10-01-05

Nieuwjaar

We zijn weer een week later, maar nu pas wat tijd gevonden na het drukke werk van de voorbije dagen. 125 uur werken op 7 dagen, het is mijn persoonlijk record. De gevolgen zijn er wel naar: zwarte kringen rond de ogen, dof haar, pukkel op mijn voorhoofd en al een hele tijd last van hartkloppingen. En nog erger: barstende hoofdpijn en keimoe.
 
Goed, ik ben nu thuis, nog een half uurtje en schatje is terug van haar werk. Ja je leest het goed. Lisbeth is terug begonnen in de winkel. Het studeren verliep niet zoals ze wou en vorige week hoorde ze dat er bij haar ex-werk een baantje vrij was. Waarom haar tegenhouden als ze zo gelukkiger is?
 
Nieuwjaarsavond hebben we met vrienden bij ons thuis gevierd. Het was dit jaar onze beurt. Schatje had een geweldige menu klaar:
- hapjes
- scampi's in mostertsaus
- parelhoenlapjes
- gevuld piepkuiken
- gebak en taart
Krijg terug honger als ik er aan denk.
 
Sindsdien niks leuks meer gedaan: werk werk werk. Nu eindelijk wat rust. Ik ga proberen de komende twee dagen hier in Gent door te brengen en wat te genieten van mijn vrouwtje. Ze verdient wat meer aandacht, niet? Seffens samen het bad in (hoop ik), heb een hele hoop kaarsjes klaarstaan... Daarna wat eten (ovenschotel) en bijpraten, want ik heb haar een week nie gezien. Gek, je zou haast vergeten dat ik een vrouwtje heb.

17:57 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.