31-10-04

Wintertijd

Jawadde, wat een werkweek. Ben goed op weg naar de 80 uren en ik ben nog altijd a h werk, non-stop sinds gisteren namiddag. Die %$#@ wintertijd ook he.
 
Ondanks al dit werk, toch een goed gevoel overgehouden aan de voorbije dagen. Weet je, de weinige momenten samen met mijn schatje waren fantastisch : dinsdagavond eventjes heen en weer gereden om haar een dikke knuffel te geven en dan vrijdag een dagje vrij. Zijn toen naar Warner Bros Duitsland gereden: Halloween!!! Ik moet zeggen, het was weer fantastisch. Denk dat Lisbeth het iets minder vond. Zelden iemand zo horen krijsen (toen Hannibal plots op haar schouder tikte) en toen er plots iemand met een kettingzaag voor haar stond, wou ze heel hard wegrennen. Ze heeft me toen krampachtig vastgegrepen en wou pas lossen, toen alle gevaar geweken was. Ik denk dat ze er een trauma aan overgehouden heeft. hihi.
 
Dit weekend zit ze samen met mij in Den Haag, maar jammer genoeg hebben we nog geen tijd gehad voor elkaar. Gelukkig is schatje iemand die zich perfect alleen kan amuseren.
 
Allez, ik ga nog wat verderwerken.
xxx
Leen

14:50 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.