20-09-04

Vrijdag 20 september 2002 - 2 jaar geleden.

Vrijdag 20 september 2002 - 2 jaar geleden. (dagboek)
 
Vandaag afgesproken om met een paar vriendinnen iets te gaan drinken in Hasselt. Heel zenuwachtig er naar toe gegaan. Dit is het moment. Dat heb ik me voorgenomen. Twee maanden zwanger... Het is nu of nooit. Ik moet het aan Karen vertellen. Ik kan het niet blijven verzwijgen. Misschien gaat ze wel met me mee voor een abortus. Brrr...
 
Vrijdagavond. Ik sta stilletjes in een hoekje weg te kwijnen. Ik kan er niet over beginnen. Voor een keertje eens nuchter gebleven. Mijn vriendinnen vinden het best. Vandaag bezorg ik hen geen last. Denken ze. Om elf uur heb ik er genoeg van.  Ik ga naar huis. Karen kijkt me bezorgd aan. "Het gaat niet he" , vraagt ze bezorgd. Ik knik nee. "Zal ik met je mee gaan?" "Nee." Ik hol naar buiten zodat ze mijn traantjes niet zien. Wat voel ik me slecht. Wat moet ik nu? Ik weet het niet meer. Ik ben verloren.
 
Op de Genkersteenweg naar huis het gaspedaal volledig ingedrukt. Eigenlijk er niet echt over nagedacht, maar gewoon het stuur omgegooid. Recht op die rij bomen af. Crash boom bang...
 
Ik glij weg. Ik zie pa die zijn hand naar me uitsteekt. "Kom maar bij me, mijn kleine meid." lijkt ie te zeggen.
 
Ik open mijn ogen. Mijn autootje staat midden op de weg. Daarrond een heleboel mensen. Ze schreeuwen tegen me, maar ik versta ze niet. In de verte sirenes: ziekenwagen, brandweer en politie.
 
Het duurt een hele tijd voor ze me uit mijn auto krijgen. Waarom al die moeite? Laat me toch! Een helse pijn in mijn buik en benen. Het lijkt wel of ze me met een kettingzaag aan het bewerken zijn. Goed, snel de ziekenwagen in en dan in volle vaart weg. Veel paniek. Een verpleger schreeuwt tegen de ambulancier dat ie moet voortmaken, omdat het anders te laat zou zijn. We verliezen haar, hoor ik roepen. Ik verlies het bewustzijn...

17:34 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

ja.... Dit was twee jaar geleden.....en ondertussen is er zoveel negatiefs maar de laatste maanden vooral positiefs gebeurd.
Van ons allen vooral een dikke proficiat en laat jullie scheepje de woeste baren trotseren.... er zijn 2 klasse-schippers aan boord die alles wel weer naar rustiger wateren zullen leiden.

Gepost door: Luc van het moerhofke | 20-09-04

... .. silence
.. tears
.. for you my dear friend
.. tears for all your tears
.. be happy now look somtimes back
.. but the most of the time forward
.. en see what you have done
.. how great things are going now
.. be happy with your love my dear

much huggs and kissis
xxx Me

Gepost door: merel | 20-09-04

herinnering Een bittere herinnering, maar ik hoop voor jou dat je deze kan beleven met een vredig gevoel van aanvaarding !

Gepost door: alternatiefje | 21-09-04

into remembrance ik hoop dat deze publicatie een teken van verwerking is.
hou je taai hé!
jou krijgen ze er zo rap niet onder toch?
fight!
cms

Gepost door: cms | 22-09-04

... Je boekt goed vooruitgang. Doordat je dit nu op je blogje kan zetten, betekent dat je dit goed aan het verwerken bent en klaar bent om er een punt achter te zetten. Voorbij is voorbij, daar verander je niks meer aan, maar je toekomst kan je wel veranderen en aanpassen, want die is nog niet gebeurd.

Dikke knuf,
Myst

Gepost door: Myst | 22-09-04

De commentaren zijn gesloten.