21-01-05

Stokjes - een beetje afleiding

Ook ik ontsnap niet aan die stokjes-hype. Eerst had ik zoiets van pfff, laat maar zitten, maar uiteindelijk, ik moet verder met mijn leven he en ik kan best wat afleiding gebruiken...
 
1. Wat is de totale grootte aan muziekbestanden op je computer ?
Mijn mp3tjes staan allemaal op CD rom. Denk dat ik er zo'n 15tal heb, dus reken maar uit.
 
2. Wat is je laatst gekochte CD?
Al een tijdje geen cd meer gekocht. Om eerlijk te zijn, veel te weinig tijd gehad de laatste tijd om bezig te zijn met muziek. Het laatste cdtje was er een van mijn toekomstige-ex of hoe zeg je dat? "De maxx 7".
 
3. Wat is letterlijk het laatst geluisterde nr voor je dit bericht las ?
"Old dirty bastard feat Kelis - Got your money" in de auto onderweg hiernaartoe. Ik vrees dat mijn suizende oren daar een gevolg van zijn. Weet je, op een gegeven moment dacht ik: ik ga het luider zetten, maar toen bleek dat mijn radio al op zijn luidst stond.
 
 4. Geef 4 nrs door die je heel vaak beluistert of die veel voor je betekenen.
Goshi, ik heb niet echt 4 favoriete nummers, dat wisselt van dag tot dag. Dus als je morgen deze vraag zou stellen, staat hier iets heel anders.
- "RUN-DMC - Walk this way"  :  Het perfecte popnummer. Zat deze ochtend luid mee te brullen in de wagen, en gezien hetgeen er vorig weekend gebeurd is, is dit een mirakel.
- "FREESTYLERS - Push up" : Ik kan het niet helpen, maar ik word hier vrolijk van.
- "RAGE AGAINST THE MACHINE - Killing in the name off  / THE OFFSPRING - Self esteem" :  Jeugdherinneringen. Tijdens de examens had ik de gewoonte deze nummers heeeeeeel luid op te zetten, tot ergernis van mijn medekotgenoten. Gingen dan altijd op een stoel staan meebrullen. Op een keertje stond er een hele boel kwaaie studenten voor ons deur, maar daar trokken we ons niks van aan (het duurde telkens maar tien minuten en het gaf je echt energie om er weer in te vliegen).
- "NEIL YOUNG - Over and over again" : Mijn eerste kennismaking met ome Neil. Sindsdien ben ik een hevige fan.
 
5. Aan welke 3 (4 of 5 is te zot) personen geef jij het stokje door en waarom ?
Barbara, Parisgirl en Urbain. Gewoon uit nieuwsgierigheid.

 
 
 

13:46 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.