zien, maar wat is ie oud geworden !!!
( Onze beoordeling : 3/10)
 
Dan maar afgezakt naar de Boiler room voor de DJ set van Jan van Biesen en Magnus. Uit de bol gegaan op opzwepende techno-deunen. Maar wat was het bloedheet in de tent! Lisbeth had er iets leuks op gevonden: t-shirtje uittrekken en in bikini-tje wat staan rondhuppelen. Het kwijl druipte uit mijn mond bij het zien van zoiets lekkers. En niet alleen bij mij. Maar zolang het maar bij kijken blijft, vind ik het best ok. Want dat lekker stuk is all mine!!!


23-08-04

Pukkelpop - eerste indrukken

Pukkelpop 2004 laat me achter met gemengde gevoelens. Enerzijds heel happy omdat we zoveel prachtige optredes te zien kregen, maar anderzijds ook het besef dat de zomer weer op zijn einde loopt. Verder had ik het gevoel dat ik oud aan het worden ben. Fysisch kan ik dikwijls niet meer mee en ook qua muziekkeuze zit ik dikwijls op een andere golflengte dan het jonge volkje rond mij. Dit viel vooral tijdens het concert van The Offspring enorm op. (later meer daarover)
 
In ieder geval is Pukkelpop een stuk prettiger dan Werchter. Je hebt er een zee van ruimte, kunt dicht bij het podium staan en ook de bands spreken me meer aan. Fantastisch is ook dat ik mijn wagentje bij mijn bomma voor de deur kan zetten. Drie minuutjes wandelen tot aan de weide en geen file! Bovendien had het menske elke dag een hele hoop lekkers voorzien, blij dat ze me nog eens zag...
 
Ik ben een beetje overdonderd door alles wat we te zien kregen. Mijn hoofdje is op dit moment een wirwar van indrukken die ik komende dagen nog moet ordenen. 
In ieder geval, het was een schitterend jaar met heel wat positieve uitschieters.
Vooral de belgische groepen stonden er.  Zornik (waarom in die veel te kleine Marquee?), dEUS (nooit gedacht dat ik een fan van Tom Barman zou worden) en Soulwax (wat een sound!) deden wat ze moesten doen: de weide in vuur en vlam zetten.
 
Opmerkelijke vaststelling : Rock is dead, leve de dansmuziek. Of om het met de woorden van Lisbeth uit te drukken: Rock is janettenmuziek geworden. De zanger van Papa Roach schminkt zijn ogen, Scott Weiland (Velvet Revolver) kronkelt als een mislukte Freddy Mercury over het podium, Justin Hawkins (the Darkness) zingt hoger dan eender wie, 50 cent is een mislukte imitatie van wat een "real nigger" zou moeten zijn en ook Jack White kan je moeilijk een echte man noemen he... Weet je, een man moet ruig zijn qua uiterlijk: lang haar, tattoos, gespierd maar tegelijkertijd een echte teddybeer qua karakter. Als je bij mij enige kans wil maken, je weet wat je te doen staat he.
 
Andere vaststelling: De meeste groepen spelen slechts een goed uur. Bis nummers zijn er niet meer bij. Het publiek zelf reageert heel wat makker dan toen ik nog jong was. Toen stonden we van begin tot einde mee te huppelen. Misschien dat drie dagen optredens en dit van 's ochtends tot 's avonds laat, iets teveel van het goede is? Bovendien zag je nu heel wat snotneuzen half dronken of half stoned over de weide waggelen, zich met moeite overeind houdend. Zielig ! Of was ik vroeger ook zo?
 
Onze meest favoriete optredens :
1 ) dEUS
2 ) The white stripes
3 ) Soulwax
4 ) Papa Roach
5 ) Mylo
Verder ook enorm genoten van The Offspring, the Scissor sisters, The Darkness, The bloodhound gang en  Freestylers. Jammer genoeg gemist: Stijn, Peaches en Distillers.
 
De nieuwe locatie voor Dans tent en Boiler room is best ok, maar waarom zo dicht op elkaar en waarom geen drinken te krijgen in de buurt? Bovendien was het constant een heel eind hollen van de ene uithoek naar de andere. Als je twee meisjes hand in hand over het terrein zag razen, dan waren wij dat waarschijnlijk. Doet me meteen aan een frequent terugkerende droom van me denken: ik ren hand in hand met Lisbeth naakt over een natte uitgestrekte weide, de geur van regen opsnuivend. Steeds sneller tot we ineens samen de diepte in zweven.
 
Het weer viel best ok. Eigenlijk perfect festival weer. Alleen zaterdagochtend druppelde het wat. Gevolg: ma en Lisbeth die van oordeel waren dat ik beter laarzen zou aan doen. Hallo!!! Heel wat ruzie gemaakt daarover. Was van oordeel dat ik zelf heus wel kon beslissen wat ik moest aantrekken. De discussie met ma eindigde toen ik zei dat pa het wel ok zou gevonden hebben. Waarop zij: "Die vond alles ok" en ik: "Waarom hadden jullie dan constant ruzie?". Wham, die kwam hard aan.... Lisbeth vond dat ik me als een klein kind gedroeg. Heb haar toen gezegd dat als ze niet ophield met zeuren, ik gewoon thuis bleef en dat ze maar alleen moest gaan. Heb het zo vol gehouden tot laat in de namiddag. Toen kwam schatje poeslief vragen of ik niet met haar wou meegaan... Een dikke knuffel later zaten we weer in de auto.
 
Goed, de komende dagen zal ik wat meer details geven over de verschillende groepen, maar nu hou ik ermee op. Lisbeth is net klaar met haar dagelijkse opsmukbeurt en nu kan ik eindelijk onder de douche. Vandaag en morgen blijven we thuis, alles wat opruimen, kuisen en winkelen.
 
Misschien toch 1 negatief puntje over Pukkelpop: ik heb er een enorme rugpijn aan overgehouden. Heb ik regelmatig sinds mijn auto-ongeluk, maar zo erg... Gisteren ging het niet meer. Heb toen liggen kronkelen van de pijn. Lisbeth stond op het punt me naar een dokter te voeren, maar ma vond dat ik me aan het aanstellen was. Vandaar maar braafjes gezwegen en de pijn verbeten, ook al rolden de traantjes af en toe uit mijn oogjes...

10:58 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

19-08-04

Format c:

Godver de godver. Net een format c: op mijn laptopje moeten doen. Stond vol virussen en wou niks meer doen. Kan dus alles opnieuw installeren... maw, ben mijn persoonlijke documenten kwijt.
 
Wou dat ik mijn hoofdje ook kon formatten en opnieuw programmeren....

11:49 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

18-08-04

The matrix

Hihi, net een leuk mailtje gehad van schatje. Natuurlijk net op het moment John (mijn baas) binnenkwam. "Ha, je kan nog lachen", zei ie en toen stelde ie voor dat ik de rest van de dag vrij nam om samen met Liesje op stap te kunnen gaan in Den Haag. Nou, dat moet ie geen twee keer zeggen. Zo dadelijk komt schatje me oppikken. Ze had beloofd dat ze er ging uitzien als Carrie Ann Moss in the Matrix 1. Ben benieuwd. Als dat zo is, dan gaat er van winkelen niet veel terecht komen. :)
 
Ik ga proberen alle zorgen te vergeten. Gewoon gek doen met schatje. Een beetje knuffelen, oogjes dicht en dromen van leuke dingen... Een beetje op het strand wandelen. Pannekoekje eten, winkelen, cdtjes/dvds kopen, misschien nieuw laptopje.... We'll see...
 
De komende drie dagen wordt het Pukkelpoppen. Dus ga ik een tijdje van jullie afscheid nemen...

12:53 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Somewhere is a place where I belong

Weet je, de komende dagen en weken zouden de mooiste dagen uit mijn leven moeten zijn... Zouden, want op dit moment voel ik me stuurloos. Ik weet niet welke richting ik uit moet hollen. Ik zit constant te wenen en ik weet niet waarom...  Ik heb mezelf niet onder controle.
Ik heb Lisbeth in de buurt, maar ik voel me eenzaam. Alleen in een wereld die ik niet begrijp.
 
Ik voel me schuldig. Schuldig omdat ik Lisbeth haar leventje verpest. Na wat er vorige week gebeurd is, ben ik bang, enorm bang omdat ik weet dat ik alleen maar foute dingen doe. Ik weet dat ik Lisbeth pijn doe.  Dat wil ik niet en toch gebeurt het. Ik probeer goed te doen en toch....  Wat gebeurt er als zij er niet meer is? Wat moet ik dan?

Schatje zelf zit me constant te vertroetelen. Ze streelt mijn haren, knuffelt me en is er voor mij. Ik weet niet hoe ze het vol houdt. Ze houdt zich sterk, maar af en toe merk ik dat het voor haar ook teveel wordt. Af en toe zie ik een traantje glinsteren in haar ogen... Hoe moet dit verder ?

11:15 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-08-04

Die die die my darling

If you kill one, you are a murderer
If you kill manic, you are a heroe
If you kill em all, you are God,
If you kill yourself, you are dead,
finally !!!!
 
Just leave me alone !!!

21:57 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Sabine

Zaterdagmiddag... Heb er eindelijk weer eens een vriendinnetje bij.  ( De meesten waren de voorbije jaren gaan lopen - weg van mijn depressieve buien. )  Haar naam: Sabine, een collega van Lisbeth, met wie ik haar afscheidsfeestje heb voorbereid. Heb haar alles verteld, van begin tot einde. Weet je, ze is net als ik iemand die zegt wat ze denkt, ook al doe je dat beter niet.
 
Zaten zaterdagmiddag eventjes samen buiten te roken toen ze plots zei: "Je zult wel geschrokken zijn toen Lisbeth van de trap viel."
Ik keek haar even onbegrijpend aan en toen begreep ik het: "Je bedoelt haar blauwe plekken?"
Heb toen verteld wat er die week gebeurd was.
Ze keek me vol ongeloof aan. "Als ik Lisbeth haar verhalen hoor, dan ben jij het liefste meisje dat er rondloopt."
"Ben ik niet." en heb haar toen al mijn problemen beginnen vertellen en zoals gewoonlijk eindigde ik met: "Schatje verdient me niet."
 
Toen was het haar beurt... Ze praatte over hoe ze Lisbeth de voorbije maanden heeft zien veranderen van stille harde werker naar vrolijke meid vol leuke plannen. "Weet je," zei ze, "ik heb de indruk dat Lisbeth eindelijk een doel in haar leven heeft. Dat er eindelijk iemand is voor wie ze kan zorgen en met wie ze samen leuke dingen kan doen. En dan mag jij nog zoveel zeuren dat je niks waard bent of nog zo vaak depressief zijn, Lisbeth zal altijd van je houden. En ik merk aan jou dat jij er altijd voor haar zult zijn. Dat je je uiterste best zult doen om haar een schitterende toekomst te geven. Verknoei het niet, geniet van de leuke momenten en vergeet de tegenslagen."
Makkelijker gezegd dan gedaan...

16:52 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Fear of living on

Zondagmiddag... Autootje volgepakt een nieuwe toekomst tegemoet. Lisbeth met haar typisch fonkelende blauwe ogen en stralende glimlach aan het stuur en bibi haar zalig wegdromend aanstarend, voeten op het dashboard. God wat is ze mooi !
 
Heel even, heel even... had ik het gevoel dat we op weg waren naar het paradijs, maar jammer genoeg was het Scheveningen maar. We hebben ons oude leventje achter ons gelaten. Zaterdag was schatje haar laatste werkdag. Vanaf nu ben ik de enige kostwinner. De komende weken verblijft ze samen met mij in Scheveningen. Daarna mag ze weer de schoolbanken opzoeken en als alles goed gaat, heb ik volgend jaar een leuk sexy verpleegstertje om me te verzorgen.
 
Hoe het met me gaat? Ik weet het niet. Ik word heen en weer geslingerd tussen gevoelens van wanhoop en opperste euforie. Elke keer probeer ik ertegen te vechten, uit dat dal te kruipen. Maar om eerlijk te zijn: het put me uit. Elke keer opnieuw voel ik me leger en leger. Elke keer word ik steeds wanhopiger, wanhopiger omdat ik weet dat er weer een volgende keer gaat komen. Weer een hele reeks gebeurtenissen waar ik geen vat op heb. En daar gruwel ik van.
 
Gelukkig zie ik elke keer ook een mooi meisje met fonkelende oogjes voor me. Zij heeft me nodig, net zoals ik haar nodig heb, dat besef ik nu meer dan ooit. En dat heb ik te danken aan Sabine, een collega van haar... maar dat vertel ik jullie later wel.

13:28 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

13-08-04

Rollercoaster

Feit : Ik heb alles om gelukkig te zijn: een schitterende toekomst samen met Lisbeth.
Gevoel : Het is genoeg geweest, zo wil ik niet verder.
 
Net als een rollercoastertje is mijn leventje de voorbije jaren op en neer gegaan. Van euforische momenten tot diepdroevige emotionele crisissen. Het ene moment het gevoel dat je de hele wereld aan kan, het andere moment word je in een diepe afgrond gesleurd. Je wilt hard wegrennen, maar ontsnappen is onmogelijk.
 
Net nu ik dacht het verleden verwerkt te hebben, blijft de ene crisis de andere opvolgen. Lastig gevallen worden in Cannes, verkeersaggressie in Den Haag, ... Het kon me nog niet zoveel schelen. Wat er deze week gebeurd is, is veel erger: ik heb Lisbeth - de enige persoon die nog een beetje controle over me had - meegesleurd in de afgrond. Sindsdien voel ik me enorm droevig en eenzaam. Alleen in een wereld die niet de mijne is. Als zelfs Lisbeth niet veilig voor me is, hoe moet het dan verder?
 
Niemand kan me redden, dat besef ik nu meer dan ooit. Het voortdurend emotioneel op en neer gaan, heeft me uitgeput. Ik ben opgebrand. Ik wil een normaal leventje... gezellig dobberen met een bootje op de zee die het leven zou moeten zijn. Maar in plaats daarvan heb ik het gevoel dat er hierboven iemand me dirigeert zoals een poppespeler dat doet. En geloof me, He has the time of his life. Hij lacht me uit en geniet van alles wat mis gaat...
 
Het liefste zou ik een geweer tegen mijn hoofd willen zetten zodat ik eindelijk kan vergeten... Eindelijk weer eens peace of mind kan vinden. Maar dat kan ik Lisbeth niet aandoen. Die verlangt naar een leventje met mij, een huwelijk, nieuwe studies en een kindje. En dit alles wil ik haar geven, zodat mijn leven toch nog een beetje zin krijgt.
 
Ach, had ik er maar veel eerder een einde aan gemaakt. Nu voel ik me gevangen. Gevangen door mijn gevoelens voor schatje, terwijl ik zelf  niet meer verder wil. Weet je waar ik van droom? Samen van een hoog gebouw springen... een betere wereld tegemoet... Zo moeilijk kan dit toch niet zijn?

11:07 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

12-08-04

Verlangen ...

verhaaltjes zijn slechts fantasie
maar als ze verteld worden door een kleine kunstenaar
komen ze misschien wel tot leven
ergens in een andere wereld,
een ander schilderij...

 
een heel ruim atelier
vol doeken, verf, penselen
tafels met schetsen her en der
een houten vloer met hier en daar een donkerblauw tapijt
vol verfvlekken in alle kleuren
waar een ezel op staat
kaarsen op flessen
spots op portretten van vrouwen zonder een naam
mijn atelier
ik wandel er rond, op blote voeten
draag een extra-large mannenhemd
vol verfvlekken
een schilderskleed dat me losjes omringt
met niets eronder aan
om me in geen enkele beweging te beperken

 
jij
ligt uitgestrekt
op een bed vol doeken en kussens
en het warme licht werpt
de verleidelijkste schaduwen
op je lichaam
naakt en onbeweeglijk
je hebt je ogen gesloten
terwijl ik je schilder
het lijkt bijna alsof je slaapt
behalve dan de lichte glimlach om je lippen
die verraad dat je wakker bent
en bewust

 
je bent je bewust van mijn ogen
die rusten en zoeken
naar jouw
de elegante lijn van je hals
dat hemels plekje waar je heup zo mooi overvloeit in
dat zachte buikje
telkens opnieuw laat ik mijn ogen erover glijden
terwijl ik me concentreer
met een strenge blik steeds opnieuw elke lijn elke nuance
probeer vast te leggen
je voelt mijn blik op je rusten
als een streling over je lichaam gaan
over de perfecte vorm van je borstjes
over je handen, elegant en rustig

 
plots open je je ogen
je kijkt me aan en ik weet genoeg
ik weet wat je denkt
voel je verlangen
glimlach
en ga geconcentreerd verder
maar je ogen laten me niet los nu
sluiten zich niet meer
en het lichaam dat daarnet nog roerloos rustte
vertoont een bijna merkbare siddering
die alleen een kunstenaar zou hebben gezien
je kijkt me aan
even smekend als dwingend

 
ik kijk je recht in je ogen
zeg geen woord
kijk je heel diep aan
misschien wel minutenlang
terwijl mijn hand het penseel roerloos laat
tot ik het neerleg
en heel langzaam naar je toekom
en doe wat die ogen me vragen
één voor één maak ik de knopjes van mijn schildershemd los
terwijl we elkaar recht aankijken
en als ik het langs mijn schouders naar beneden laat glijden
strek je een hand uit naar mij
glimlacht lief en verleidelijk
en trekt me naar je toe
ik sluit mijn ogen
en ga met jouw hand zachtjes om de mijne
over je lichaam
over de lijnen die ik kan zien nu met mijn ogen dicht
je zucht
ik zucht
van zoveel verlangen

 
(( censuur ))
 
ik kus je, je kust me
proeven elkaar
uren later liggen we daar nog steeds
dronken van genot
uitgeput, voldaan, warm
dicht tegen elkaar aan
het enige wat we af en toe nog zeggen
is hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
je hebt je ogen dicht
het lijkt wel of je slaapt

 
ik doe mijn hemd weer aan
stap uit het bed
wandel door mijn atelier
op blote voeten
neem mijn penseel
ik schilder je
het lijkt wel of je slaapt
naakt onbeweeglijk uitgestrekt
het kaarslicht werpt hemelse schaduwen op je hemelse lijf
maar de glimlach om je mondhoek
verraad je
je bent wakker en bewust

 
(met dank aan Wendy)

18:19 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Superwoman

Wat me het meest opvalt aan Lisbeth is haar vermogen om alles te relativeren en haar vergevingsgezindheid. Ze doet het voorval van eergisteren af als voorbij en voor haar onbelangrijk. Eerlijk gezegd begrijp ik dit niet zo goed. Weet je, ik heb haar bont en blauw gemept. Ben veel te ver gegaan en toch zijn er geen consequenties aan verbonden. Schatje vind dat ik door mijn eigen schuldgevoel al genoeg gestraft ben.  Nou moe. Bovendien vindt ze dat ze zelf ook wel schuld hieraan heeft, maar dat de reaktie daarop "wat" overdreven was.
 
Mijn leven is - vrees ik - nog een beetje teveel zwart/wit. Ofwel heel euforisch en happy, ofwel depri en klote. Een tussenweg lijkt niet te bestaan. Goed, schatje kijkt nog altijd met fonkelende oogjes naar mij, maar elke keer ik naar haar kijk, heb ik zo'n shit gevoel. Hoe heb ik zo'n schitterend vrouwtje ooit kunnen slaan? Schatje is zo super lief en geweldig, en toch doe ik haar dit aan.
 
Gisteren ook. Toen ik thuiskwam, had ze een heel feestmaal klaar. Op de bank komt ze lekker dicht tegen me aan gekropen en begint ze me liefdevol te aaien en te knuffelen. In bed nestelt ze zich in mijn armen en fluistert ze dat ze niet meer zonder me kan. Zucht, ze is zo'n super fantastisch vrouwtje, dat besef ik nu meer dan ooit, en ze is van mij van mij van mij!!!!! Onbegrijpelijk, maar overheerlijk!!! Ik ben verliefd, elke dag meer en meer.

14:23 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

11-08-04

Confusion

I cannot find a way to describe it
It's there inside; all I do is hide
I wish that it would just go away


All the pain I thought I knew
All the thoughts lead back to you
Back to what was never said
Back and forth inside my head


I can't handle this confusion
I'm unable; come and take me away
I feel like I am all alone
All by myself I need to get around this


My words are cold, I don't want them to hurt you
If I show you, I don't think you'd understand
Cause no one understands


I'm going nowhere (on and on and)
I'm getting nowhere (on and on and on)
Take me away
I'm going nowhere (on and off and off and on)
(and off and on)
Take me away
Take me away
Break me away
Take me away

14:37 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Too far gone

Voor jullie zit een gebroken vrouw. Ik heb alles om gelukkig te worden en toch verknoei ik het telkens weer. Wat gisteren gebeurd is, valt niet goed te praten. Ik weet niet of ik nog op een normale manier Lisbeth onder ogen kan komen, ook al doet zij alsof er niks aan de hand is. Weet je, misschien vind ik dat wel het ergste...
 
Gisteren met veel twijfels naar huis gereden. Toen schatje voor me stond, ben ik beginnen flippen. Ze had haar haar rood gevervd en dat was er op dat moment net iets te veel aan. Ik wil me niet goed praten, maar als ik zeg dat ik een ander kleurtje wil of een tattoo of een nieuwe piercing, dan is het altijd njet... en nu dit.
 
Heb haar heel wat verwijten gemaakt, maar die ga ik hier niet herhalen. Toen ze begon te wenen, werd ik nog kwader. Uiteindelijk heeft ze heel wat moeten incasseren, zowel figuurlijk als letterlijk. Het eindigde toen ze ineengedoken in de slaapkamer zat.  Handen boven haar hoofd, klaar voor de volgende reeks slagen. Toen ik de angst in haar ogen zag, besefte ik pas waarmee ik bezig was.
 
Heb mijn verlovingsring afgedaan, op het nachtkastje gelegd en me huilend teruggetrokken in de keuken. Ik durfde Lisbeth niet meer aan te kijken. Na een tijdje kwam ze naast me zitten. "Gaat het", vroeg ze. Ik knikte "nee". "Hier, doe maar terug aan..." en ze gaf me mijn ring terug. Toen ik stotterend begon te praten, zei ze, "sttt, laat het maar effe rusten" en begon ze me teder te zoenen.
 
Weet je, ik begrijp die meid niet. Ik doe haar zoveel pijn en toch staat ze nog altijd klaar voor mij. Ze minimaliseert wat er gebeurt is en .... Ze is veel te goed voor deze wereld. Ik verdien haar niet... Ik voel me zo schuldig.

09:57 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

10-08-04

Gekwetst

Bel net naar huis om te melden dat ik ga vertrekken en guess what.: madam zit rustig op cafe met haar ex. Weet niet wat ik er van moet denken... Na wat er gebeurd was, had Lisbeth me beloofd dat ze haar niet meer ging zien. En nu dit... Weet je, ze heeft me diep gekwetst. Heb "ik haat je" geroepen en toen de telefoon neergegooid. Verdomme! Ik weet het niet meer. Zal er maar over zwijgen zeker en braafjes naar huis gaan?

16:15 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

I need a job !!!!

Der is hier een hele troep Indiers komen neerstrijken. Ze komen een maandje meelopen met de mensen hier. Uiteindelijke bedoeling : verhuis van al het werk naar India en iedereen hier die zijn ontslag gaat krijgen. Het lijkt onomkeerbaar en dat maakt me pissig. Vooral nu de kwartaalresultaten bekend zijn gemaakt : 4 miljard dollar winst op drie maanden tijd ofte 500 dollar per seconde. Blijkbaar niet genoeg, want er gaat fors bespaard moeten worden.  WAAROM ? Het gaat toch goed? Onbegrijpelijk. Ik weet 1 ding : het wordt tijd om uit te kijken naar een andere baan... Misschien ergens in ons belgenlandje ?

11:26 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

09-08-04

Waterworld

Gisteren ons ma nog eens lastig gaan vallen en de tuin op stelten gezet. Al kloeg ze wel dat we haar gazon aan het ruineren waren. In de ochtend een oud plastieken zwembadje van zolder gehald en gevuld met water. Bikini-tje aan en stoeien maar. Niets is er zo leuk als een heus watergevecht. Het begon met enkele waterpistooltjes, al spoedig werd het een emmer water en het eindigde met de tuinslang. Luid gillend achter elkaar aan aan het rennen... Toen plots nonkeltje voor me stond. Had net de tuinslang veroverd van schatje. Ik keek hem even aan. Hij had nog net de kans om "riskeer het niet of ik..." te zeggen. Flush !!!! en nat was ie. Heb toen wel moeten rennen voor mijn leven. Is ook zijn eigen schuld. Had me ooit beloofd dat ik samen met hem in zijn politiewagen door Genk zou mogen scheuren, maar dat is er nooit van gekomen.
 
's Avonds naar Antwerpen gereden voor Les Arts Sauts (in het kader van de zomer van antwerpen). Het is een groep trapezisten die begeleid door live-muziek door de lucht zoeven. De show werd opgevoerd in een bolvormige tent. Ook de metalen constructie binnenin oogde best indrukwekkend. Het leuke: we mochten allemaal achterover liggend plaast nemen, terwijl boven ons de artiesten als bavianen heen en weer slingerden. Lisbeth genoot er zichtbaar van. Ik had na tien minuten zo iets van: nu heb ik het wel gezien, kunnen we naar huis gaan? Misschien een beetje ondankbaar, maar veel geduld heb ik nog nooit gehad. Hou meer van afwisseling. Living on the fast lane.  Bovendien werden er heel wat fouten gemaakt. Jammer dat er een net onder de artiesten hing.... lol.
Link : http://www.arts-sauts.org/ .
 
Goed, vandaag weer aan het werk. Morgenavond weer richting Gent want woensdag en donderdag zit ik in Brussel. Vrijdag wil ik een dagje vrij om een verrassing voor Lisbeth voor te bereiden. Zaterdag is haar laatste werkdag en daar wil ik iets speciaals van maken. Meer kan ik je niet vertellen, want ze leest af en toe dit blogje. Vanaf volgende week heb ik haar helemaal voor mij alleen. Ze komt dan tot het begin van het schooljaar hier in Scheveningen bij me wonen (ze gaat haar laatste jaar verpleegkunde afmaken) . John en Susan zijn met vakantie, dus hebben we het appartement voor ons alleen... Hihi, volgend jaar een echt verpleegsterke in huis. Moet direct denken aan korte strakke witte pakjes. "Oh dokter wat doe je nu weer?" "Ik knoop je pakje open, lieve zuster." lol.
 
Veel tijd om naar de Matrix te kijken hebben we niet gehad. Hebben slechts 1 film gezien (de eerste). Vond het best een geweldige film. Kwam misschien wat traag op gang, maar wat een special effects !!! Enne... Carrie-Ann Moss is een lekker wijf. Hou wel van strakke lederen pakjes. Een braaf meisje is bij mij aan het verkeerde adres.
 
 
Ons huwelijk is zo goed als geregeld. Lisbeth heeft haar een witte jurk besteld, ik mij een zwarte. Ook de ringen zijn gekocht. We gaan alles spreiden over twee dagen. De eerste dag voor het stadhuis, de foto's  (zouden onze foto's naakt willen laten nemen, maar dan wel op een manier dat er niets te zien is. Alles bedekken met een bloemetje, handje, ... Je kent dat wel he) en 's avonds een etentje voor naaste familie. De dag erna komt er een informeel gedeelte. Over de juiste invulling zijn we het nog niet eens, maar we zouden willen afsluiten met een fuifje. Huwelijksreis komt er twee weken voor onze trouwdag, zodat we nog eventjes kunnen genieten van onze vrijgezellenstatus. Bestemming : Cancun (Mexico).
 

14:25 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

08-08-04

Still dreaming ?

Huh ? In de tuin ook al ?
 
Time to wake up I guess.... wat een droom.

09:22 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

What's happening here ?

Hee, wat staat er nu weer voor de garagepoort ?

09:20 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

07-08-04

Onweer

Vrijdag als een bange wezel naar huis gereden. Angstig mijn spiegels in het oog gehouden en telkens braafjes opzij gegaan. Elke keer ik een Mercedes zag aan komen scheuren, begon mijn hartje in overdrive te slaan... Vandaag er een goeie oplossing tegen gevonden : vanaf nu heb ik een ijzeren staaf in mijn wagen liggen. Eens zien wie er de sterkste is !!! Een mercedes staat beter met een aantal deuken he. Hehe.
 
Het onweer vanacht was zalig. Toen we wakker werden, elkaar besprongen als twee wilde beesten. Net niet in een weerwolf veranderd. Resultaat: mijn rug staat vol schrammen en schatje heeft een aantal blauwe plekken en tandafdrukken op haar arm. Het leukste was Lisbeth bovenop me. Zaalig, vooral omdat ze bij elke donderslag ineenkromp (ze is er enorm bang van)... Moeten jullie ook eens proberen !!!
 

16:25 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

06-08-04

Weekend - The matrix - Nick Cave

On a still sea full of manly rage,

where everything explodes in my face

I might be able to say :

I finally see things all your way

Hebben afgesproken om het dit weekend rustig aan te doen. Gewoon met zijn tweetjes zaaalig niksen. Heb de drie dvds van the Matrix gekocht en gaan er deze avond/nacht naar kijken. Samen met wat lekkere hapjes. Heb er nu al zin in (nog tot zes uur werken en dan vlieg ik naar huis).
 
Nooit vermoed dat ik ooit zo over mijn leventje zou denken. Weet je, vroeger was ik miss hyperactief zelve en holde ik van het een naar het ander. Had toen het gevoel dat ik alles snel snel moest meepikken voor het te laat was. Ook Lisbeth had in de begin maanden de indruk met een wervelwind samen te leven. Die storm is momenteel onder bedwang. Nog een paar maandjes en ik ben een echte bomma die niks anders doet dan koffie drinken met gebak.
 
Weet je, was dat van vanochtend een jaartje eerder gebeurd, dan had ik die vent letterlijk van de baan gereden. Crash boom bang. En dan maakte het me niet uit of mijn wagentje tot schroot was herleid. Brrr, moet er niet aan denken.
 
Leuker nieuws: net tickets besteld voor het concert van Nick Cave in Vorst (24 Nov 04)... Jullie zijn gewaarschuwd !!!
 
Prettig weekend !
Leen
 


17:22 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

We leven nog ...

Still alive and kicking, maar het heeft niet veel gescheeld of ik lag bont en blauw met mijn hoofd omlaag in een greppel. Vanochtend vanuit Scheveningen rustig op weg naar het werk, toen er plots een hollandse bullebak in een Mercedes achter me kwam opdagen. Hij begon ongeduldig met zijn lichten te knipperen, terwijl ie toch duidelijk zag dat ik zelf iemand aan het inhalen was. Effe mijn remmen aangeraakt om de lampjes achteraan te laten branden en toen ontplofte ie. Schoot langs de busstrook een hele rij auto's voorbij en ging toen naast me hangen. Je kent dat wel, hevig zwaaiend met zijn vuist. Ben niet op zijn provocaties ingegaan. Had zo iets van Leen hou je rustig want anders loopt het fout af. Toen probeerde hij me in de kant te drummen en me klem te rijden. Ben kunnen ontsnappen en zat daardoor weer voor hem.  Goed, die vent bleef me maar achtervolgen en de meest idiote acties ondernemen om me voorbij te gaan. Kon hem met moeite achter me houden. Ben toen de autostrade opgeschoten en plankgas gegeven. Zo'n 200 per uur gereden op een stuk waar je maar 90 moogt. Gelukkig reed er op een gegeven moment politie voor me. Luid beginnen toeteren en zo van die &%*& afgeraakt.... Jeeeesus... PV laten opmaken, maar door al die troep al een hele ochtend uit mijn doen. Net nu ik de maandrapportages moet binnenleveren. zucht.

12:34 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

05-08-04

Zomerkleedje

Wat gaat er het eerst stuk : mijn radiootje of mijn oortjes. Na het experiment vanochtend weet ik heel zeker: mijn oortjes. En dat is allemaal Lisbeth haar schuld! neh! Ze had me gisteren een zelf gemaakt cdtje cadeau gedaan met al mijn favoriete nummers van vroeger (lijstje staat hieronder) en dat heeft ze heel goed gedaan. Tijdens Rage against the machine (Killing in the name) mijn autoradiootje op maximum gezet en lekker zitten meebrullen. Het resultaat: ik ben half doof. Het voelt aan alsof je met je hoofd onder water zit.
 
Verder gebeuren er in mijn buurt vandaag opmerkelijk veel ongelukjes. Vanochtend iemand die struikelde over de stoeprand en zonet een collega die met koffie bijna de plantenbak indook. De sukkels. Het zal wel met mijn zomerkleedje te maken hebben. Had deze ochtend een kort zwart jurkje aangetrokken en me nogal fel laten schminken door Lisbeth (zachtrode lippen en felblauwe oogmake-up). Verder nog een paar sandaaltjes van schatje meegepikt. Moet nog wel leren om fatsoenlijk achter mijn bureau te gaan zitten. Heb de neiging om in mijn stoel te hangen, mijn benen open en uitgestrekt onder tafel, maar dat is nu niet echt een fatsoenlijk zicht. Misschien had ik ook beter een bh aangetrokken, want ik voel me nogal naakt...
 
Gisterenavond weer uit eten geweest. Ja we worden lui de laatste tijd. Mosseltjes op een terrasje. Lisbeth ferm gekloot. Ze vroeg of het ok was om een flesje witte wijn te bestellen. Ikke ja knikken en toen ze de fles kwamen brengen, heb ik voor mezelf  een biertje gevraagd. Schatje keek me met grote ogen aan, maar ze had niet gevraagd of ik meedronk he. hihi. Heb haar uiteindelijk wel geholpen hoor... maar uiteindelijk allebei vrij dronken terug naar huis gegaan...
 
Inhoud van mijn cdtje :
1 ) NIRVANA  -  Smells like teen spirit  
2 ) PEARL JAM - Alive
3 ) METALLICA - Seek and destroy
4 ) AC/DC - Thunderstruck
5 ) IRON MAIDEN - Number of the beast
6 ) GREEN DAY - Basket case
7 ) THE OFFSPRING - Self esteem
8 ) NICK CAVE - Do you love me ?
9 ) QUEENS OF THE STONE AGE - No one knows
10 ) THE WHITE STRIPES - 7 nation army
11 ) MAGNAPOP - Lay it down
12 ) GARBAGE - Stupid girl
13 ) THE DATSUNS - Motherfucker from hell
14 ) BODY COUNT - Cop killer
15 ) LIMP BIZKIT - Rolling
16 ) LENNY KRAVITZ - Fields of joy
17 ) METALLICA - Enter sandman
18) RAGE AGAINST THE MACHINE - Killing in the name
19 ) NEIL YOUNG - Over and over again
20 ) THE DOORS - The end
 
Ter verduidelijking :
5 ) Iron maiden - Number of the beast : schatje heeft goed naar mijn verhaaltjes geluisterd. The beast was een van mijn bijnamen op school. Ik was nogal wild toen.
8 ) Nick Cave - Do you love me : zal wel een verwijzing zijn naar onze toekomstige openingsdans op into my arms. We hebben afgesproken dat we dit nummer niet meer gaan draaien tot dan... vandaar dit alternatief waarschijnlijk.
10 ) The white stripes - 7 nation army : Dit nummer heeft een speciale betekenis voor ons. Toen ik Lisbeth voor het eerst zag, speelde dit nummer op de radio. Een paar seconden later volgde de eerste kus en de rest is geschiedenis.
12 ) Garbage - Stupid girl : Muzikaal ongetwijfeld het zwakste nummer op de cd. Vroeger echter grote fan van Shirley Manson, maar dat was meer vanwege haar uiterlijk. Heb toen een fotoalbum van haar samengesteld en toen lekker verliefd geworden.
15 ) Limp Bizkit - Rolling : Ik denk dat Limp Bizkit een van mijn eerste concerten is tesamen met Lisbeth.
19 ) Neil Young : Mijn inspiratiebron.
20 ) The doors - The end : Lisbeth haar favoriete groep. Ze kan het blijkbaar niet laten. Misschien ook een verwijzing naar mijn moeilijke periode ? Had dit als afscheidsnummer gekozen... maar gelukkig kwam schatje net op tijd om me op andere gedachten te brengen...

15:32 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

04-08-04

Don't have to take off all your clothes

Genieten van elkaars aanwezigheid, zwijgend in elkaars armen liggen met boven je een stralende sterrenhemel, elkaar lieve woordjes toefluisteren, gezellig tafelen en elkaar je diepste geheimen vertellen. Je verliezen in de fonkelblauwe oogjes van je schatje, knuffelen, strelen... een korte samenvatting van de voorbije daagjes.
 
Maandag ochtend in Zaventem opgehaald geweest door ma. Samen naar Genk gereden en me daar in een stoel genesteld, slurpend van een mok koffie. Bobo (woeffie) wat vertroeteld, een beetje gaan wandelen met het beestje en daarna de tuin wat op orde gebracht. Uiteindelijk me doodmoe op een handdoekje neergenesteld en vrijwel direct in slaap gevallen. Gevolg : een knalrode pijnlijke rug.
 
's Avonds wakker gekust door de prinses op het witte paard... : schatje. Saampjes nog tot dinsdagavond in Genk gebleven. Heel wat gepraat. Ik denk dat dat een van de reden is waarom het zo goed gaat tussen ons: we hebben geen geheimen voor elkaar en vertellen onze diepste gevoelens. Niet veel gedaan: gewoon lekker lui in de tuin gelegen.
 
Gisteren naar Antwerpen afgezakt en bij Rene & Renee gaan eten. Lekker eten voor een billijke prijs en nog belangrijker : we konden op het terrasje zitten. Nog tot laat in de avond wijn zitten drinken en toen was het sprookje weer voorbij. Gelukkig zie ik binnen een paar uurtjes schatje weer. Weet je, hoe meer je in elkaars buurt bent, des te moeilijker ik het vind om elkaar los te laten... gek he.
 
 

With the stars and moon above
Take me in your arms let love
Rule us in our hearts and in our minds
Just come here baby tell me what you feel
What you feel
Oh you and I can't wait for that too long
Oh, come on and love me


Lay your body next to mine
You don't have to take off all your clothes ooh
But if the only thing you take off is your mind
You and I goin' have a real good time
Oh you and I can't wait for that too long
Oh come on and love me
Come on and love me


Ooh ho what you feel yeah yeah
Ooh ho what's real
What'cha feel
What'cha fell now

14:45 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Houston - Jihaaaaaa

Effe een snelle update. Zit momenteel in ons tuintje te tokkelen. Een paar oude cdtjes van onder het stof gehaald (Garbage, Magna Pop en Nirvana), drankje bij de hand... Maw, wou het vandaag rustig aandoen, gewoon thuis mijn maandelijkse service reviews afwerken.
 
Goed, de laatste twee dagen in Houston (vrijdag en zaterdag) waren best gezellig. Op vrijdag een bezoekje gebracht aan het Nasa Space Center. Best leuk, al voelde ik me nogal silly tijdens de rondrit met het treintje. Mijn eerste gedachten waren toen: "What the hell am I doing here?" (spreek het uit terwijl je je neus dichtknijpt) , zo tussen die echte vette Amerikanen die alles fabulous, interesting, spectacular en nog meer van dat vonden. Wat we te zien kregen: de oude controleruimte, een paar space vehicles en een hele boel afgedankte raketten.
Die avond nog wat gaan shoppen en een cowboyhoed, boots en wat reisboeken gekocht.
 
Zaterdag was dus vrije dag. Ben met Joni, een collega, meegegaan. Die had me uitgenodigd om een bezoekje te brengen aan haar familie op het platteland. Een heel eind rijden tussen uitgestrekte katoen en graanvelden. Gezellige mensen, net als de meeste amerikanen. Spectaculair was het veedrijven in de vooravond. Een enorme kudde die tegen een vrij hoge snelheid over de velden raast, het gedaver van de hoeven, de enorme stofwolk ... indrukwekkend !

11:53 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |