25-10-04

Leentje does London

Londen... Met veel plezier denk ik terug aan de voorbije dagen. Weet je, die Britse nuchterheid, schitterend gewoon. Het is een prachtige stad om in rond te lopen en om eerlijk te zijn: veel dichterbij dan ik vermoedde. Vanuit Lille 2 uurtjes met de Eurostar.
 
Goed, donderdag en vrijdag waren werkdagen. Hiernaast vind je een fotootje van ons kantoor, prachtig gelegen aan de oever van de Thames, vlak naast Waterloo station. De inkomhal is gigantisch. In een hoekje prijkt een heuse Ferrari formule 1 wagen. Jammer dat ik er niet in mocht gaan zitten. Mijn tijdelijk kantoortje had uitzicht over het reuzerad dat er sinds de eeuwwisseling staat en aan de overkant van de rivier: Big Ben. WOW gewoon. Het kantoor heeft bovendien alle mogelijke luxe: eigen restaurant, een bowlingzaal, cinemazaal, zwembad, fitness,... you name it, they have it.
 
Weet je, het heeft me allemaal aan het twijfelen gebracht. Er zijn een aantal opportuniteiten qua werk daar. Voor mij zou het neerkomen op drie jaar werkzekerheid en een iets hoger uurloon. Bovendien betreft het projectwerk ipv support. Nog eens goed over nadenken, al denk ik dat John me niet zal laten vertrekken...

17:13 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.