21-12-04

Sunday bloody sunday

Zondag was hoofdpijndag. En dan nog zo vroeg moeten opstaan. Om half elf vertrokken naar Limburg, schatje aan het stuur. Dus ben je zondag door een zwart BMWtje van de weg gereden, dan was dat voor een keertje niet mijn fout (al moet ik zeggen dat Lisbeth vrij braafjes rijdt).
 
Reden van dit zondags uitstapje was mijn verjaardag. Ma wou perse zondag al mijn cadeautjes kwijt. Ik had er net zoals de voorbije jaren niet echt zin in, maar wou ze niet teleurstellen. Ik vond het bovendien niet leuk dat ze John en Susan had uitgenodigd. Nu goed, ma had er haar werk van gemaakt en een uitgebreide menu voorzien. Bovendien was ze vrij taktvol en had ze een taart zonder kaarsjes en andere verjaardags-bullshit. In de namiddag samen een wandelingske gaan doen met Bobo. Het beestje had me al weken niet gezien en was dolblij.
 
In de namiddag cadeau-tijd : van ma net zoals elk jaar een PS2 spelletje: de nieuwe collin mc rae rally. De boodschap van John en Susan was iets duidelijker: een abonnement voor 10 kickboxlessen. Kan je meteen al je aggressie kwijt, was John zijn commentaar.
 
Het werd een leuke dag, maar net zoals andere jaren eindigde het allemaal in mineur : ineengezakt tegen de muur van de garage, Bobo zachtjes jankend met zijn hoofd op mijn schoot... Der zijn nog zekerheden.

15:49 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.