23-01-05

Ons gesprek (2)

Toen ik "Waarom?" zei, werd het eventjes stil.
"Ik weet het niet... Het is gewoon uit de hand gelopen."
Ze keek me even aan, met smekende blik. Toen ik haar kwaad aankeek, keek ze weer naar beneden en vervolgde...
"Ik ben stom geweest he."
Stilte
"Het spijt me."
"Dat is de eerste keer dat je dat zegt deze week?"
"Wat bedoel je?"
Ik legde haar uit dat ik al de hele week op die drie woorden aan het wachten was...
 
Uiteindelijk heeft ze me bijna alles verteld over dat meisje. Ook al vond ze het niet leuk, ik bestookte haar met de meest idiote, maar voor mij belangrijke, vragen. Ik weet hoe ze er uit ziet (totaal het tegengestelde van mij) en wat er gebeurd is. Toen ik zei: "Zal ik mijn haar dan ook maar kort knippen en blond verven?" antwoordde ze: "Ik vind je mooi zoals je er nu uitziet."
 
"Ik ben maar twee keer met haar naar bed geweest." zei ze op een gegeven moment. Mijn reaktie hierop had ze helemaal niet verwacht: "Het kan me niet schelen met wie of hoe vaak je sex hebt, al zou je met gans Gent slapen. Wat ik vooral erg vind is dat je niet eerlijk was tov mij. Het feit dat je gelogen hebt doet pijn. Ik dacht dat we elkaar alles vertelden. Ik had je kunnen tegenhouden. We hadden erover kunnen praten. Maar nu is het te laat... Wat ook pijn deed, was dat je zaterdag liever bij haar was dan bij mij. Dat zegt veel over onze relatie..."
 
Lisbeth werd er stil van. "Ik hou echt veel van je. Dat moet je geloven." en toen ik niet reageerde: "Wil je nog verder met mij?" Ik heb toen eerlijk geantwoord: "Dat weet ik nog niet."
( dadelijk meer )

13:05 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.