14-12-04

Bella italia

Goed, het zag er een kalm weekje uit. Stond vrijdag op het punt naar de therapie te vertrekken toen er een telefoontje kwam. Een projectteam in Italie had er een zootje van gemaakt en ik moest zo snel mogelijk naar Nederland komen. Gelukkig was schatje toen thuis en zijn we samen naar Scheveningen vertrokken. In feite heeft ze een heel weekend als een braaf vrouwtje mij bijgestaan. Me eten gebracht, me vertroeteld en ... ze was er gewoon voor mij en dat voelde verdomd goed. Zelf heeft ze een heel weekend zitten studeren. Ze ziet het niet echt zitten, maar we zien wel wat het wordt met haar examens he.
 
Vrijdag wat zitten dweilen met de kraan open, maar toen dat niet lukte de grove middelen ingezet: telefoontje naar het management om onbeperkte authorisaties aan te vragen, een team opvorderen en een aantal mensen stand-by houden. Hotels regelen en nog meer praktische dingen. We zijn van nul begonnen en zijn alles een voor een beginnen implementeren. (ga niet in detail treden).
 
Weet je, het voelt gewoon zalig aan om zo'n heel team te sturen. Macht kan zo prettig aanvoelen. Veel geslapen hebben we niet: 10 uur op drie dagen. Uiteindelijk vlak voor de deadline alles nog in orde gekregen. Laat de lofbetuigingen maar komen. Ik weet 1 ding: het projectteam gaat een gepeperde rekening krijgen.

17:09 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.