05-01-05

Hond en stok

Pfff... het is nu echt hel hier. De facturatie voor Duitsland is de voorbije nacht in het honderd gelopen en er moest dringend een zondebok gevonden worden: ik dus. Om eerlijk te zijn kan het me allemaal niet veel schelen, ik doe gewoon mijn werk en als er iets mis gaat, so be it.
 
In de dagelijkse follow up meeting kreeg ik het ene verwijt na het andere naar mijn hoofd geslingerd. Denk dat ze blij waren dat ze eindelijk een stok hadden gevonden om me mee te slaan. Ben boos geworden en heb gezegd dat ik me niet bezig hou met politieke spelletjes. Dat ze achteraf maar moesten zeiken, maar dat mijn prioriteit nu het systeem overeind houden was en dat, totdat vanuit het management anders werd aangegeven, ik nog altijd beslis over wat er gebeurt.
 
De storm is toen even gaan liggen. Totdat een of andere duitse manager kloeg dat we dankzij mij een heleboel miljoenen euro's hebben verloren. Uiteindelijk is er een franse mail gekomen met de melding dat ze blij waren met mijn acties en ook John zijn baas heeft zijn vertrouwen in mij bevestigd. Maar hij voegde eraan toe dat er volgende week een after action review zou plaatsvinden (gedetailleerde analyse van alles wat er is gebeurd).
 
Ook een fijn nieuwjaar...

16:23 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.