18-02-05

Brugge

Zit nu twee daagjes thuis en ik ben het al weer gewoon geraakt. Mijn "officiele" thuiskomst woensdagavond was feestelijk. Schatje had zich duidelijk uitgesloofd om iets lekkers klaar te maken en daarna zijn we maar saampjes op de bank gekropen met een heleboel hapjes en een flesje wijn. Wat zitten bijpraten over vanalles en nog wat. De details bespaar ik jullie.
 
Donderdag zijn we richting Brugge gegaan. We wisten eerst niet wat doen tot Lisbeth de avond voordien wat aan het vertellen was over haar jeugdjaren. Ze is in Brugge opgegroeid en daarom leek het me leuk om alle voor haar speciale plekjes eens te gaan opzoeken: het park waar ze met haar vriendinnetjes ging spelen, het cafe waar ze altijd vertoefde, de frituur, ... gewoon die kleine plaatsjes die voor haar een speciale betekenis hebben. Echt leuk !!!
 
Momenteel wat van thuis uit aan het werken. Rapportjes schrijven en zo. Lekker relaxed. Momenteel een cd van soundgarden opgezet. God, wat maakten ze vroeger toch schitterende muziek...
 
 
 

15:05 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.