22-11-04

Verjaardag

Wat vliegen de weken voorbij... Zit nu op het werk voor me uit aan het staren. Onder mij een stroom auto's. Mensen op weg naar huis. De gelukzakken!
 
Voorbije week was zalig. Vrijdag was het schatje haar verjaardag en we zijn erin geslaagd er iets leuks van te maken. Hebben vrijdagmiddag afgesproken in Antwerpen op het eilandje. Had haar gezegd dat ze haar chique moest maken... Hebben wat langs de jachthaven gelopen, een beetje keuvelen en daarna gezellig iets gaan eten. 's Avonds op hotel voor een heerlijk nachtje samen, hihi.
 
Het feestje op zaterdag was een echt succes. Het heeft heel wat organisatie gevraagd, maar uiteindelijk was iedereen best tevreden. En schatje, die glunderde. Weet je, eigenlijk is het heel tof om iedereen in kleine groepjes te verdelen. Op die manier praat je met iedereen, doe je uiteenlopende dingen en blijf je niet in een hoekje zitten.
 
Het leukste: heb schatje voor volgend jaar een kindje beloofd, dus moeten we er binnenkort werk van maken, want ikzelf heb geen idee hoe we daaraan moeten beginnen. Alle suggesties zijn welkom ! Eigenlijk kan ik niet wachten om een klein prutske in mijn handjes te houden. Gewoon het kindje zien opgroeien en beseffen: het is er eentje van mij. Het mama horen zeggen, samen spelen, wenen en het zien opgroeien.... Moet een uniek gevoel zijn...

17:25 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.