16-02-05

Weekendje uit

Dit weekend was eigenlijk de eerste keer dat ik zo'n relax-weekend meemaakte. Vroeger had ik zoiets van "dit is voor ouwe wijven", maar nu weet ik wel beter. Bovendien hadden we net een beslissing genomen over onze relatie en dus moesten we enkel genieten genieten en genieten. Ons laten voortdrijven op onze euforie en alleen maar aan elkaar denken.
 
Alleen de sauna vond ik nogal eng. Dresscode naakt en bovendien gemengd. Ik had me dus verwacht aan een heleboel glurende vieze ouwe venten, maar dat viel goed mee. De enige die aan het rondkijken was, was ik. Gewoon om te zien hoe ik me moest gedragen en om zeker te zijn dat ik geen stomme dingen deed.
 
De verschillende turkse baden waren zalig, het verwarmd openluchtzwembad een perfecte gelegenheid om wat met elkaar te stoeien. We waren verliefder dan ooit en 's avonds in bed heb ik me voor de eerste keer echt laten gaan. Vroeger had ik iets van, blijf van mijn lijf want ik heb geen zin. Nu gewoon verstand op nul en vrijen maar. Lang geleden dat ik zo klaargekomen ben. Meer details ga ik niet geven, want dan wordt het te vulgair en dat kan ik jullie niet aandoen he.
 
Het slechte weer was een ideale gelegenheid om op de kamer te blijven en het bubbelbad in te duiken. Effe wat champagne besteld bij de room service, alleen hevig gediscussieerd over wie de deur moest gaan opendoen. Het werd Lisbeth in een klein handdoekje gehuld en dus nauwelijks iets verbergends. Ik vond het wel grappig.
 
Leuk waren ook de massages en de romantische etentjes. Elkaar aanstaren en verdrinken in elkaars ogen. Effe elkaar ondeugend aankijken en weten waaraan de ander aan het denken was: zo snel mogelijk weer naar de kamer...
 
We hebben bewust niet veel gepraat over onze problemen, dat zou de sfeer toch maar verziekt hebben. Die zware taak staat ons nog te wachten.... Ik moet er niet aan denken.
Zo, nu moet ik hollen. Vertrek naar Gent, want morgen heeft schatje een vrije dag. Wat we gaan doen, weet ik nog niet. Deze avond in ieder geval veel praten... Het gaat raar aanvoelen, sinds lang weer rondlopen in ons huisje. Ik heb weer een thuis !

17:09 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Relax Hoi,

Waar was dat relax-weekend??

Martin

Gepost door: Martin | 23-09-05

De commentaren zijn gesloten.