26-10-04

London, een impressie

Ons weekendje Londen was een topper. Kan moeilijk anders als je allerliefste schatje in je buurt is. Weet je, als ik in haar ogen kijk, smelt ik nog altijd. Het liefste van al wil ik haar vastpakken en nooit meer loslaten. Gek, want vorig jaar zat ik heel luid te verkondigen dat ik me nooit meer aan iemand zou binden...
 
We hebben een hele boel rond gelopen. Amai, ik voel mijn voeten niet meer. Twee dagen is veel te kort om deze schitterende stad te verkennen, maar ik ben er zeker van dat er nog wel andere tripjes zullen volgen... Deze twee dagen gingen vooral om het opsnuiven van de sfeer. Gezellig met zijn tweetjes rondkuieren, arm in arm. Zo zijn we langs Big Ben, het paleis, de Tower Bridge, Oxford street, Picadilly Circus,  Covent Garden, St-Pauls, ... gelopen. Veel tijd om te winkelen hadden we niet, schatje wou liever het British museum bezoeken. Schatje is nogal een kunst-fanaat. Geef haar een boek over cultuur en ze is een paar uurtjes zoet. Best wel schattig.
 
Weet je, toen ik het British museum zag, dacht ik wow! Die Engelsen hebben heel wat gestolen van hun kolonies. Gelukkig maar? Vooral de Egyptische collectie en  in het biezonder de mummies vond ik fantastisch. Zo die zwartgeblakerde lichamen, krampachtig als in een schreeuw... best wil grillig.  Leuk was ook Covent Garden en de vele cafeetjes en winkeltjes in de buurt. En nog leuker was schatje. Gewoon in haar buurt zijn, met haar praten, hand in hand lopen, knuffelen... meer hoeft dat niet te zijn voor mij. Weet je, ik ben hopeloos verliefd, elke dag een beetje meer.
 
( een gedetailleerde omschrijving van alles moet schatje maar geven, zelf niet echt veel tijd hiervoor. Ben momenteel bezig met de voorbereidingen voor de winter time change dit weekend )

16:00 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.