31-10-04

Wintertijd

Jawadde, wat een werkweek. Ben goed op weg naar de 80 uren en ik ben nog altijd a h werk, non-stop sinds gisteren namiddag. Die %$#@ wintertijd ook he.
 
Ondanks al dit werk, toch een goed gevoel overgehouden aan de voorbije dagen. Weet je, de weinige momenten samen met mijn schatje waren fantastisch : dinsdagavond eventjes heen en weer gereden om haar een dikke knuffel te geven en dan vrijdag een dagje vrij. Zijn toen naar Warner Bros Duitsland gereden: Halloween!!! Ik moet zeggen, het was weer fantastisch. Denk dat Lisbeth het iets minder vond. Zelden iemand zo horen krijsen (toen Hannibal plots op haar schouder tikte) en toen er plots iemand met een kettingzaag voor haar stond, wou ze heel hard wegrennen. Ze heeft me toen krampachtig vastgegrepen en wou pas lossen, toen alle gevaar geweken was. Ik denk dat ze er een trauma aan overgehouden heeft. hihi.
 
Dit weekend zit ze samen met mij in Den Haag, maar jammer genoeg hebben we nog geen tijd gehad voor elkaar. Gelukkig is schatje iemand die zich perfect alleen kan amuseren.
 
Allez, ik ga nog wat verderwerken.
xxx
Leen

14:50 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

26-10-04

London, een impressie

Ons weekendje Londen was een topper. Kan moeilijk anders als je allerliefste schatje in je buurt is. Weet je, als ik in haar ogen kijk, smelt ik nog altijd. Het liefste van al wil ik haar vastpakken en nooit meer loslaten. Gek, want vorig jaar zat ik heel luid te verkondigen dat ik me nooit meer aan iemand zou binden...
 
We hebben een hele boel rond gelopen. Amai, ik voel mijn voeten niet meer. Twee dagen is veel te kort om deze schitterende stad te verkennen, maar ik ben er zeker van dat er nog wel andere tripjes zullen volgen... Deze twee dagen gingen vooral om het opsnuiven van de sfeer. Gezellig met zijn tweetjes rondkuieren, arm in arm. Zo zijn we langs Big Ben, het paleis, de Tower Bridge, Oxford street, Picadilly Circus,  Covent Garden, St-Pauls, ... gelopen. Veel tijd om te winkelen hadden we niet, schatje wou liever het British museum bezoeken. Schatje is nogal een kunst-fanaat. Geef haar een boek over cultuur en ze is een paar uurtjes zoet. Best wel schattig.
 
Weet je, toen ik het British museum zag, dacht ik wow! Die Engelsen hebben heel wat gestolen van hun kolonies. Gelukkig maar? Vooral de Egyptische collectie en  in het biezonder de mummies vond ik fantastisch. Zo die zwartgeblakerde lichamen, krampachtig als in een schreeuw... best wil grillig.  Leuk was ook Covent Garden en de vele cafeetjes en winkeltjes in de buurt. En nog leuker was schatje. Gewoon in haar buurt zijn, met haar praten, hand in hand lopen, knuffelen... meer hoeft dat niet te zijn voor mij. Weet je, ik ben hopeloos verliefd, elke dag een beetje meer.
 
( een gedetailleerde omschrijving van alles moet schatje maar geven, zelf niet echt veel tijd hiervoor. Ben momenteel bezig met de voorbereidingen voor de winter time change dit weekend )

16:00 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

25-10-04

Leentje does London

Londen... Met veel plezier denk ik terug aan de voorbije dagen. Weet je, die Britse nuchterheid, schitterend gewoon. Het is een prachtige stad om in rond te lopen en om eerlijk te zijn: veel dichterbij dan ik vermoedde. Vanuit Lille 2 uurtjes met de Eurostar.
 
Goed, donderdag en vrijdag waren werkdagen. Hiernaast vind je een fotootje van ons kantoor, prachtig gelegen aan de oever van de Thames, vlak naast Waterloo station. De inkomhal is gigantisch. In een hoekje prijkt een heuse Ferrari formule 1 wagen. Jammer dat ik er niet in mocht gaan zitten. Mijn tijdelijk kantoortje had uitzicht over het reuzerad dat er sinds de eeuwwisseling staat en aan de overkant van de rivier: Big Ben. WOW gewoon. Het kantoor heeft bovendien alle mogelijke luxe: eigen restaurant, een bowlingzaal, cinemazaal, zwembad, fitness,... you name it, they have it.
 
Weet je, het heeft me allemaal aan het twijfelen gebracht. Er zijn een aantal opportuniteiten qua werk daar. Voor mij zou het neerkomen op drie jaar werkzekerheid en een iets hoger uurloon. Bovendien betreft het projectwerk ipv support. Nog eens goed over nadenken, al denk ik dat John me niet zal laten vertrekken...

17:13 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Boodschap van algemeen nut

Effe een korte regeringsmededeling :
Ik en alleen ik bepaal wat er op dit blogje verschijnt. Vrij duidelijk, niet? De laatste dagen een aantal leuke anonieme reakties te lezen gekregen. Vrij leuk en zielig, alleen nogal moeilijk om daarop te antwoorden. En aangezien ik ook wat fun wil beleven... heb ik de spelregels aangepast. Wil je reageren op een bericht, dan zal dit via email moeten gebeuren. Heel wat persoonlijker en bovendien beloof ik dat de onnozelste en/of leukste mailtjes met naam en toenaam op mijn site-je zullen verschijnen...  Let the party begin !!!!
 
Voor de duidelijkheid: de middelvinger van Shirley Manson hieronder is bedoeld voor alle losers die het blogwereldje komen vervuilen. Blijkbaar zijn ze jaloers op een succesvolle en bloedmooie vrouw met brains. Gek, ze zouden beter hun negatieve gevoelens besteden aan zichzelf. Het wordt tijd dat ze eens naar zichzelf gaan kijken en eindelijk iets leuks van hun eigen leventje gaan maken. Blijkbaar is het moeilijker om hun eigen vrouwtje (als ze die al hebben) een knuffeltje te geven dan een ander proberen onder uit te halen. Mochten jullie het nog niet beseffen: het lukt jullie nooit !

09:50 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

22-10-04

1278898880


11:07 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |