16-09-04

Pukkelpop dag 3 : Zaterdag

Deze had ik nog liggen, voor alle volledigheid toegevoegd na enige vorm van censuur (negatieve punten er uit gehaald)...
 
Om eerlijk te zijn, was het laatste dagje pukkelpop er te veel aan: ruzie 's ochtends, vermoeidheid en enorme rugpijn. Vandaar dat we maar voor het hoofdpodium bleven zitten. We waren net op tijd voor Franz Ferdinand. Een optreden waar ik na de positieve commentaren na Werchter naar had uitgekeken. Jammer genoeg konden ze niet bevestigen. Buiten hun hits, was het een redelijk saai concert. Me enorm geergerd aan de dronken giechelende bakvisjes voor ons. Ben ik ook zo ooit geweest? Ik kan het me niet herinneren. Als je perse dronken wilt worden, ga dan niet vooraan staan tijdens een optreden he.
(Onze beoordeling : 7/10)
 
Soulwax was schitterend. Twee broekventjes op een podium, maar wat een sound!!! Ook al ben ik geen echte fan, het was geweldig: een afwisseling van hits en minder bekende nummers. Mooi! (Wat er gebeurde met de asshole die me perse opzij moest duwen, vertel ik maar beter niet...)  (Onze beoordeling : 9/10)
 
50 Cent was nog geen 50 cent waard. Saai en eentonig van begin tot eind. Wat een bende egotrippers! Niggers with attitude, heet dat geloof ik. "Put your hands up. In the front, in the back. The left and right. Put 'em up put'em up." Zo, nu ken je meteen 60 procent van hun songteksten. Verder eindigde elk nummer met een geweerschot, waarna iedereen op het podium "Oooow" riep. Enorm gelachen met iemand die tijdens het concert een bordje omhoog hield met "WC - 50 cent". Verder me bezig gehouden met de kinderen van enkele backstage-ers. VIP publiek die hun jong volkje zomaar vlak voor onze neus kwam droppen. Heb af en toe maar eentje omhooggestoken zodat die ook wat konden zien en verder hen wat gebaren geleerd. Schatje keek ernaar en zag dat het goed was. lol.
Heel wat bekend volk op de weide, oa ex-tennisser Filip de Wulf en ons aller Deborah Ostrega. Zag er eerlijk gezegd niet zo goed uit. Redelijk wat pukkeltjes op haar lieve gezichtje, maar die worden op tv weggewerkt he.
(Onze beoordeling: 1/10)
 
Tijd voor top of the bill : the White stripes. Jack White voerde een eenmansperformance op en werd daarbij bijgestaan door kleine zus Meg. Haar het hele optreden aangestaard. Wat een lekker ding! De manier waarop ze achter haar drums zat. Af en toe er eens hevig op meppend, waardoor haar borsten op en neer wipten. En steeds weer met haar hand door haar haar. Heel sensueel... Goed, op muzikaal vlak, lieten de White Stripes ons onbevredigd achter. Een optreden van een uur, was voor ons veel te kort. Het concert begon met een heleboel hits (een prachtig gecoverde "Jolene"), maar ging al snel over in een opeenvolging van onbekende nummers. Toch enorm genoten! Afsluiter en enige bisnummer was "Seven nation army". Meteen ook het einde van een schitterend Pukkelpop-jaar !!!!!!
(Onze beoordeling: 10/10)

10:05 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

zo af en toe leven hier is leuk... hopelijk heb je nog wat liggen voor ons later

Gepost door: g*lover | 16-09-04

inderdaad Af en toe een berichtje zou leuk zijn. Nu ik weer een update van je lees, besef ik pas: we missen je!!!! Kom terug!

Gepost door: Paul | 16-09-04

@Paul Ik had het niet beter kunnen verwoorden. Leen, meid, we want you back!

Gepost door: Els | 16-09-04

... De bitch is back. Jammer.

Gepost door: Geert | 16-09-04

Hey! Welkom terug meid!

To Geert: Fuck off!

Gepost door: Myst | 16-09-04

over puisten en andere verhalen Dag Leen,
Ik was enkel vrijdag op pukkelpop... Tja en puistjes... die zijn heel normaal, ik ben maar een mens, een vrouw die serieus wat hormonale watertjes heeft doorzwommen soit... maar dat betekent niet dat een "gepuist mens" er slechter uitziet hè! :-)
Greetzzz,
Deborah

Gepost door: Deborah | 21-09-04

puisten ja, die zit

Gepost door: ikke | 24-09-04

Jonge jij bnt gwn zo rock meisje en beetje logisch dat ie nie zow goed klinkt als op zijn cd's n videos probeer jij maar eens zolang te rappen is kijken hoe eentonig jij dan bent!

Gepost door: G-unit | 11-05-07

De commentaren zijn gesloten.