18-11-04

We used to party

Druk druk druk... Mijn voorbije week in drie woorden samengevat. Weet je, heb constant het gevoel dat ik in overdrive aan het gaan ben. Denk niet dat ik het zo nog lang ga volhouden... Zorgen voor later, der staan belangrijkere dingen te gebeuren : schatje haar verjaardag morgen.
 
Lisbeth heeft in al haar enthousiasme iets te veel mensen uitgenodigd voor haar feestje zaterdag: een dertigtal. Gelukkig de ideale oplossing gevonden en als alles goed verloopt, dan belooft het iets uniek te worden. We waren op het idee gekomen na het lezen van een artikel over LAN-parties. Het concept: verdeel iedereen in kleine groepjes, steek ze in een aparte ruimte en feesten maar... van zaterdagavond tot zondagmiddag (is toch de bedoeling).
 
We gaan ons huisje verdelen in een vijftal ruimtes:
1 ) Een centrale relax-kamer:  plaats waar alle hapjes en drankjes staan en waar je rustig een babbeltje kunt doen. Gaan er ook een voetbaltafel neerpoten...
2 ) Game-ruimte :  Playstation tornooi.
3 ) Film-zaaltje :  Moeten nog wel een paar leuke dvd's uitzoeken.
4 ) Party-kamer :  Uit je bol gaan op leuke muziek.
5 ) Slaap-ruimte : Gewoon een paar matrassen op de grond. Denk niet dat iedereen het een hele nacht gaat volhouden.
 
Bedoeling is voor alles een soort timing uit te werken, zodat iedereen kan doen waar ie zin in heeft. En voor wie het tot zondagmiddag vol houdt is er ontbijt voorzien. Benieuwd hoe dit gaat meevallen, heb nog nooit zoiets georganiseerd, maar het lijkt me fun.
 
xxx
Leen

16:28 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.