31-01-05

Gemengde gevoelens

Wat een raar weekend. Weet je, ik werd constant heen en weer geslingerd tussen gemengde gevoelens. Enerzijds voelde ik me nutteloos en leeg. Wat voor zin heeft je leven als je niemand hebt om voor te leven? Alles alleen te moeten doen, is niet echt prettig he.
 
Aan de andere kant, was het best leuk. Zaterdag mezelf eens goed verwend. Ik ben naar de kapper geweest en al moet ik het zelf zeggen, hij heeft er een meesterwerk van gemaakt. De zijkanten strak naar achter en knalrood gevervd. De rest pikzwart omhooggestoken. Het valt enorm op en dat was mijn bedoeling. Daarna alleen op cafe. Mezelf in een hoekje gezet met een paar pintjes en intussen rustig een boekje gelezen. Lekker ontspannend! 'sAvonds was minder, want ma zat constant te vragen: "Wanneer ga je terug naar Gent?" "Waarom ga je niet?" Ik werd er gek van. 's Avonds naar het eiland gekeken: fantastisch programma gewoon!!! Verder nogal vroeg gaan slapen. Doet nogal raar aan, zo in je eentje. Rustig wat sigaretjes gerookt, wat wodka gedronken, een beetje gelezen en een heleboel muziek gedraait.
 
Zondag een verre wandeling gemaakt met Bobo en mijn pc opgekuist. Die stond weer vol spyware en virussen. Gek wordt ik daarvan. 's Avonds nog eventjes in Gent gepasseerd. Lisbeth kreeg haar zus op bezoek en wou dat ik daar bij was. Ze had een kaasschotel gekocht. Ik was er niet echt met mijn gedachten bij. Heb de hele avond nogal stillekes voor me uitgestaard, tot ergernis van Lisbeth. Had ze me maar niet moeten vragen he.
 
Vandaag weer druk a h werk. Ik amuseer me best. Deze ochtend te horen gekregen dat ik een ferme bonus krijg (omwille van mijn inzet het voorbije jaar). Weet ik meteen wat ik volgend weekend moet doen: mijn nieuwe X3 bestellen, al twijfel ik momenteel nog tussen een 2.0d en een 3.0d.

17:19 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.