08-11-04

Sadness

Zit weer achter mijn bureautje. Een beetje naar buiten aan het staren. Aan het nadenken over de voorbije dagen en het onrecht dat ik Lisbeth heb aangedaan. Weet je, zat mezelf continue op te jutten. Daardoor had ik echt de indruk dat mijn leventje heel saai ging worden: braaf huisvrouwtje aan de haard en ikke dan continue werken om een baby te onderhouden die ik per week misschien een paar uurtjes zou zien. Denk dat mijn probleem is, dat ik eigenlijk nog nooit toekomstplannen heb gemaakt en nu alles weer goed is gekomen, ik dat wel doe... snap je?
 
Ben de voorbije dagen heel vervelend geweest voor Lisbeth. Heb haar constant verwijten gemaakt en haar zitten opjutten. Gewoon om haar uit haar tent te lokken. In het begin zat ze me zwijgend met droevige oogjes aan te kijken, maar vrijdag vond ze het genoeg geweest en ging ze in de tegenaanval. Eindelijk. Daardoor ben ik beginnen inzien dat ik verkeerd bezig was.
 
Het werd een soort staking. Zo van: "Kook jij vandaag maar, ik ben je slaafje niet." Ik ontplofte toen, vooral omdat ik druk aan het werk was, terwijl zij rustig een boekje aan het lezen was. Uiteindelijk heb ik een hele dag niet gegeten, omdat ik het vertikte toe te geven dat ik fout zat. Zelf had ze voor zichzelf frietjes gehaald en heeft ze die vlak voor mijn neus zitten opeten. Schitterend gewoon.
 
Uiteindelijk het 's avonds weer goedgemaakt door haar lieve woordjes in haar oor te fluisteren en omdat ik behoefte had in een beetje gestoei. (volgens Lisbeth ben ik verslaafd, maar hoe zou je zelf zijn als er zo'n lekker ding in huis rondloopt)
 
De rest van het weekend was zalig, maar dat vertel ik jullie morgen wel.
 
Oh ja, net wat gepraat over expeditie Robinson. Het belooft een schitterende aflevering te worden. Zal maar niet vertellen wie er uit ligt zeker? (want dan krijg ik vermoedelijk een hele boel shit over me heen)
 
xxx
Leen
 

16:55 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.