25-01-05

Telefoontje met Lisbeth

Net telefoon gehad van Lisbeth. Ook nu weer voelden we ons heel onwennig. Ze had een vrij simpel vraagje: of ik niet met haar naar U2 wou gaan kijken begin juni. Heb ja geantwoord op voorwaarde dat er nog twee mensen meegaan. Je weet nooit he, als het tegen dan niet meer lukt tussen ons, moet ik niet constant op haar gezicht kijken.
 
Ik denk dat ze even schrok, toen ik op haar vraag of ik deze week nog naar Gent kwam, antwoordde: "Denk het niet, heb daar niks meer te zoeken." Het klinkt misschien bot, maar ik heb een eerlijk antwoord gegeven. Beter dan haar aan het lijntje te houden he.
 
Verder nog wat over het weer gepraat. Toen ze zei dat er sneeuw lag in de Ardennen, had ik er voor ik het goed besefte, gezegd: "Kunnen we misschien gaan langlaufen." Ze pikte hier dol enthousiast op in: "Super! Wanneer wil je?". Heb maar gezegd dat ik nog niet wist of ik tijd kon vrijmaken en dat ik nog wel zou terugbellen.
 
Haar collega's op het werk lijken het Lisbeth moeilijk te maken. Ze negeren haar en geven constant commentaar op het werk dat ze doet. Niet echt een plezante situatie. Weet je, dit kan ik eigenlijk niet hebben. Ook al zijn we niet meer samen, als ze haar zoiets lappen, dan kan ik mezelf daarin enorm opwinden. Wat er gebeurd is, is tussen ons en daar moet een ander zich nie mee moeien. Vandaar dat ik straks maar een kwaad telefoontje ga doen richting Sabine. Ik wil dat Lisbeth op een normale manier verder kan met haar leven... En op deze manier lukt dat niet.

16:06 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.