30-12-04

Klotedag

Pfff... Het lijkt wel alsof alles vandaag verkeerd gaat. Het begon deze ochtend al toen ik naar het werk reed. Enorme file omdat er een ongeluk gebeurd was: auto tegen boom gereden en brandweer die druk in de weer was het slachtoffer te bevrijden. Het leek wel alsof ik een flashback zag van mijn ongeval twee jaar terug...
 
Net ferm onder mijn voeten gehad van mijn baas. Hij vindt mijn gedrag niet echt professioneel. Gewoon omdat ik vanochtend mijn favoriete collega een dikke knuffel heb gegeven en omdat ik net een cdtje (de Maxx 7) heb opgezet. Weet je, het is hier doods en we vervelen ons steendood. Gelukkig vanavond naar huis.
 
Gisteren het bericht van schatje dat ik een credit card afrekening van 2000 euro heb gekregen en ze maakte zich zorgen. Snap het niet goed, want ze ziet dat er hopen geld binnenstroomt. Zal haar maar niet vertellen dat ik op het punt sta een nieuwe X3 te bestellen. 
 
Deze middag weer een lange telefoon van schatje. Ze had gisteren een etentje met ex-collega's en blijkbaar ziet ze haar studies niet meer zitten. Ze wil perse terug gaan werken in de winkel. Heb haar gezegd dat ze nog eens daarover moet nadenken, maar dat ik haar zeker niet ging tegenhouden. Het is haar leven he, al zou ik het niet leuk vinden mocht ze weer op zaterdag moeten gaan werken.

14:17 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.