26-01-05

Reakties

De voorbije dagen heel wat reakties gehad. Waaronder heel veel lieve mails, waarvoor mijn dank.
 
Gek genoeg lijken mijn medemensen verdeeld te zijn over wat ik al dan niet zou moeten doen. Weet je de enen vinden dat ik haar niet snel genoeg kan vergeven. "Want het is toch zo'n lieve en prachtige meid." Dat ze mij bedrogen heeft, dat is bijzaak. Waarschijnlijk mensen die het zelf niet zo nauw nemen met trouw.
 
Anderen raden me aan haar zo snel mogelijk te dumpen... Geen contact meer te houden, want als ik haar vergeef, zal ze me toch blijven bedriegen. Waarschijnlijk de andere helft van Belgie, zij die zelf bedrogen worden/zijn geweest.
 
Zelf heb ik zoiets van: laat alles op zijn beloop. Ik zie wel hoe het evolueert. Vrienden zijn met haar, daar heb ik geen bezwaar tegen. Zo gaan we morgen samen langlaufen. Leuk! Maar op dit moment heeft mijn vertrouwen zo'n grote deuk gekregen, dat ik onmogelijk weer een relatie met haar kan beginnen. Basis van een relatie is dat je elkaar kunt vertrouwen he. Is dat er niet, dan heeft het geen zin om verder te gaan met elkaar... zo denk ik er op dit moment over...

15:04 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.